אם כבר נתלים באילנות גבוהים כאלה אז אוסיף ואומר שהוא צריך לעבור את אותו תהליך - להפוך אותו מדריבליסט מעולה לאחד שגם יש לו איכויות מכריעות בתנועות ומשחק עומק, היכולות לגמרי קיימות
שאפי סוליימאנוב
Re: שאפי סוליימאנוב
מסכים, זה שצריך ללטש אותו כולנו יודעים, אם היה מלוטש סביר להניח שלא היה פה. סך הכל הוא מוסיף לנו הרבה צבע והוא עוד כלי התקפי שטוב שהבאנו, שחקן משלים כפי שנאמר עליו הוא לא. היה חסר לנו האחד הזה שיודע לייצר מצבים מעבר לנייחים שהתבססנו עליהם בעונה שעברה, נקווה לעוד אחד כזה לצד שמאל.
חושב שיש לנו דווקא פוטנציאל להתקפה מהטובות שהיו כאן בשנים האחרונות.
כנפיים- שאפי וזר
10- מיכה/ספורי
חלוץ- חמד/סלמאני
עם בינגו לצד שמאל ועבודה טובה של ברדה ויכולה להיות לנו נחת בחלק הקדמי.
- red ultras
עזוב אני לא מדבר מקצועית כי ברור שאין מקום להשוואה. הוא לעולם לא יהיה שחקן שכובש 40 בעונה ומוסיף 25 אסיסטים. אני מדבר על כל החבילה. מבנה גוף, ראש למטה, הליכה תנועה נגיעה בכדור שינוי קצב אפילו המסירות עומק לרוחב והדריבל. מסי מעלי אקספרס אמרו לי ביציע
במקסום פוטנציאל הוא לחלוטין יכול להעמיד מספרים יותר טובים מאצילי שנה שעברה (20 שערים ו10 בישולים), בסופו של דבר הוא אולי לא מסי אבל גם בהתאם פה זה לא ספרדred ultras כתב: ↑18 ספטמבר 2022, 23:23עזוב אני לא מדבר מקצועית כי ברור שאין מקום להשוואה. הוא לעולם לא יהיה שחקן שכובש 40 בעונה ומוסיף 25 אסיסטים. אני מדבר על כל החבילה. מבנה גוף, ראש למטה, הליכה תנועה נגיעה בכדור שינוי קצב אפילו המסירות עומק לרוחב והדריבל. מסי מעלי אקספרס אמרו לי ביציע![]()
אתה יושב מתחתיי במקרה? כי אמרתי את זה היוםred ultras כתב: ↑18 ספטמבר 2022, 23:23עזוב אני לא מדבר מקצועית כי ברור שאין מקום להשוואה. הוא לעולם לא יהיה שחקן שכובש 40 בעונה ומוסיף 25 אסיסטים. אני מדבר על כל החבילה. מבנה גוף, ראש למטה, הליכה תנועה נגיעה בכדור שינוי קצב אפילו המסירות עומק לרוחב והדריבל. מסי מעלי אקספרס אמרו לי ביציע![]()

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברור שאתה תתמקד באותו איבוד כדור כשלא מסר בזמן.
למה לא לדבר נניח על שלושה כדורים של גול שחילק כבר במחצית הראשונה?
וזה עוד עם חלק התקפי כבד ובלי שחקנים שעושים תנועה.
עם שחקנים שעושים תנועה הוא מעמיד כאן מספרים אחרים לגמרי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כשנשחק עם מגן שמאלי אמיתי ולא נזרוק לשם את מיכה אז שאפי יזוז הצידה ולא יהיה באמצע כמו אתמול( שם יהיה מיכה) ואז נראה ממנו יותר
וכמובן תנועה , אתמול שיחקנו בלי שחקנים שעושים תנועה
וכמובן תנועה , אתמול שיחקנו בלי שחקנים שעושים תנועה
בנוסף למצבים שצוינו פה, הוא גם הוריד כדור ברחבה לחמד באומנות שהשוער הדף.
שחקן אדיר! יש בו הכל, יילך וישתפר.
פודקאסט מעניין בו העלו לשיחה את סוכן השחקנים בר שמריך (מעורב בעסקת שאפי ופיירו) שעובד בשוק הרוסי ומספר על שאפי ועל כל תהליך המו״מ שלנו איתו. בנוסף שמריך מספר שגם הוא זה שהציע לנו את סבסטיאן גומז והעסקה הייתה קרובה להיסגר ונפלה עקב דרישה גבוהה של הקולומביאנים, מספר על פרימור, על חיפוש של המועדון אחר קשר אגף שמאל… בקיצור שווה האזנה.
32:00-44:00
https://m.facebook.com/groups/423161895 ... 8476937901
איזה פספוס. לפי חובבי כדורגל דרום אמריקאי זה שחקן הרבה מעל הליגה.Itay כתב: ↑19 ספטמבר 2022, 16:50פודקאסט מעניין בו העלו לשיחה את סוכן השחקנים בר שמריך (מעורב בעסקת שאפי ופיירו) שעובד בשוק הרוסי ומספר על שאפי ועל כל תהליך המו״מ שלנו איתו. בנוסף שמריך מספר שגם הוא זה שהציע לנו את סבסטיאן גומז והעסקה הייתה קרובה להיסגר ונפלה עקב דרישה גבוהה של הקולומביאנים, מספר על פרימור, על חיפוש של המועדון אחר קשר אגף שמאל… בקיצור שווה האזנה.
מה הייתה הדרישה?Itay כתב: ↑19 ספטמבר 2022, 16:50פודקאסט מעניין בו העלו לשיחה את סוכן השחקנים בר שמריך (מעורב בעסקת שאפי ופיירו) שעובד בשוק הרוסי ומספר על שאפי ועל כל תהליך המו״מ שלנו איתו. בנוסף שמריך מספר שגם הוא זה שהציע לנו את סבסטיאן גומז והעסקה הייתה קרובה להיסגר ונפלה עקב דרישה גבוהה של הקולומביאנים, מספר על פרימור, על חיפוש של המועדון אחר קשר אגף שמאל… בקיצור שווה האזנה.