שאפי סוליימאנוב
Re: שאפי סוליימאנוב
ביקורות מיותרות
שחקן צעיר וחדש, לראשונה בחו"ל.
לוקח זמן עד שמבינים מה בדיוק הציפיות ממך, איך משחקים החברים לקבוצה, על מה שורקים השופטים וכו'.
שחקן צעיר וחדש, לראשונה בחו"ל.
לוקח זמן עד שמבינים מה בדיוק הציפיות ממך, איך משחקים החברים לקבוצה, על מה שורקים השופטים וכו'.
חייבים למצוא לו פתרונות כדי לקרב אותו לשער כמה שיותר, מאוד הייתי רוצה לראות תבנית שמפנה אותו לבעיטה נוחה על ה16-20 מטר של היריב
הסגנון של הקבוצה דורש ממנו הרבה עבודת הגנה ואז מאבדים אותו בהתקפה, בטח כשהוא מתחיל כל כך רחוק מהשער.
- dardasmiley
הקבוצה לא משחקת עליו נכון.
לא מבודדים אותו לאחד על אחד, דדיה לא מבין את המשחק מספיק בשביל לשחק איתו והיו לא מעט דקות שעמד על החצי בזמן שדדיה עמד ליד הרחבה.
נשבע שברגע מסוים היה לו מבט של "אין לי כוח אליהם"
לא מבודדים אותו לאחד על אחד, דדיה לא מבין את המשחק מספיק בשביל לשחק איתו והיו לא מעט דקות שעמד על החצי בזמן שדדיה עמד ליד הרחבה.
מי שישמע הוא ינק כדורגל מפפ וקלופdardasmiley כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 05:52הקבוצה לא משחקת עליו נכון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי השער הראשון גם בגללו כי במקום למסור רץ עד שלקחו לו את הכדור.
מצד שני הוא כישרוני ומשחק כמו שחקן עם ניסיון של בן 30.
לקנות מהרוסים ולהחתים ל5 עונות מזכיר לי את ז'וס רק בלי כל העצבים.
אחלה שאפי!
מצד שני הוא כישרוני ומשחק כמו שחקן עם ניסיון של בן 30.
לקנות מהרוסים ולהחתים ל5 עונות מזכיר לי את ז'וס רק בלי כל העצבים.
אחלה שאפי!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה יש להבין? מה זה תואר שני?dardasmiley כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 05:52הקבוצה לא משחקת עליו נכון.
הבן אדם לא מוסר,לא צריך להתפלפל יותר מדי.
עד שלא ילמד למסור בזמן לא יתקדם.
לא שאני מצדיק את החוסר מסירות שלו אבל אני חושב שהוא קצת מתחיל להבין שיש סביבו חסרי מושג/חסרי יכולת/אגואיסטים.
אם זה מתקבל אצל חטואל למה שהוא לא יפעל בצורה דומה?
הוא גם היה במוד של להציל את המולדת. ברדה צריך לעבוד איתו על הדברים האלה כמו גם עם שאר האגואיסטים.
אם זה מתקבל אצל חטואל למה שהוא לא יפעל בצורה דומה?
הוא גם היה במוד של להציל את המולדת. ברדה צריך לעבוד איתו על הדברים האלה כמו גם עם שאר האגואיסטים.
- dardasmiley
אתם לא שפויים באמא.
היחיד שיכול לשחק כדורגל בקבוצה הזו, כל מהלך הןא מרים את הראש מחכה לראות אם המגן שלו עושה לו עקיפה, מוסר מעולה גם על 40 מטר ואתם מתבכיינים שלא מוסר.
בצד השני יש שני מלכי האגואיסטים (חתואל ויחזקאל) ואני לא שומע כאלה טונים כלפיהם.
הוא שחקן על לליגה שלנו. ואני אומר לך שאם הוא בחיפה הוא שולח את חצילי למעמקי היציע. אבל פה מתעסקים בזה שלא מסר, בחייכם, תראו שוב את המשחק, אין לו למי. הוא משחק מהר וחושב מהר בזמן שהחברים שלו צריכים אוטובוס לעלו. מההגנה למתפרצת.
שאוהדים מתחברים לשחקן הוא גם יכול לאנוס אותם מאחורה ועדיין לקבל הנחות(בהקצנה אחי).dardasmiley כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 07:30אתם לא שפויים באמא.
היחיד שיכול לשחק כדורגל בקבוצה הזו, כל מהלך הןא מרים את הראש מחכה לראות אם המגן שלו עושה לו עקיפה, מוסר מעולה גם על 40 מטר ואתם מתבכיינים שלא מוסר.
הוא שחקן על לליגה שלנו. ואני אומר לך שאם הוא בחיפה הוא שולח את חצילי למעמקי היציע. אבל פה מתעסקים בזה שלא מסר, בחייכם, תראו שוב את המשחק, אין לו למי. הוא משחק מהר וחושב מהר בזמן שהחברים שלו צריכים אוטובוס לעלו. מההגנה למתפרצת.
