הלדר לופס
Re: הלדר לופס
עצם זה שההשוואה שלכם ליכולת שלו זה סולמון מראה עד כמה התרגלתם לבינוניות.
בקבוצה שאמורה להיות דומיננטית מול רוב קבוצות הליגה צריך מגנים שיודעים גם לעשות התקפה.
המגנים שלנו פרווה בהגנה ובוסר בהתקפה.
בקבוצה שאמורה להיות דומיננטית מול רוב קבוצות הליגה צריך מגנים שיודעים גם לעשות התקפה.
המגנים שלנו פרווה בהגנה ובוסר בהתקפה.
האמת שרואים את המגנים של מכבי חיפה זה נראה לא כוחות.
מעבר לזה הבן אדם חייב להתחיל להתעסק בכדורגל עושה לי הרושם שהוא חושב שהוא שחקן בתיאטרון.
מעבר לזה הבן אדם חייב להתחיל להתעסק בכדורגל עושה לי הרושם שהוא חושב שהוא שחקן בתיאטרון.
אני לא רואה במה המגנים של חיפה טובים יותר.
קורנו מעט טוב יותר התקפית, לופז אוכל אותו מבחינה הגנתית. סה"כ מגנים סולידיים.
קורנו מעט טוב יותר התקפית, לופז אוכל אותו מבחינה הגנתית. סה"כ מגנים סולידיים.
כרגע הוא הבעיה האחרונה שלנו
עכשיו שנפצע תקבלו סולומון ותתגעגעו
עכשיו שנפצע תקבלו סולומון ותתגעגעו
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
צריך להסתכל גם על פרמטרים של האם הוא לחיץ? כמה טוב הוא משתחרר מלחץ? האם הוא יודע להוביל כדור ולקדם את הנעת הכדור הקבוצתית?
אלה פרמרטים שחסר מאוד למגינים שלנו ב2 הצדדים, מלבד ההכנסת כדור הסופית.
בפרמטרים האלה, המגינים של חיפה טובים מאוד.
האחרונים אצלנו שהיו טובים בזה, אלו בן ביטון וקורהוט.
לא סתם קשה לנו לצאת קדימה כשלוחצים אותנו, רק מיכה, שאפי וקצת ספורי יכולים כרגע לעשות את זה. וכרגע היחיד לטעמי שעושה את זה באמת ברמה גבוהה זה מיכה בלבד.
זה מעט ולא מספיק. אופטימלי יותר שיש לך לפחות מגן אחד, וקשר אמצע אחד שיודע לעשות את זה ברמה שהיא לכל הפחות סבירה.
לא סתם קשה לנו לצאת קדימה כשלוחצים אותנו, רק מיכה, שאפי וקצת ספורי יכולים כרגע לעשות את זה. וכרגע היחיד לטעמי שעושה את זה באמת ברמה גבוהה זה מיכה בלבד.
זה מעט ולא מספיק. אופטימלי יותר שיש לך לפחות מגן אחד, וקשר אמצע אחד שיודע לעשות את זה ברמה שהיא לכל הפחות סבירה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מסכים.yossi כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 10:11צריך להסתכל גם על פרמטרים של האם הוא לחיץ? כמה טוב הוא משתחרר מלחץ? האם הוא יודע להוביל כדור ולקדם את הנעת הכדור הקבוצתית?
חושב שלופס יודע להשתחרר מלחץ, הרגשתי אתמול שהיה מדויק במסירות, פתח כמה פעמים יפה על הקו, האגפים של חיפה הם אולי המאתגרים בישראל והוא התמודד מצוין.
אם הוא נשאר במגרש אצילי בחיים לא מבשל את השער השני...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
הרכות שלו הורגת אותי.
בכל פעם שהוא לוקח צעד קדימה אפשר לקרוא קדיש על המהלך.
לא מביא ערך מוסף שמצופה משחקן זר.
כן, עוד אחד כזה לרשימה.
בכל פעם שהוא לוקח צעד קדימה אפשר לקרוא קדיש על המהלך.
לא מביא ערך מוסף שמצופה משחקן זר.
כן, עוד אחד כזה לרשימה.
האגף השמאלי ריק לחלוטין. בפעמים המעטות שלופס משתף פעולה עם חטואל אפשר לראות אותו הרבה יותר פעיל ותורם.
בכל אופן אין ספק שהוא לא טכני ויעיל בהנעת הכדור כמו קורהוט (וקורנו) אבל לא הייתי מקל ראש בפרמטרים אחרים שהוא מצטיין בהם - הגנה, כושר מעולה.
יש מספיק בעיות אחרות להתעסק בהם. אשמח אם מתישהו נזכה לראות את לופס באגף שמאל ומגן ימני ברמה שלו באגף השני.
בכל אופן אין ספק שהוא לא טכני ויעיל בהנעת הכדור כמו קורהוט (וקורנו) אבל לא הייתי מקל ראש בפרמטרים אחרים שהוא מצטיין בהם - הגנה, כושר מעולה.
יש מספיק בעיות אחרות להתעסק בהם. אשמח אם מתישהו נזכה לראות את לופס באגף שמאל ומגן ימני ברמה שלו באגף השני.
אז כמה זרים צריך עכשיו?
מגן ימני, מגן שמאלי, קשר אמצע , קשר לצד שמאל
נשאיר רק את שאפי וסלימאני כי רק הגיעו?
ועכשיו אחרי שראינו כמה קשה להביא זרים ( לא נכנס לסיבות) באיזה עולם ננחית 4 שכולם יהיו מרוצים מהם והם יהיו כמה רמות מעל מה שיש?
מגן ימני, מגן שמאלי, קשר אמצע , קשר לצד שמאל
נשאיר רק את שאפי וסלימאני כי רק הגיעו?
ועכשיו אחרי שראינו כמה קשה להביא זרים ( לא נכנס לסיבות) באיזה עולם ננחית 4 שכולם יהיו מרוצים מהם והם יהיו כמה רמות מעל מה שיש?
ספויילר, זה לא יקרה. לא כאן ולא בשום קבוצה.
גם לגבי הזרים של חיפה שהרשימו מאוד בצ'מפיונס הייתי מחכה. אתמול בכל פעם שפיירו קיבל כדור הייתי רגוע כי ידעתי שלא יצא מזה כלום.
השאיפה הריאלית יותר היא 4 זרים איכותיים ושהשניים הנוספים לא יחלישו את הקבוצה.
שחקן זר צריך להיות כמה רמות מעל המקביל הישראלי שלו. לופס כזה, מרטינש הראה שהוא יכול להיות כזה בעונה שעברה, שאפי נראה בכיוון של שחקן כזה. אנסה לא כזה.
צריך לעבוד ולתרגל ציוותים של מגינים/ קשרים חלוצים.
לופס עם חטואל. (כרגע חטואל הטוב ביותר, בהנחה שלא יגיע זר נוסף)
שאפי עם דדיה. (נגד הרומנים שלח אותו באגף שלוש פעמים ברבע שעה)
תרגול ועוד פעם תרגול, יציבות וזה יעבוד. (כרגע לצעאי הייתי מהמר על דדיה, בהנחה שלא יגיע זר נוסף)
לופס עם חטואל. (כרגע חטואל הטוב ביותר, בהנחה שלא יגיע זר נוסף)
שאפי עם דדיה. (נגד הרומנים שלח אותו באגף שלוש פעמים ברבע שעה)
תרגול ועוד פעם תרגול, יציבות וזה יעבוד. (כרגע לצעאי הייתי מהמר על דדיה, בהנחה שלא יגיע זר נוסף)