אין שום דבר רע בלהיות אתלטיקו מדריד/דורטמונד/צ'לסי של הליגה הישראלית. חלילה לא משווה את באר שבע לאף אחד מהמועדנים הללו, דיברתי יותר על הסיטואציה של להיות מועדון דרג ב' שמדי פעם מבליח ולוקח את הצלחת. אתה עדיין גדול משמעותית מאלה שמתחתיך, אך לעולם לא תהיה ברסה/ריאל/באיירן/ליברפול.
עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
Re: עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
בעצם בגלל האיצטדיונים שלהם לעולם ניהיה דרג ב'?oren2792 כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 15:51אין שום דבר רע בלהיות אתלטיקו מדריד/דורטמונד/צ'לסי של הליגה הישראלית. חלילה לא משווה את באר שבע לאף אחד מהמועדנים הללו, דיברתי יותר על הסיטואציה של להיות מועדון דרג ב' שמדי פעם מבליח ולוקח את הצלחת. אתה עדיין גדול משמעותית מאלה שמתחתיך, אך לעולם לא תהיה ברסה/ריאל/באיירן/ליברפול.
הרי בתקופות פחות נוצצות לא מוכרים 20000 מנויים
ולגבי עמידות של בעלים כתבו פה לא פעם שהברקתים מיליארדרים אז למה בעצם להסתפק בלהיות דרג ב' שמידי פעם מבליח ?
זה לא דומה לריאל בארסה באיירן מול היתר,זה כולה חיפה מול באר שבע
אני רק מזכיר שהפועל בש היא אחת האחראיות העיקריות להשתוללות בסכומים על שחקני רכש ישראליים ולפעמים אפילו היא קבעה את הרף.
מעבר לכישלון של השחקנים יש כאן אשמה על המערכת שלא המליחה לשלב אותם.
הדבר היחיד שבעיניי בוזבז כאן בצורה חלמאית זה עניין הקהל.
בתקופת השיא שלנו כמות הקהל הייתה צריכה לגדול משמעותית ואני לא מדבר על העיר ב״ש.
אם היו יודעים לנצל את זה לא היו רודפים היום אחרי אנשים שיקנו כרטיסים למשחק מכריע.
מכבי חיפה תדע לנצל את זה יופי ותכניס ארגז של כסף ממרצנדייז.
אם היו יודעים לנצל את זה לא היו רודפים היום אחרי אנשים שיקנו כרטיסים למשחק מכריע.
מכבי חיפה מוכרת הרבה יותר ממך אבל גם שם יש לא מעט תלונות על המחירים (קצת יותר גבוהים מפה) והרבה מהאוהדים שלהם קונים בכל מיני איביי ואלי אקספרס כאלהRed Tiger כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 16:27אני רק מזכיר שהפועל בש היא אחת האחראיות העיקריות להשתוללות בסכומים על שחקני רכש ישראליים ולפעמים אפילו היא קבעה את הרף.
הכוונה שלי הייתה יותר למינוף בכמות הקהל.
מכבי חיפה שהייתה בתחילת שנות ה90 שהתחילה את שושלת התארים שלה בדיוק כמונו מינפה את זה בצורה מקסימלית.
בהקמת בתי ספר ברחבי הארץ,מיתוג,תקשורת.
אתה יודע כמה אוהדי חיפה יש במרכז? עשרות אלפים.
- ForeverRed
אתה נתפס על מילים. זה לא משנה.izguy83 כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 15:06אין לנו ויכוח על זה שלא מינפנו וכבר רשמתי שאפילו הלכנו אחורה.
מכאן ועד להגיד שזו תקלה שלא שלטנו בליגה? לא קשור למציאות לדעתי כשאתה היית ועדין הקבוצה עם התקציב וממוצע קהל השלישי בליגה.
ועוד לא נכנסתי למורשת של מועדון וכו'
מה שעשינו פה שלוש שנים חסר תקדים והביא אותנו למצב לא רע בכלל לאיפה שהיינו לפני כן.
אי אפשר להסתכל כל הזמן על שליש הכוס הריקה.
