עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
Re: עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
אגב, חייב להחמיא להם על הרכש המהיר והמדוייק שהביא אותם לשם. נעצו שלושה שחקנים זרים מעולים הקיץ עם אופציה שנפתחת להביא עוד שניים (אחד על המקום של פלאניץ׳ ואחד אחרי שיאזרחו את מוחמד)
נראה בהמשך אם זה מקרי או שאלברמן זה באמת יותר מסתם זיון מוח
נראה בהמשך אם זה מקרי או שאלברמן זה באמת יותר מסתם זיון מוח
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חולק עליך, עדיף ראשון-רביעי-שבת
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מה שמפחיד בחיפה הנוכחית, זה שאת השפצורים הקטנים שאנחנו עשינו בין האליפות הראשונה לשניה, הם עושים אחרי שתי אליפויות.
+1
אגדיל ואומר שלהעדיף את אשדוד יומיים אחרי ביתר בשביל עוד יום לפני חיפה בבית זה לתת להם כבוד שאנחנו לא צריכים לתת להם. אנחנו עלינו רמה ברגע שהפסקנו לתת כבוד למועדונים כאלה, אל תחזרו לשם
כן
יש הרבה מחמאות לאלברמן עכשיו, קצת שוכחים את כל הסטריין אוטין וכו' שהסתובבו אצלם שנה שעברה.
מזכיר לכם איפה היינו בחודש ספטמבר ב2016/17 - שער נקי שויטור משחק, קורהוט מגיע ופותח תוך שבוע במשחק ראשון בסן סירו ונותן הצגה, לוסיו מבשל בסן סירו
האם זה ניבא את אחוזי הפגיעה שלנו בזרים בשנים שיבואו? לא בדיוק
עדיין לא הייתה להם שום עזיבה משמעותית. רק עכשיו פלאניץ'.
שרי בן 34 ויש כמה פוטנציאלים רציניים לצאת לחו"ל(חזיזה, אבו פאני). אם סונדגרן ופיירו ימשיכו כך גם אותם יהיה קשה להשאיר.
היה להם מזל והתאקלמות מהירה מאוד של שחקני הרכש(ככה זה כשיש לך בסיס טוב שרץ כבר 3 עונות).
של אלברמן זה סטריין ואלפונס, בגלל זה אמרתי נראה אם יש המשכיות כדי לראות שזה מעבר לזיון מוח.yedidel כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 10:20כן
יש הרבה מחמאות לאלברמן עכשיו, קצת שוכחים את כל הסטריין אוטין וכו' שהסתובבו אצלם שנה שעברה.
מזכיר לכם איפה היינו בחודש ספטמבר ב2016/17 - שער נקי שויטור משחק, קורהוט מגיע ופותח תוך שבוע במשחק ראשון בסן סירו ונותן הצגה, לוסיו מבשל בסן סירו
האם זה ניבא את אחוזי הפגיעה שלנו בזרים בשנים שיבואו? לא בדיוק
אם נפריד את זה רגע מאלברמן- עשו פה קיץ מהיר ומדוייק. התחזקו איפה שצריך, פגעו בכל השלושה ועוד עשו עם כולם את המחנה.
אגב הם גם הפריכו את מיתוס ההתאקלמות, כששחקן טוב הוא טוב נקודה. המגנים והחלוץ אחראיים (יחד עם השאר) בצורה ישירה וחד משמעית להישג הזה עם תרומה ענפה
נראה לי בינגו מדי מוקדם מדי בשביל להיות מקרי
איזה כלים גרועים אלונה העמידה לבכר, וואקמה,בוזגלו,מליקסון,ברדה,ראדיזה שי ! כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 07:37שיש לך בעל בית שיתן לך כל מה שצריך כדי לעשות את זה יותר קל
שיש לך בעלים שמביא חלוץ ב2 מיליון יורו כמעט
ויש בעלים שמביא את לוסיו מליגה שלישית בברזיל שצריך לעלות לבתים זה ההבדל
שיש בעלים שיש לו שני מגנים שאחד מהם הוא מגן נבחרת ומנחית עליהם שתי מגנים זרים זה מישהו שחושב בגדול
עוד שקיבלו את אולמפליקוס הוא עשה להם רכש
פה מחכים לראות אם עוברים כדי להנחית מישהו
אם היה לך חלוץ קילר בעונה נגד סלטיק אתה עולה
אם פקארט מגיע למחנה ולא שבוע לפני המפגש מול מאריבור אתה עולה
תמיד אחרי תמיד !!!
