אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי 4 לב אדום »

4 לב אדום כתב:
01 ספטמבר 2022, 12:25
בפעם השנייה :
הכנה למשחק - רע
מגיב להתפתחויות - טוב
פעם שלישית גלידה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

shovalb9 כתב:
11 ספטמבר 2022, 21:18
פתח זוועה
הגיב מצוין ומשנה ומשנה ומשנה
היום הניצחון שלו
שואל באמת, מה היה רע בהתחלה?
כולנו אמרנו שזה ההרכב המתאים. לופז נפצע, קלטינס נכנס ועשה טעות קשה (ולא חד פעמית). דווקא במחצית השניה פחות עמדנו טוב, אבל החילופים היו בול.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

לא פחד להוציא את מדמון מחצית ראשונה
לא פחד היום להוציא היום את קלטינס למרות שנכנס בחילוף, עוד נקודת זכות שניתן לזקוף לזכות אליה זה שהוא לא מפחד לעשות צעדים פחות נעימים אך מתבקשים.

היום אולי יבינו במועדון כמה טיפשי היה להשאיר את סולומון, מאבדים את לופס ואז צריכים לעקם את כל ההרכב בשביל לסתום את החור, פעם קלטינס,פעם מיכה,פעם משנים מערך, לא רציני…אם אין בסולומון אמון במשחקים כאלה מה הטעם לבזבז איתו את הזמן.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

Itay כתב:
11 ספטמבר 2022, 23:00
לא פחד להוציא את מדמון מחצית ראשונה
לא פחד היום להוציא היום את קלטינס למרות שנכנס בחילוף, עוד נקודת זכות שניתן לזקוף לזכות אליה זה שהוא לא מפחד לעשות צעדים פחות נעימים אך מתבקשים.

היום אולי יבינו במועדון כמה טיפשי היה להשאיר את סולומון, מאבדים את לופס ואז צריכים לעקם את כל ההרכב בשביל לסתום את החור, פעם קלטינס,פעם מיכה,פעם משנים מערך, לא רציני…אם אין בסולומון אמון במשחקים כאלה מה הטעם לבזבז איתו את הזמן.
אמת. סלומון היה צריך להחליף, אלא אם הוא פצוע.
אסור לבוא בטענות לקלנטיס... מנסה להרחיק ברגל ימין....

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

MikiRed כתב:
11 ספטמבר 2022, 23:04
אמת. סלומון היה צריך להחליף, אלא אם הוא פצוע.
אסור לבוא בטענות לקלנטיס... מנסה להרחיק ברגל ימין....
לרגע לא מאשים את קלטינס, כפי שלא מאשים את מיכה שנעלם בוינה כמגן שמאלי וכפי שלא מאשים את שאפי שתקעו אותו באמצע וכפי שלא מאשים אף שחקן שתוקעים בעמדה שזרה לו….

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לא יהיה פשוט השנה לאליניב.
יחסית לציפיות יש לנו סגל מאוד מוגבל.
אין לנו מגן שמאלי מחליף וכמו מול חיפה ספגנו גול על המגן השמאלי המחליף.
אין לנו מגן ימני להרכב וכמו מול חיפה גם שם המגן בצד ימין גם עלה לנו בשער כשדדיה לא תקף את השחקן בשער השני.
בהתקפה אין לנו קילר, וזה אומר שגם היום שהבקענו שלושה שערים אם היינו עם שחקנים שיודעים לסיים היינו יכולים גם לכבוש יותר.
גם באמצע יש הרבה שחקני רוחב אבל מוגבלים למשהו אחד, או להגן, או להניע כדור או לתקוף, אין אחד שיודע גם וגם.
גם בכנף שמאל אין לנו כלום ואנחנו זורקים את חטואל שמתאים מקסימום לעשרים דקות להרכב מחוסר ברירה.
אלה הדברים שברדה צריך להתמודד איתם, ולא בטוח שבכלים האלה אפשר להצליח כמו שהרבה מצפים מאיתנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:
11 ספטמבר 2022, 23:17

