shovalb9 כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 12:29
המערך עצמו והגישה הייתה הרבה יותר מבוקרת לפני שספגנו.
גם שמיר, וגם דדיה צריכים לקבל את החופש לעלות ולתמוך בהתקפה, ושמיכה יקבל את החופש פעולה לנדוד מעמדת מוצא מכנף אחד לאחר ליצור עומס ואז להעביר לאגף השני המבודד כפי שעשה מדהים בגול השני (ממש רואים את התנועה שלו במהלך השלם)
שמע יש לי גם ביקורת ואני מהאופטימיים, אני פשוט רוצה שייקחו את כל מה שהיה במשחק הזה לשימור ושיפור ושנראה המשכיות הלאה.
לא ציינתי אבל ה0 צהובים זה בהחלט משהו לשיפור שרואים גם שהקדישו אליו הרבה מחשבה
אני אחלק את התגובה שלי ל-2.
כתבתי את זה בטופיק על המשחק עצמו. לדעתי ישנן לקויות מנטאליות בקבוצה.
נכון, פתחנו לאט ומבוקר אבל לעניות דעתי זו הגישה של השחקנים, ולראיה אחרי השיוויון שוב ירדנו למטה במעין הנחת רווחה, שהובילה ישירות לספיגת השער השני של אל-ים.
ראו באיזה קלוז אפ שאליניב מורה להם ללחוץ ולצאת קדימה, כך שאני לא חושב שמדובר במשהו מקצועי אלא 100 אחוז מנטלי, אולי ברוח התוצאות האחרונות.
כתבתי כמה פעמים גם בטופיק של המשחק נגד וינה וגם אתמול, הנעת הכדור בקו ההגנה מאוד מאוד מאוד איטית. נגד וינה זה לא השתנה כל המשחק כי לא הינו בפיגור, אבל אתמול כאשר ספגנו את השער הראשון פתאום הדברים הלכו הרבה יותר מהר וקדימה, מה שהעיד על משהו מנטלי. גם מיגל וגם אבו עביד אחראים על האיטיות הזאת.
בחלק השני אני תוהה לעצמי האם האנשים שמשווים בין אליניב לרוני לוי או אבוקסיס מאמינים לעצמם?
אני אישית מזהה סגנון של לחץ, מסירות שוברות קו עם כניסה להאלפ ספייס של חטואל, שאפי ושמיר לעיתים ותנועה בכל המגרש של מיכה.
אז איפה זה לא עובד, שוב לדעתי בחלק ההגנתי-קישור אחורי. משהו לא זורם שם בתנועה קדימה, בהנעת כדור, בהכנסת הכדורים. אני מצפה מקבוצה שמניעה כדור נמוך ושולטת במשחק, שהשחקני הגנה שלה ימסרו ביניהם לפחות 70 מסירות, ולא 40-50 בקצב המדושדש הנוכחי.