חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
מאוכזבים כי מצפים ממנו להיות סופרמן.
בעונה שעברה הוא היה מצוין.
בעונה שעברה הוא היה מצוין.
די אחי. חרבן על רוני לוי, על ברדה ועל האוהדים.
טוב מאוד שברדה סיפסל אותו בסוף העונה. כי גם את הגביע היינו מפסידים.
אני מסכים ששיגעו אותו עם העמדות. מגן ימני, שמאלי, בלם, קשר. מבין את התסכול שלו. אבל עדיין חושב שהוא לא התנהג כמו מקצוען.
לדעתי, לפי מה שאני רואה מהיציע בלבד, גם לשחקנים ולצוות אין כבר כוח להתמודד איתו.
אנחנו עם בעיה בשלוש עמדות ומקום לזר אחד. לתת להם את אלחמיד זה ליצור לנו בעיה חדשה בעמדה נוספת ועוד על הבאזר ולפתור להם בעיה אחת. אם תרצו זו חותמת שאנחנו לא רלוונטיים ומה שבטוח זה שהקהל לא יקבל את זה יפה, לא שווה לנו את הכסף שייתנו (וגם אין מה לעשות איתו, בטח בנקודת הזמן הזו)
רן זרק משהו לגבי זה שאלונה לא רוצה לשחרר ומבחינת הצוות המקצועי כן רצושמעון א כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 08:12די אחי. חרבן על רוני לוי, על ברדה ועל האוהדים.
טוב מאוד שברדה סיפסל אותו בסוף העונה. כי גם את הגביע היינו מפסידים.
אני מסכים ששיגעו אותו עם העמדות. מגן ימני, שמאלי, בלם, קשר. מבין את התסכול שלו. אבל עדיין חושב שהוא לא התנהג כמו מקצוען.
לדעתי, לפי מה שאני רואה מהיציע בלבד, גם לשחקנים ולצוות אין כבר כוח להתמודד איתו.
מוחמד תכף יקבל אזרחות ופלאניץ בדרך החוצה , למה שלא ינחיתו זר רציני? למה שירצו לשלם על אלחמיד עכשיו כשיכולים לקבל חינם בעוד שנה?
ברור. מי לא יחכה שנתיים.

צריך לעשות מה שטוב להפועל ב"ש, בלי אגו ובלי שטויות.
אלחמיד בלם טוב, לא מעבר.
עמדת הבלם זו עמדה שמאוישת בצורה מספקת, ויטור, טיבי ואבו עביד, בריירו וקלטינס לגיבוי.
יש בור בעמדת המגן הימני, חאתם לא עוזר שם.
יש בור באמצע, ויסלחו לי אנסה וחטואל, צריך גם כנף שמאל. המצב שם קשה בהרבה מאשר עמדת הבלם.
צריך להסתכל למציאות בעיניים, אנחנו לא ברמה לא של חיפה ולא של מכבי. לדבר על סיכוי לצלחת זה מנותק מהמציאות.
צריך לבנות את הקבוצה הבאה, ולשמור על הישגיות כדי לעשות כמה שיותר ניקוד וכסף באירופה.
בשביל להמשיך לבנות צריך כסף, 2 מיליון יורו או מה שנקבל על אלחמיד זה אחלה סכום.
מכבי מתרכזת בליגיונרים, חיפה תתרכז בשמות מוכחים.
צריך לסמן ישראלים שבעתיד יהיו טופ פה ולהביא, כמו כנעאן למשל.
אחד כמו כנעאן זה שדרוג פוטנציאלי גבוה יותר לקבוצה מאשר הישארות של חאתם.
אלחמיד בלם טוב, לא מעבר.
עמדת הבלם זו עמדה שמאוישת בצורה מספקת, ויטור, טיבי ואבו עביד, בריירו וקלטינס לגיבוי.
יש בור בעמדת המגן הימני, חאתם לא עוזר שם.
יש בור באמצע, ויסלחו לי אנסה וחטואל, צריך גם כנף שמאל. המצב שם קשה בהרבה מאשר עמדת הבלם.
צריך להסתכל למציאות בעיניים, אנחנו לא ברמה לא של חיפה ולא של מכבי. לדבר על סיכוי לצלחת זה מנותק מהמציאות.
צריך לבנות את הקבוצה הבאה, ולשמור על הישגיות כדי לעשות כמה שיותר ניקוד וכסף באירופה.
בשביל להמשיך לבנות צריך כסף, 2 מיליון יורו או מה שנקבל על אלחמיד זה אחלה סכום.
מכבי מתרכזת בליגיונרים, חיפה תתרכז בשמות מוכחים.
צריך לסמן ישראלים שבעתיד יהיו טופ פה ולהביא, כמו כנעאן למשל.
אחד כמו כנעאן זה שדרוג פוטנציאלי גבוה יותר לקבוצה מאשר הישארות של חאתם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לדרוש 2.5 זה חלק מהתפיסת ראש כי הוא לא באמת יביא סכום כזה... וזה לא אגו כמו מסר לאופרטוניסטים פוטנציאליים והרצון שלא לחזק יריבה ישירה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שחקן כדורגל שלא רוצה להישאר בקבוצה פשוט לא נשאר.אורי אדום בנשמה כתב: ↑24 אוגוסט 2022, 09:49לדרוש 2.5 זה חלק מהתפיסת ראש כי הוא לא באמת יביא סכום כזה... וזה לא אגו כמו מסר לאופרטוניסטים פוטנציאליים והרצון שלא לחזק יריבה ישירה.
ככה זה עובד וזה לא ישתנה.
תשאיר את חאתם, תקבל שחקן שעושה נזק מקצועי. אנחנו יודעים מצוין מי זה חאתם, כשלא בא לו הוא זורק אלף ז.
ממש הרווחת פה משהו.
וחיפה כן תוציא את ה1.5-2, יש כסף והם חייבים רכש.
1.5-2 זה כבר לא מספיק. בתחילת יולי זה היה מספיק, לא בסוף אוגוסט.
לא פחות מ3