נגעת בשורש העניין.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

הריצה לקהל והצעקות יש בסוף המשחק… :מאוהב: :מאוהב:
בן אדם שכל כולו המהות של הפועל ב״ש, אין אהבה כזאת.
נכס שלנו.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

Sir Alex Ferguson כתב:
11 ספטמבר 2022, 23:17
אין לנו מגן שמאלי מחליף וכמו מול חיפה ספגנו גול על המגן השמאלי המחליף.
אין לנו מגן ימני להרכב וכמו מול חיפה גם שם המגן בצד ימין גם עלה לנו בשער כשדדיה לא תקף את השחקן בשער השני.
בהתקפה אין לנו קילר, וזה אומר שגם היום שהבקענו שלושה שערים אם היינו עם שחקנים שיודעים לסיים היינו יכולים גם לכבוש יותר.
גם באמצע יש הרבה שחקני רוחב אבל מוגבלים למשהו אחד, או להגן, או להניע כדור או לתקוף, אין אחד שיודע גם וגם.
גם בכנף שמאל אין לנו כלום ואנחנו זורקים את חטואל שמתאים מקסימום לעשרים דקות להרכב מחוסר ברירה.
אלה הדברים שברדה צריך להתמודד איתם, ולא בטוח שבכלים האלה אפשר להצליח כמו שהרבה מצפים מאיתנו.
אתה גורם לזה להשתמע כאילו לא היה לו יד ורגל בבניית הסגל.
מבחינתי כשלון גדול שבחודש ספטמבר אנחנו מדברים על להחליף בין 3-4 שחקנים בסגל שמתוכם 2-3 יהיו להרכב. מתי יחברו את הדבר הזה? בין אימוני השחרור או העיסויים?
דבר נוסף שחורה לי, שאליניב מחקה את אבוקסיס ורוני לוי בסגנון השחקנים, עוד מאותו דריבל לא נגמר, עוד מאותם שחקנים פחות שכל יותר כח/מהירות.
אני רוצה שאליניב יביא לי את בלגיה הנה, ולא עוד מאבוקסיס ורוני לוי שרק דריבל ופחות תנועה בלי כדור ותבניות התקפה/הגנה.

הזדמנות חייו, להטביע חותם, להראות משהו שונה מהמאמן הישראלי הגנרי של ׳קח כדור ותעביר עד השער׳.
מקווה לא להתאכזב, יהיה מרענן לראות שחקן כנף שגם יודע להגביה תוך כדי תנועה, או לתת שטוח ו׳לדאוג׳ לחלוצים שיחמיצו/יכבשו ולא רק יחשוב לבעוט לשער בלי טעם וריח או להעביר כל מה שזז רק בשביל להעביר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

sumsum כתב:
12 ספטמבר 2022, 02:06
אתה גורם לזה להשתמע כאילו לא היה לו יד ורגל בבניית הסגל.
מבחינתי כשלון גדול שבחודש ספטמבר אנחנו מדברים על להחליף בין 3-4 שחקנים בסגל שמתוכם 2-3 יהיו להרכב. מתי יחברו את הדבר הזה? בין אימוני השחרור או העיסויים?
דבר נוסף שחורה לי, שאליניב מחקה את אבוקסיס ורוני לוי בסגנון השחקנים, עוד מאותו דריבל לא נגמר, עוד מאותם שחקנים פחות שכל יותר כח/מהירות.
אני רוצה שאליניב יביא לי את בלגיה הנה, ולא עוד מאבוקסיס ורוני לוי שרק דריבל ופחות תנועה בלי כדור ותבניות התקפה/הגנה.

