אליניב ברדה
Re: אליניב ברדה
ריאיון מאוד אמוציונלי, אי אפשר שלא לאהוב את הבן אדם הזה.
הכין את הקבוצה מצויין גם מבחינת הרכב וגם הגיב מעולה לחיפה שתכלס כמעט ולא עשתה כלום עד דקה 80, ריתקנו אותם בצורה הרמטית.
אהבתי מאוד לראות שספורי ירד למטה במטרה לרווח את המשחק לצדדים , כמובן שלא יתנו לנו 90 דקות להינות מזה, לא כזה מופרך שעם 11 שחקנים גם היינו מנצחים היום. ברדה חייב להושיב את השחקנים ולעשות סטופ לאלה שמרשים לעצמם להשתין עלינו בקשת.
הכין את הקבוצה מצויין גם מבחינת הרכב וגם הגיב מעולה לחיפה שתכלס כמעט ולא עשתה כלום עד דקה 80, ריתקנו אותם בצורה הרמטית.
אהבתי מאוד לראות שספורי ירד למטה במטרה לרווח את המשחק לצדדים , כמובן שלא יתנו לנו 90 דקות להינות מזה, לא כזה מופרך שעם 11 שחקנים גם היינו מנצחים היום. ברדה חייב להושיב את השחקנים ולעשות סטופ לאלה שמרשים לעצמם להשתין עלינו בקשת.
עוד תוכנית משחק נהדרת מול חיפה. הפתיחה שלנו הייתה מצוינת.
חבל שבכל פעם מישהו אחר מאבד את הראש ודופק אותנו.
חבל שבכל פעם מישהו אחר מאבד את הראש ודופק אותנו.
לרדת אחורה אחרי 15 דקות זה לשתק את חיפה? כאילו אוטובוס?Itay כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 22:04ריאיון מאוד אמוציונלי, אי אפשר שלא לאהוב את הבן אדם הזה.
הרכב מצויין פתיחה מצויינת וזהו שם זה נגמר
אני הייתי שם את אלחמיד בלם ואת אבועביד מגן.
אבל אני חושב שסה"כ הרכב היה מצויין וגם החילופים היו מצויינים.
אני רק מקווה שהוא יעניש את ספורי בחומרה.
אבל אני חושב שסה"כ הרכב היה מצויין וגם החילופים היו מצויינים.
אני רק מקווה שהוא יעניש את ספורי בחומרה.
גם את אשדוד היינו מנצחים וביותר מגול אחד אם לא מרטינש הטמבל.
מה יש להגיד, מבאס.
ברדה מוציא מים מסלע ורמת הקושי רק תגדל באוקטובר ונובמבר.
הציפיות ממנו לא תואמות את האיכות בסגל. אולי בהמשך העונה נצטרך לעשות תיאום ציפיות מחודש.
מה יש להגיד, מבאס.
ברדה מוציא מים מסלע ורמת הקושי רק תגדל באוקטובר ונובמבר.
הציפיות ממנו לא תואמות את האיכות בסגל. אולי בהמשך העונה נצטרך לעשות תיאום ציפיות מחודש.
יש קצת באד לאק יחד עם טמטום מתמשך של שחקנים.
יהיה בסדר, צריך להוריד את הפאניקה כאילו כל משחק חורץ גורלות. אנחנו נרוץ יפה גם העונה. יש לנו מאמן טוב.
יהיה בסדר, צריך להוריד את הפאניקה כאילו כל משחק חורץ גורלות. אנחנו נרוץ יפה גם העונה. יש לנו מאמן טוב.
שנה שעברה היינו קבוצה הרבה יותר מוגבלת וידענו להביא את הנק בשיניים ועם המון אופי ואחריות.
השנה אין בכלל מה להשוות ברמת הכדורגל,הטעויות הטיפשיות וחוסר האחריות הם הגורמים לאובדן נק ועל זה אליניב חייב לשים את הפוקוס.
השנה אין בכלל מה להשוות ברמת הכדורגל,הטעויות הטיפשיות וחוסר האחריות הם הגורמים לאובדן נק ועל זה אליניב חייב לשים את הפוקוס.
טענה אחת אליו בעקבות המשחק היום - ניכר היה שלא חילקו כוחות בצורה נכונה בשבוע האחרון. אם הוא רוצה להתחיל לקחת נקודות הוא חייב להשתפר בזה כי עד נובמבר הלוז ייראה ככה
מה אפשר לעשות אחרת?
יש לך לא מעט שחקני מפתח שמבוגרים מאוד ואפשר לראות שהעומס כבר עכשיו מתחיל להשפיע עליהם.
לחלק כוחות בצורה יותר נכונה ואחראית. יש פה כמה שחקנים שלא היו צריכים לשחק ברביעי ובראשם מיגל, עם קצת יותר אוויר בריאות אנחנו מכריעים את המשחק במחצית השנייה למרות איך שהתפתח
קראתי עכשיו את הראיון שלו אחרי המשחק, ונפלו פניי. ממש אבל.
אם הוא חושב שהשריקות הקטנות לטובת היריבה הם אלה גורמות לשחקנים שלנו להתנהג כמו דבילים, ולקבל כרטיסים אדומים טיפשיים... אז אנחנו בבעיה חמורה.
אם הוא חושב שהשריקות הקטנות לטובת היריבה הם אלה גורמות לשחקנים שלנו להתנהג כמו דבילים, ולקבל כרטיסים אדומים טיפשיים... אז אנחנו בבעיה חמורה.