היית בפסגת העולם כשכל האפשרויות פרוסות בפניך. זרקת את זה לפח. אם היית ממנף בצורה נכונה היית היום במקום אחר, לא רק מבחינת הישגים אלא גם מבחינת מיתוג, תקציב, קהל. זה מומנטום שספק מתי יחזור אם בכלל. כל זה בעקבות שורה של החלטות הזויות וניהול חובבני. גם כשכבר קיבלו החלטה נכונה הביצוע היה עקום (תזכיר לי באיזה חודש סבע הגיע לפה?).
מה שקדם לכך היה אדיר. אף אחד לא מוריד מגודל ההישג.
זה לא קשור למה שבא בהמשך, וכנראה גם מוכיח שהמקריות שלטה באותה תקופה הרבה יותר מידע ניהולי של אנשים מסוימים. זה מרגיש שיש תקרה מאוד ברורה למועדון שלנו, ואם החשיבה לא תתחיל להשתנות היא לעולם לא תיפרץ.
תשמע אי אפשר שלא להסכים.ForeverRed כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 19:59אתה נתפס על מילים. זה לא משנה.
היית בפסגת העולם כשכל האפשרויות פרוסות בפניך. זרקת את זה לפח. אם היית ממנף בצורה נכונה היית היום במקום אחר, לא רק מבחינת הישגים אלא גם מבחינת מיתוג, תקציב, קהל. זה מומנטום שספק מתי יחזור אם בכלל. כל זה בעקבות שורה של החלטות הזויות וניהול חובבני. גם כשכבר קיבלו החלטה נכונה הביצוע היה עקום (תזכיר לי באיזה חודש סבע הגיע לפה?).
מה שקדם לכך היה אדיר. אף אחד לא מוריד מגודל ההישג.
זה לא קשור למה שבא בהמשך, וכנראה גם מוכיח שהמקריות שלטה באותה תקופה הרבה יותר מידע ניהולי של אנשים מסוימים. זה מרגיש שיש תקרה מאוד ברורה למועדון שלנו, ואם החשיבה לא תתחיל להשתנות היא לעולם לא תיפרץ.
בזבזנו הזדמנות באמת טובה להפוך את המועדון שלנו למפלצת.
והטיעונים שלך גם די נכונים בעיניי...
רציתי להסכים איתך ללא סייג...
אבל האמירה הזאת (הכמעט קבועה) על הניהול החובבני והחלטות הזויות מיותרת.
תשמע אין אפשרות להתייחס לכולם על הזמן כחסרי מושג.
לא נראה לי שלדני הפורום פה יש בלעדיות על השכל.
קצת יותר כבוד לאנשים שעשו משהו בחיים לא יוריד מהטיעון שלך.
אז לשם התיקון הקל נגיד שזה לא קרה בגלל שורה ארוכה של החלטות שהתבררו בדיעבד כמאוד לא נכונות.
רק אהבה תנצח...
אם יש שורה ארוכה של החלטות וטעויות הניהול לא מתברר כלא מקצועי בלשון המעטה?nitsande כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 21:12תשמע אי אפשר שלא להסכים.
אז לשם התיקון הקל נגיד שזה לא קרה בגלל שורה ארוכה של החלטות שהתבררו בדיעבד כמאוד לא נכונות.
כדורגל זה לא מדע מדויק. אני יכול להביא לך שורה של מועדונים גדולים באירופה שנכשלים למרות שיש להם אנשים איכותיים ביותר בשדרת הניהול והמקצועי שלהם.
מעניין אם גם באתלטיקו מדריד, לצורך העניין, בוכים כשהם לא מביאים כוכבים מהטופ כמו היריבה הגדולה והעשירה בהרבה.
כמו שהבחור מעל אמר - קצת צניעות. אתם עוברים מאשכול לאשכול, מספרים מה נכון ומה לא נכון, מתארים כל דבר ככישלון ותסלחו לי - מדברים כמו הישראלי הממוצע שחושב שהוא יודע הכל אבל בעצם חסר מושג.
מעניין אם גם באתלטיקו מדריד, לצורך העניין, בוכים כשהם לא מביאים כוכבים מהטופ כמו היריבה הגדולה והעשירה בהרבה.
כמו שהבחור מעל אמר - קצת צניעות. אתם עוברים מאשכול לאשכול, מספרים מה נכון ומה לא נכון, מתארים כל דבר ככישלון ותסלחו לי - מדברים כמו הישראלי הממוצע שחושב שהוא יודע הכל אבל בעצם חסר מושג.
