חחח, בול.
עומרי גלזר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: עומרי גלזר
!!!!!!!!
העצירה בפנדל הרביעי הייתה לא פחות ממדהימה. שוערות ברמה הגבוהה ביותר.
אם נחלק את השער לארבעה רבעים (שמאל, מרכז שמאל, מרכז ימין וימין), אז הפנדל נבעט בחצי גובה למרכז ימין (של השוער). בעודו בדרך ליפול על הדשא כשידו הימינית נמתחת הצידה, גלזר שלח את היד הרחוקה, שמאל, למעלה, והדף את הפנדל. זה לא נעצר שם.
לאחר ההדיפה הראשונה והוירטואוזית, הכדור קיבל קשת צרה וגבוהה, עם סיכוי נוסף לחדור לשער. גלזר השועל, נעמד מהר, ומתח בניצב לדשא שוב את יד שמאל, והעיף את הכדור החוצה מעבר לקורה/משקוף. מי שמקל ראש בעצירה השניה, מוזמן לצפות ביוטיוב בפנדל המפורסם, בו נראה שוער חוגג לאחר שהדף לכאורה בהצלחה פנדל, ואז כשגבו למגרש, הכדור קיבל קשת וחדר פנימה.
הדיפה כפולה לפנתאון השוערות.
מתפתח כאן שוער שהוא אגדת פנדלים. עמרי גלזר עולה על מריו זוכוביצקי. כ ב ו ד !
ג ל ז ר ש א פ ו !
אם נחלק את השער לארבעה רבעים (שמאל, מרכז שמאל, מרכז ימין וימין), אז הפנדל נבעט בחצי גובה למרכז ימין (של השוער). בעודו בדרך ליפול על הדשא כשידו הימינית נמתחת הצידה, גלזר שלח את היד הרחוקה, שמאל, למעלה, והדף את הפנדל. זה לא נעצר שם.
לאחר ההדיפה הראשונה והוירטואוזית, הכדור קיבל קשת צרה וגבוהה, עם סיכוי נוסף לחדור לשער. גלזר השועל, נעמד מהר, ומתח בניצב לדשא שוב את יד שמאל, והעיף את הכדור החוצה מעבר לקורה/משקוף. מי שמקל ראש בעצירה השניה, מוזמן לצפות ביוטיוב בפנדל המפורסם, בו נראה שוער חוגג לאחר שהדף לכאורה בהצלחה פנדל, ואז כשגבו למגרש, הכדור קיבל קשת וחדר פנימה.
ג ל ז ר ש א פ ו !
נערך לאחרונה על ידי ארז3333 ב 27 אוגוסט 2022, 13:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
ארז3333 כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 11:22העצירה בפנדל הרביעי הייתה לא פחות ממדהימה. שוערות ברמה הגבוהה ביותר.
לאחר ההדיפה הראשונה והוירטואוזית, הכדור קיבל קשת צרה וגבוהה, עם סיכוי נוסף לחדור לשער. גלזר השועל, נעמד מהר, ומתח בניצב לדשא שוב את יד שמאל, והעיף את הכדור החוצה מעבר ללקורה/משקוף. מי שמקל ראש בעצירה השניה, מוזמן לצפות ביוטיוב בפנדל המפורסם, בו נראה שוער חוגג לאחר שהדף לכאורה בהצלחה פנדל, ואז כשגבו למגרש, הכדור קיבל קשת וחדר פנימה.
ג ל ז ר ש א פ ו !
מדוייק!!
לא שאני מתלונן, אבל מהטלויזיה נראה לי שהוא יצא מהשער בשני הפנדלים שעצר.
אולי היה מודע לזה שאין וואר.
אולי היה מודע לזה שאין וואר.
לא חושב שאפשר להסיק שרגע הזינוק הוא רגע הבעיטה, בהחלט סביר שהוא מתחיל לזנק מעט לפני הבעיטה.
מהזווית שהראו בטלוויזיה שמתמקדת ברגליים שלו, היה נדמה לי שברגע הבעיטה, הוא כבר בחוץ עם 2 הרגליים, ספציפית בבעיטות שעצר.
אם אני טועה, עוד יותר טוב.
שקרנים! הוא לא זז מילימטר!
זה רק נראה ככה, השוערים מטים את הגוף קדימה ונמצאים עם רגל על הקו.
האריך חוזה עד 2026
עבודה נהדרת של המועדון. לא מחכים לשנת חוזה.
עבודה נהדרת של המועדון. לא מחכים לשנת חוזה.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 06 ספטמבר 2022, 11:55, נערך פעם 1 בסך הכל.