הזדמנות חייו, להטביע חותם, להראות משהו שונה מהמאמן הישראלי הגנרי של ׳קח כדור ותעביר עד השער׳.
מקווה לא להתאכזב, יהיה מרענן לראות שחקן כנף שגם יודע להגביה תוך כדי תנועה, או לתת שטוח ו׳לדאוג׳ לחלוצים שיחמיצו/יכבשו ולא רק יחשוב לבעוט לשער בלי טעם וריח או להעביר כל מה שזז רק בשביל להעביר.
על מה אתה מדבר?
תן לאליניב את הקיצוני השמאלי שהוא רוצה כל הקיץ וכבר אתה התקפית מאוזן יותר ומסוכן יותר ולא צריך להסתמך על איזה יום יקום חטואל ועל הגול פעם ב-14 משחקים של יחזקאל/אנסה.
תראה איך שפי אחד שידרג את כל המשחק שלך, עכשיו תאר לך עוד אחד ברמה הזאת שישחק בצד השני ויוריד משאפי את העומס.

אני חושב שאליניב גם האמין שחאתם יהיה מקצוען ויסגור לנו את העמדה בימין ביחד עם דדיה כשחקן רוטציה, בפועל כמו בכל הקרירה את חאתם מעניין חאתם אז יש לנו שם סימן שאלה ולא סימן קריאה.

אליניב גם טעה בעצמו, עם הארכת החוזה לסולומון העלוב כמגן מחליף. זה עליו 100%.

בקשר לשאר הסגל, בסוף השוק הישראלי עלוב וגם לך יש יכולת מוגבלת לכמות הישראלים שאתה יכול להעיף.
הוא כן ניסה לחדש ולרענן עם רכישה של שחקן כמו סטויאנוב ושילוב של מדמון אבל לצער כולם הם כרגע עדין לא ברמה ולכן שחקנים כמו קלטינס ויחזקאל עדין מקבלים דקות במקום לראות שם את מדמון וסטויאנוב.

אני חושב שאם באמת היו מגבים את אליניב עד הסוף, היינו היום לא רק עם 6 זרים, אלא גם עם זרים אחרים במקום אנסה ומרטינש. אבל כשאפילו את הזר השישי לא מביאים לו אז גם זרים שלא עושים את ההבדל הם חלק מהסגל ואתה מפספס הזדמנות להוסיף עוד איכות לסגל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

יש לו מספיק זמן לתקן את הבעיות עד סוף החלון.
מהמר שיגיעו 2 שחקנים אבל צריך גם שינוי פנימי אחרת שום רכש לא יעזור.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 ספטמבר 2022, 07:52
על מה אתה מדבר?
תן לאליניב את הקיצוני השמאלי שהוא רוצה כל הקיץ וכבר אתה התקפית מאוזן יותר ומסוכן יותר ולא צריך להסתמך על איזה יום יקום חטואל ועל הגול פעם ב-14 משחקים של יחזקאל/אנסה.
תראה איך שפי אחד שידרג את כל המשחק שלך, עכשיו תאר לך עוד אחד ברמה הזאת שישחק בצד השני ויוריד משאפי את העומס.

אני חושב שאליניב גם האמין שחאתם יהיה מקצוען ויסגור לנו את העמדה בימין ביחד עם דדיה כשחקן רוטציה, בפועל כמו בכל הקרירה את חאתם מעניין חאתם אז יש לנו שם סימן שאלה ולא סימן קריאה.

אליניב גם טעה בעצמו, עם הארכת החוזה לסולומון העלוב כמגן מחליף. זה עליו 100%.

בקשר לשאר הסגל, בסוף השוק הישראלי עלוב וגם לך יש יכולת מוגבלת לכמות הישראלים שאתה יכול להעיף.
הוא כן ניסה לחדש ולרענן עם רכישה של שחקן כמו סטויאנוב ושילוב של מדמון אבל לצער כולם הם כרגע עדין לא ברמה ולכן שחקנים כמו קלטינס ויחזקאל עדין מקבלים דקות במקום לראות שם את מדמון וסטויאנוב.