זווסואה הגיע מחזור רביעי
פקארט במשחקי פליאוף שיחק אולי 30 דקות במצטבר
ניקיטה לופס הגיעו באיחור וזה עלה לנו נגד הקפריסאים שנה שעברה מיכה לא עשה מחנה
רוצה קבוצה שתתמודד יפה באירופה סגור95 אחוז סגל למחנה אימון
גם העונה שאפי הגיע באיחור מה זה נותן לנו אם הוא לא ישחק מול הרומנים ונעוף בוא תגיד לי
זה לא הטלת מטבע זה עובדה
זה לא אומר שאני מזלזל במה שאלונה עושה פה אני פשוט חושב שהיא עושה תדברים לא בחוכמה במיוחד שמדובר בכסף הגדול באירופה
זה שי !
אוגו,הובאן,ויטור,אלחמיד,קורהוט,זרים וישראלים במיליוני יורו… מה נגיד ממש יואב כץ הבחורה הזאת…
אם יש מישהי שאנחנו חייבים לומר לה תודה כל בוקר זו אלונה, בלי העשרות מיליונים שהיא מביאה מהבית ובלי החזון האדיר שלה היינו נשארים אותה קבוצת תחתית שהיינו במשך שנים. טיפת הערכה למישהי שבעיקר בזכותה יש אוהדים שמרשים לעצמם לזלזל במפעל כמו הקונפרנס.
יש משפט שאומר
להכות בברזל שהוא חם
היה פה קבוצה מפלצתית שהיתה צריכה חיזוק נקודתי כל פעם ותמיד לקח זמן עם זה
תמיד היה סחבת ובגלל זה הקבוצה לא היתה מוכנה כמו שצריך למשחקים הקריטיים באירופה
תמיד לקח לנו זמן להניע גם בליגה
מציע לכולכם להירגע ולנשום אף אחד לא רוצה שהיא תילך
ומכבד אותה מאוד על מה שהיא עשתה ותעשה פה
פשוט לדעתי ההתנהלות שלה לפעמיים לא היתה מובנת וזה לא רק בקטע של הרכש
זה בהתערבות לבכר
זה הקיצוץ בצוות
במקום ללכת קדימה נתקענו יכלנו בקלות לעשות שלב בתים עם הקבוצה שהיתה לנו אז אם רכש טוב ואיכותי
אני כפוי טובה נכון אני מנוי 25 שנים ושלחתי לאלונה לא פעם הודעה כמה אני שמח שהיא פה
אי אפשר להביא זרים יומיים לפני משחק קריטי ככה לא מתנהל מועדון שרוצה לעלות לליגת האלופות
חיפה השנה היתה על גבול השלמות בבנייץ הסגל ולמה ? כי אמרו אם זה שחקן שיביא אותנו נשים עליו תכסף
פחות 100 אלף דולר יותר 100 דולר זה מזערי שמדובר בסכומים שמקבלים
זה שי !
