האדום הזה זה בדיחה.
לכולם ברור שהגיע לספורי צהוב שני ולהיות מורחק, אבל השופט לא שרק על זה.
ואז הואר קורא לו כי בוא הגיע לו להיות מורחק אבל אסור להם לקרוא על צהוב אז טוענים שזה אדום ישיר, הוא רואה את זה במסך מבין שמגיע לו להיות מורחק אבל לא באדום ישיר, אבל מה יראה עבירה כזאת ולא מוציא כרטיס? לא הגיוני לו ולכן מוציא אדום ישיר.
בדיחה לא מצחיקה ועל חשבוננו ולא היה קורא למוחמד שאגב על העבירה בלי כדור הגיע לו אדום.
חלאס כבר עם ההתייפיפיות כאן .
אליניב אחלה גבר ואומר את מה שכל אחד חושב כאן !
וגם אם הוא מדבר כמו שחקן/אוהד - מעדיף אחד כזה שכואב לו ולא עוד רוני לוי או כל סחלה אחר בליגה .
במקביל הוא חייב להעמיד את עצמו ואת השחקנים הבעייתיים לוועדת משמעת - צהובים ואדומים מטופשים ובלי שליטה !
האדום הזה זה בדיחה.
ואז הואר קורא לו כי בוא הגיע לו להיות מורחק אבל אסור להם לקרוא על צהוב אז טוענים שזה אדום ישיר, הוא רואה את זה במסך מבין שמגיע לו להיות מורחק אבל לא באדום ישיר, אבל מה יראה עבירה כזאת ולא מוציא כרטיס? לא הגיוני לו ולכן מוציא אדום ישיר.
בדיחה לא מצחיקה ועל חשבוננו ולא היה קורא למוחמד שאגב על העבירה בלי כדור הגיע לו אדום.
בול הנקודה.
התוצאה בסוף מוצדקת אבל הדרך עם עוד תקדים וקומבינה על חשבוננו.
חלאס כבר עם ההתייפיפיות כאן .
אליניב אחלה גבר ואומר את מה שכל אחד חושב כאן !
וגם אם הוא מדבר כמו שחקן/אוהד - מעדיף אחד כזה שכואב לו ולא עוד רוני לוי או כל סחלה אחר בליגה .
במקביל הוא חייב להעמיד את עצמו ואת השחקנים הבעייתיים לוועדת משמעת - צהובים ואדומים מטופשים ובלי שליטה !
תשנה את הסדר
אליניב חייב להעמיד את עצמו ואת השחקנים לועדת משמעת.
ובמקביל, להעביר ביקורת על השופטים בצורה מכובדת, ולא מתמסכנת.
כמו שקיא כהן הוא יגיד שהוא התכוון בכלל למשהו אחר וסליחה אם מישהו נפגע.
אני לא מתכוון לראות את הש.ח כי הבנתי מחברים שנשארו בבית ששפיגלר ואפק לא הפסיקו לשלשל מהפה על באר שבע הפרובקטורים.
התקשורת רוצה מאבק איתנים של חיפה ומ.ת"א, זה ברור שאם מדברים עלינו זה בעיקר כי חייב ולא כי רוצים.
לחלקם אנחנו תקועים כמו עצם בגרון. אפשר לחשוב שהנאום התוקפני של ברדה לא במקום אבל בעיניי זה הזוי לחשוב שהוא תלוש מהמציאות.
כמו שקיא כהן הוא יגיד שהוא התכוון בכלל למשהו אחר וסליחה אם מישהו נפגע.
אני לא מתכוון לראות את הש.ח כי הבנתי מחברים שנשארו בבית ששפיגלר ואפק לא הפסיקו לשלשל מהפה על באר שבע הפרובקטורים.
התקשורת רוצה מאבק איתנים של חיפה ומ.ת"א, זה ברור שאם מדברים עלינו זה בעיקר כי חייב ולא כי רוצים.
לחלקם אנחנו תקועים כמו עצם בגרון. אפשר לחשוב שהנאום התוקפני של ברדה לא במקום אבל בעיניי זה הזוי לחשוב שהוא תלוש מהמציאות.
זה נכון שצמד הליצנים כינו אותנו " עבריינים באדום"?
״אני אשים לזה סוף (לעניין ההרחקות) אני לא חושב שזה דומה לאדום של אנדרה, אך מהיום אני אשים לזה סוף, יש לי את הדרכים שלי ומי שיעשה מהיום טעות ישלם והוא ירגיש את זה״
״הפועל ב״ש מועדון גדול שלא מקבל כבוד מכל המסביב, ועדיין היום השחקנים עלו למשחק שני בשלושה ימים ועלו אחד בשביל השני וקרעו את הצורה ומאוד כואב להפסיד ככה בדקה 92, זו קבוצה חזקה שאני מאוד מאמין בה, ננצח עוד הרבה משחקים״
״כשבמשחק שעבר עושים עלינו 2 פנדלים, לא משנה אם היו או לא היו אפילו שידור חוזר לטלוויזיה,אפילו בדיקה לא עושים, זה לא כבוד שעושים לקבוצה גדולה והפועל ב״ש קבוצה גדולה וצריך שכולם יבינו את זה, כל המדינה״
״שמיר יוסיף לנו מימד של כוח, של נוכחות, של הצטרפות, של אינטנסיביות, אני חושב שהוא יתרום לנו״ (בזמן השאלה ברדה היה נראה כאילו לא אנחנו החתמנו את השחקן)
״מה שיש לי להגיד ליוספי אני אגיד לו בשיחה אישית״ (טוען שלא סיים את דרכו בקבוצה)
חמד:
״המשחק נפתח בצורה טובה אבל לצערינו הכנסנו את חיפה למשחק, הראינו הרבה אופי ולצערינו זה לא הספיק, אך גם במשחקים כאלה צריך להסתכל על הדברים הטובים, העונה לא תיפול על המשחק הזה ויש לנו את החומר שחקנים הנכון ללכת עד הסוף ונעשה הכל כדי לחזור לעניינים כבר במשחק הבא בחמישי״
“אנחנו מראים שאנחנו מסוגלים לשחק עם 10 שחקנים אבל ברור שזה לא אידיאלי בטח לא מול קבוצה כמו חיפה ונצטרך לשים דגש על כך שנפתח משחק ב-11 שחקנים וגם נסיים עם 11״
״אני מחובר כבר לקבוצה ולשיטה, שערים צריך להבקיע בכל דרך ואין לי ספק שעוד נבקיע אני ואחרים ממצבים שהם לא נייחים״
האדום הזה זה בדיחה.
האדום הזה לא בדיחה בכלל.
זה אדום ישיר לפי החוק, מה לעשות?
נעיצה של הפקקים מעל הקרסול (במקרה הזה על השוק).
בלי קשר, מוחמד גם היה צריך להיות מורחק.