אור בלוריאן חתם ל4 עונות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: אור בלוריאן
נצפה בסורוקה.
אולי יש כוונה לשחק עם חאתם קבוע בעמדת המגן...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
השאלה מה הכוונה של חאתםSir Alex Ferguson כתב: ↑14 ספטמבר 2022, 11:29נצפה בסורוקה.
הוא לא יתן 100 אחוז בתפקיד שהוא שונא
- Sir Alex Ferguson
נכון שזה סיכון, אבל זו רק דוגמא.dardasmiley כתב: ↑14 ספטמבר 2022, 10:58לא בטוח שזה נכון להשאיל לביתר.
אתה יכול להרוג לו את הביטחון בכמות הגולים שיספגו שם העונה.
ולדעתי גם הסגנון של אבוקסיס לא באמת יעזור לבלם להתפתח לקבוצה גדולה. אצל אבןקסיס הוא מתרגל שיש בקבוצה 8-9 שחקני הגנה, בעוד שאצלנו זה חצי במקרה הטוב. זה הרגלים קקה לבלם.
אפשר הפועל חיפה, אפשר אשדוד. לא חסר קבוצות שיקחו אותו.
לדעתי כרגע לא נכון להשאיל, נראה עד ינואר.
חושב שיכול ללמוד מהטוב ביותר ולא ללכת לבאלגן של נניח ביתר ירושלים.
חושב שיכול ללמוד מהטוב ביותר ולא ללכת לבאלגן של נניח ביתר ירושלים.
אין סיבה להשאיל לפני ינואר. יש עומס גדול אנחנו נצטרך גם אותו לאור העומס הגדול על הקשישים שלנו ויטור וטיבי.
רשמי!
בהצלחה
בהצלחה
- Sir Alex Ferguson
אור בלוריאן חתם ל-4 עונות בהפועל "ויקטורי" באר שבע.
אור בלוריאן: "אני שמח לחתום בהפועל באר שבע ולהצטרף לחברים לחדר ההלבשה. אני מודה לצוות המקצועי על האמון בי, מצפה לפגוש את האוהדים ומאחל שיחד נעמוד במטרות שלנו. בהזדמנות זו, אני רוצה להודות מקרב לב למועדון הכדורגל מכבי פתח תקווה. זהו המועדון שבו גדלתי מאז שהתחלתי לשחק כדורגל והוא תמיד ישאר בליבי".
מנכ"ל המועדון, עו"ד גיא פרימור: "אני מברך את אור על הצטרפותו למועדון. אור מוביל בהצלחה את חוליית ההגנה של הנבחרת הצעירה והוא מצטרף אלינו כחלק מראיה ארוכת טווח של המועדון. אני מאחל לו הצלחה רבה״.
אור בלוריאן: "אני שמח לחתום בהפועל באר שבע ולהצטרף לחברים לחדר ההלבשה. אני מודה לצוות המקצועי על האמון בי, מצפה לפגוש את האוהדים ומאחל שיחד נעמוד במטרות שלנו. בהזדמנות זו, אני רוצה להודות מקרב לב למועדון הכדורגל מכבי פתח תקווה. זהו המועדון שבו גדלתי מאז שהתחלתי לשחק כדורגל והוא תמיד ישאר בליבי".
מנכ"ל המועדון, עו"ד גיא פרימור: "אני מברך את אור על הצטרפותו למועדון. אור מוביל בהצלחה את חוליית ההגנה של הנבחרת הצעירה והוא מצטרף אלינו כחלק מראיה ארוכת טווח של המועדון. אני מאחל לו הצלחה רבה״.
Re: אור בלוריאן חתם ל4 עונות
בהצלחה!
מעניין אם זה קשור לחאתם
מעניין אם זה קשור לחאתם
Re: אור בלוריאן חתם ל4 עונות
בהצלחה
נקווה שהוא כן יעמוד בקצב האימונים
נקווה שהוא כן יעמוד בקצב האימונים