אני חושב שאם באמת היו מגבים את אליניב עד הסוף, היינו היום לא רק עם 6 זרים, אלא גם עם זרים אחרים במקום אנסה ומרטינש. אבל כשאפילו את הזר השישי לא מביאים לו אז גם זרים שלא עושים את ההבדל הם חלק מהסגל ואתה מפספס הזדמנות להוסיף עוד איכות לסגל.
על מה אתה מדבר תגיד לי?יש לנו 2 זרים מוקפאים(אגב, ברדה כמנהל מקצועי הביא אותם) אתה רוצה להוסיף עוד 2?
אני מבין את הרצון לצרף 2 זרים חדשים אבל אם לא יצליחו לשחרר לפחות את מרטינס לקרוא לזה חוסר גיבוי?התחלקת על השכל?אלונה לא מדפיסה כסף.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

כששחררו את אספריה והשאירו את אנסה זה היה ברור שהוא ייאייש את העמדה בשמאל( מסכים שלא מספיק)
בימין לא היה כלום אז הגיע שאפי

בשפיץ הביאו שניים

בקישור ציפו שמרטינש ומיכה יסחבו והביאו גיבוי לבריירו, כשראו שזה לא זה ולא מתרומם הגיע שמיר ומזל שמיכה התעורר
חיכו לגורדנה ובהמשך נראה אם זאת גם טעות או לא

בהגנה טעו שהשאירו את סולומון( לדעתי חשבו שנצליח לדחוף אותו בטרייד לאנשהו יחד עם הרוש וזה לא קרה ונתקענו)

וטעו שהאמינו שחאתם פתאום ירצה להיות מגן ימני

עכשיו לתקן זה קצת מאוחר ולחוץ ויקח זמן לחבר

לגבי שחרורים אולי לא הייתה ברירה והשאירו כי צריך סגל עמוק ואי אפשר להחליף גם הרכב וגם ספסל בקיץ אחד, בדיעבד גם פה טעו ומנסים לתקן ושוב זה מאוחר( משחררים את יוספי, מדמון, סטויאנוב והסגל קצרצר)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב:
12 ספטמבר 2022, 08:18
על מה אתה מדבר תגיד לי?יש לנו 2 זרים מוקפאים(אגב, ברדה כמנהל מקצועי הביא אותם) אתה רוצה להוסיף עוד 2?
אני מבין את הרצון לצרף 2 זרים חדשים אבל אם לא יצליחו לשחרר לפחות את מרטינס לקרוא לזה חוסר גיבוי?התחלקת על השכל?אלונה לא מדפיסה כסף.
אין מה לעשות, בקיץ צריך לקבל החלטות ולחתוך. ואם יש זרים שהם לדעתך לא מספיק טובים מקצועית, אז תחליף אותם.
בטווח הארוך זה יכול להוציא אותך ברווח אם אתה פוגע בינגו באחד הזרים שיבואו במקומם לא לדבר על יותר.
אם תקציבית זה גדול על אלונה, אז גם בסדר, אבל אז שוב קשה לבוא בטענות לאליניב בזמן שהמאמנים של חיפה ומכבי קיבלו הקיץ יד חופשית מקצועית וכלכלית…

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 ספטמבר 2022, 08:32
אין מה לעשות, בקיץ צריך לקבל החלטות ולחתוך. ואם יש זרים שהם לדעתך לא מספיק טובים מקצועית, אז תחליף אותם.
בטווח הארוך זה יכול להוציא אותך ברווח אם אתה פוגע בינגו באחד הזרים שיבואו במקומם לא לדבר על יותר.
אם תקציבית זה גדול על אלונה, אז גם בסדר, אבל אז שוב קשה לבוא בטענות לאליניב בזמן שהמאמנים של חיפה ומכבי קיבלו הקיץ יד חופשית מקצועית וכלכלית…
חחח שמע אתה משהו
"אי אפשר להאשים את ברדה" שהשאיר זנבות כושלים?אז את מי להאשים?ומי בנה את הסגל הנוכחי?אני?

הגישה הזאת של לחתוך זרים כאילו לא צריך לשלם להם לאחר מכן זה מה שמביא אותנו שנה אחר שנה לשלם מיליונים לשחקנים כדי שישחקו במקום אחר. הגיע הזמן להפסיק את זה אחרת תהיה לנו קבוצה שלמה של מוקפאים.
ברדה והצוות המקצועי הביאו את מרטינס ואנסה בהרבה כסף. רוצים להחליף אותם?תמצאו להם קבוצה.

שלח תגובה