הבן אדם לא יודע לשחרר כדור מהרגל,מבינים אותו או לא.
צריך להודות שהוא אוהב למזמז את הכדור עוד ועוד.
ברגע שילמד לשחרר בזמן הוא יגיע לגבהים מטורפים כי יש לו הכל.
מסכיםdardasmiley כתב: ↑12 ספטמבר 2022, 07:30אתם לא שפויים באמא.
היחיד שיכול לשחק כדורגל בקבוצה הזו, כל מהלך הןא מרים את הראש מחכה לראות אם המגן שלו עושה לו עקיפה, מוסר מעולה גם על 40 מטר ואת7ם מתבכיינים שלא מוסר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מזכיר לי שגם על זוסואה היו אותם טענות בתחילת הדרך.
הגיע לכאן שחקן ששיחק ברמות הכי גבוהות, מול קבוצות טופ ואפילו כבש מולם, ואז הוא צריך לשחק עם דדיה, אנסה, קלטינס, יחזקאל וחטואל.
לא רק שמדובר בשחקנים מוגבלים מאוד בהבנת המשחק, אלא גם מדובר בשחקנים שנעלמים המון.
כמה פעמים אתמול הוא היחידי שבא לקבל כדור, וגם אז שום תנועה לידו שום כלום והוא חייב לעבור עם הדריבל שלו שחקן, ואז עובר אותו ושוב אין כלום אז הוא צריך להמשיך לפרוץ עם הכדור.
העומס עליו מבחינת אחריות ענק, הכמות נגרים לידו גדולה, אז הוא לוקח על עצמו יותר, והרבה פעמים לא כי הוא רוצה אלא מחוסר ברירה וזה מייצר לא מעט פעמים גם החלטות לא נכונות.
שימו לידו יותר שחקני כדורגל עם שכל, חמד, סולמאני, ספורי, מיכה, ואתם תקבלו שחקן שלוקח על עצמו הרבה פחות וגם משחרר את הכדור הרבה יותר.
הגיע לכאן שחקן ששיחק ברמות הכי גבוהות, מול קבוצות טופ ואפילו כבש מולם, ואז הוא צריך לשחק עם דדיה, אנסה, קלטינס, יחזקאל וחטואל.
לא רק שמדובר בשחקנים מוגבלים מאוד בהבנת המשחק, אלא גם מדובר בשחקנים שנעלמים המון.
כמה פעמים אתמול הוא היחידי שבא לקבל כדור, וגם אז שום תנועה לידו שום כלום והוא חייב לעבור עם הדריבל שלו שחקן, ואז עובר אותו ושוב אין כלום אז הוא צריך להמשיך לפרוץ עם הכדור.
העומס עליו מבחינת אחריות ענק, הכמות נגרים לידו גדולה, אז הוא לוקח על עצמו יותר, והרבה פעמים לא כי הוא רוצה אלא מחוסר ברירה וזה מייצר לא מעט פעמים גם החלטות לא נכונות.
שימו לידו יותר שחקני כדורגל עם שכל, חמד, סולמאני, ספורי, מיכה, ואתם תקבלו שחקן שלוקח על עצמו הרבה פחות וגם משחרר את הכדור הרבה יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הבעיה העיקרית שלו היא שהוא ציר מרכזי מדי במשחק שלנו.
הוא צריך להיות ממוסמר לקו ימין, ושיתמשו בו מובילי הכדור שלנו כשהוא האופציה הנכונה (מתוך הנחה שתהיה להם אופציה ללכת גם לצד שני).
ברגע שכל מהלך עובר דרכו וחלקם אפילו מתחילים אצלו כשהוא יורד נמוך לקבל כדור, שם הוא מתחרבן.
שחקן מקביל ברמתו בשמאל והוא יפרח.
הוא צריך להיות ממוסמר לקו ימין, ושיתמשו בו מובילי הכדור שלנו כשהוא האופציה הנכונה (מתוך הנחה שתהיה להם אופציה ללכת גם לצד שני).
ברגע שכל מהלך עובר דרכו וחלקם אפילו מתחילים אצלו כשהוא יורד נמוך לקבל כדור, שם הוא מתחרבן.
שחקן מקביל ברמתו בשמאל והוא יפרח.
רק אהבה תנצח...
הוא שחקן יוצר וזה מה שברדה חיפש, לא רק גולים אלא גם משחק קבוצתי , הובלת כדור סוג של פליימייקר מהצד ואולי 10 לפעמים
היה אמור להשלים אותו ווינגר עם מספרים בצד השני
היה אמור להשלים אותו ווינגר עם מספרים בצד השני
עד הגול היה חושך. כאילו התעקש לעשות את הפעולה הלא נכונה.
מאז הגול שיחק הרבה יותר משוחרר.
איכויות מטורפות לליגה שלנו!
מאז הגול שיחק הרבה יותר משוחרר.
איכויות מטורפות לליגה שלנו!