- ForeverRed
יכול להיות שהמילה קצת חריפה.nitsande כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 21:12תשמע אי אפשר שלא להסכים.
זאת הדרך בה מצאתי לתאר את מה שאני מרגיש כלפי ההתנהלות בלא מעט תחומים בשנים האחרונות.
וזה לא רק בדיעבד. יש לא מעט החלטות שהתקבלו וכל אוהד ממוצע ידע להגיד מראש שהן תמוהות במקרה הטוב ויסתיימו בכישלון ידוע מראש במקרה הפחות טוב.
בשורה התחתונה חייבים להרים את הרף אם רוצים לעשות צעד קדימה.
קודם כל אף אחד לא טינף ספציפית על אף אחד וקרא לו נוכל או משהו בסגנון. יש פה כמה עובדות שאמורות להדאיג גם את אחרוני המגניםCrazyRed7 כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 21:36כדורגל זה לא מדע מדויק. אני יכול להביא לך שורה של מועדונים גדולים באירופה שנכשלים למרות שיש להם אנשים איכותיים ביותר בשדרת הניהול והמקצועי שלהם.
למשל:
1. הפועל באר שבע לא עשירה כמו השתיים האחרות ולכן חייבת להיות יותר מדוייקת ויעילה בהעברות, למרות זאת יש רק סקאוט אחד בחצי משרה וההכנות והחיפושים מתחילים אחרי חופשת הקיץ.
2. העובדה שלא ידעו מראש מה מחפשים- רצו שחקן כנף נוסף ובשבוע האחרון כבר מדברים על חיזוק לאמצע אחרי שרכשנו לשם כבר שחקן (די מיותר לטעמי אבל זו כבר דעה) ובמחיר לא זול
3. יודעים שהצלחה באירופה חשובה מאוד לעתיד המועדון אבל מתנים את החיזוק בהצלחה במקום שהחיזוק יביא את ההצלחה
יש עוד לא מעט אחי ואלו דברים שהיו גם אז. לא חייב לתקוף על אוטומט כמו חתולה שמתקרבים לגורים שלה, בסוף הרי כולנו באותו צד ורוצים אותו דבר
חברים אתם מתנהלים כאן סחור סחור וחוזרים כמו תקליט על אותם דברים שבשורה התחתונה כולם נעוצים באשה אחת שהיא במקרה הבעלים.
היא זאת שמתווה את הדרך,היא זאת שקובעת,מנהלת,מחליטה.
ברור שאפשר היה לעשות דברים יותר טוב וברור שהיה אפשר למנף,אבל זאת דרך הניהול שלה ואלה ההחלטות שקיבלה ובינתיים אין תלונות.
עכשיו כולם משתפכים על שחר אבל שוכחים שלפני שנתיים תלו שלטי חוצות באיילון שקוראים לו ללכת הביתה.
בשורה התחתונה בישראל צריך לדעת לבחור את המאמן הנכון,ל אחד אין ז** לתהליכים ואסטרטגיה ודרך,זה טוב לגויים.
כאן רוצים הכל מהר כאן ועכשיו ואלונה מתאימה לזה כמו כפפה.
היא זאת שמתווה את הדרך,היא זאת שקובעת,מנהלת,מחליטה.
ברור שאפשר היה לעשות דברים יותר טוב וברור שהיה אפשר למנף,אבל זאת דרך הניהול שלה ואלה ההחלטות שקיבלה ובינתיים אין תלונות.
עכשיו כולם משתפכים על שחר אבל שוכחים שלפני שנתיים תלו שלטי חוצות באיילון שקוראים לו ללכת הביתה.
בשורה התחתונה בישראל צריך לדעת לבחור את המאמן הנכון,ל אחד אין ז** לתהליכים ואסטרטגיה ודרך,זה טוב לגויים.
כאן רוצים הכל מהר כאן ועכשיו ואלונה מתאימה לזה כמו כפפה.
לא. אתה לא טועה בעבודה?
החיים הם לא שחור ולבן, ובמיוחד בעולם הכדורגל אין דברים שהם חד משמעית נכונים וכאלה שלא.
נעשו טעויות.
את כל התיאורים המשתלחים האלה קשה לקרוא.
זה בעיניי לא מוסיף לדיון.
רק אהבה תנצח...