להכות בברזל שהוא חם
זה בהתערבות לבכר
זה הקיצוץ בצוות
במקום ללכת קדימה נתקענו יכלנו בקלות לעשות שלב בתים עם הקבוצה שהיתה לנו אז אם רכש טוב ואיכותי
אני כפוי טובה נכון אני מנוי 25 שנים ושלחתי לאלונה לא פעם הודעה כמה אני שמח שהיא פה
אי אפשר להביא זרים יומיים לפני משחק קריטי ככה לא מתנהל מועדון שרוצה לעלות לליגת האלופות
חיפה השנה היתה על גבול השלמות בבנייץ הסגל ולמה ? כי אמרו אם זה שחקן שיביא אותנו נשים עליו תכסף
זה שי !

מדהים אותי כל פעם כמה אי אפשר לבוא בטענה על ההתנהלות של אלונה לפעמיים
כאילו אם מישהו אומר משהו לרעתה כולם קופצים
אף אחד לא רוצה שהיא תילך אף אחד לא מכבד את מה שהיא עושה
פשוט חושב שאם הקבוצה שהיתה לנו אז היה חסר לנו עוד כוכב אחד רציני שיקח אותנו לשם זה הכל
ותמיד הןא הגיע או באיחור או שהוא לא היה השחקן שיכל לקחת אותנו לשם
זה שי !
פשוט חושב שאם הקבוצה שהיתה לנו אז היה חסר לנו עוד כוכב אחד רציני שיקח אותנו לשם זה הכל
זה שי !

- red and white
- Title: Almog
תמיד אפשר לבקר, אבל יש דרך.זה שי ! כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 12:26מדהים אותי כל פעם כמה אי אפשר לבוא בטענה על ההתנהלות של אלונה לפעמיים
זה שי !
הצורה שבה כתבת בהתחלה הייתה לא מכבדת וחסרת הערכה (לפחות לדעתי), הדרך בה הגבת בהודעות האחרונות היא לגיטימית לגמרי ואני גם יכול להבין אותך ומאיפה זה בא.
הדרך שבה חיפה התנהלו הקיץ עם הרכש המוקדם היא מעולה ובטוח שתרמה מאוד(!) לעלייה שלהם לבתים.
ההכנה שלהם מבחינה פיזית לעונה הזאת לא פחות ממדהימה
הם הגיעו לשיא בדיוק בזמן
זה מה שצריך ללמוד מהם
מי רשם שאסור לבוא בטענות?זה שי ! כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 12:26מדהים אותי כל פעם כמה אי אפשר לבוא בטענה על ההתנהלות של אלונה לפעמיים
זה שי !
יש לבוא בטענות ויש להיות כפוי טובה.
נקודת הפתיחה של אלונה לפני 15 שנים, היא לא נקודת הפתיחה של שחר מלפני 3 שנים ולכן כל הטיעון שלך לא רלוונטי.
אם כבר, כשעשינו את השושלת שלנו, כל הקבוצות בליגה קינאו בהתנהלות שלה.
מסכים שדרכנו במקום ובתקופה מסוימת אפילו הלכנו אחורה, אבל גם פה, לאלונה אין את הרצון והיכולת להשקיע כמו שחר. משום מה גם מתעלמים מזה שהם מוכרים 30 מקומות בסולד אאוט תוך שעה ואצלנו משחק גורלי, אנשים מתפנקים ורוצים שנציג המועדון יגיע אליהם הביתה ויביא להם ביד (כרטיס).
- ForeverRed
עזוב סתם יורים על אוטומט.זה שי ! כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 12:15יש משפט שאומר
להכות בברזל שהוא חם
זה בהתערבות לבכר
זה הקיצוץ בצוות
זה שי !
צבא האמת של אלונה.
הייתה עמדת זינוק מדהימה. כל הכלים לבנות אימפריה שתשלוט ביד רמה שנים בליגה וזרקו את זה לפח.
זרקו? בעטו בוולהForeverRed כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 13:46עזוב סתם יורים על אוטומט.
צבא האמת של אלונה.
הייתה עמדת זינוק מדהימה. כל הכלים לבנות אימפריה שתשלוט ביד רמה שנים בליגה וזרקו את זה לפח.