עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
Re: עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
במקומם עובד עכשיו על קארצב.
הראש שלו לא בנתניה, הם צריכים עוד עומק בקישור.
זה המבחן של שחר, לראות אם הוא למד משהו.
אם יסתפק בעוד איזה שטרכמן מודרני, יאבד שוב את הצלחת.
הראש שלו לא בנתניה, הם צריכים עוד עומק בקישור.
זה המבחן של שחר, לראות אם הוא למד משהו.
אם יסתפק בעוד איזה שטרכמן מודרני, יאבד שוב את הצלחת.
הכי מבאס זה הקטע שהפועל באר שבע של בכר הייתה משלשלת מנטלית במשחקי הר געש כאלה. מרסק לראות אותם עוברים את המשחקי חוץ האלה בסטייל עם אותו צוות שהיה פה ושילשל כמעט בכל מגרש חוץ עם קהל טיפה חם, בטח בנוקאאוט.
גם לראות את שני המועדונים האלה נאבקים ככה כלכלית ומשתדרגים ככה ולדעת שהערב מכבי חיפה התרחקה מאיתנו משמעותית מבחינה כלכלית. ההבנה הזאת שאנחנו בכלל לא במשחק הזה
זה משליך עלינו המון ביחס אליהם. אני מרגיש עכשיו כמו בהדחות שלנו בפלייאופים, לא פחות. כאילו אנחנו אלו שהפסדנו להם את המשחק היום
גם לראות את שני המועדונים האלה נאבקים ככה כלכלית ומשתדרגים ככה ולדעת שהערב מכבי חיפה התרחקה מאיתנו משמעותית מבחינה כלכלית. ההבנה הזאת שאנחנו בכלל לא במשחק הזה
זה משליך עלינו המון ביחס אליהם. אני מרגיש עכשיו כמו בהדחות שלנו בפלייאופים, לא פחות. כאילו אנחנו אלו שהפסדנו להם את המשחק היום
גם הם שלשלו במחצית הראשונה, וגם בפנדל.
לא יודע איך זה היה נראה, אם הכוכב האדום היו ממשיכים באותו קצב גם במחצית השנייה, אבל כנראה אין להם את זה.
לא יודע איך זה היה נראה, אם הכוכב האדום היו ממשיכים באותו קצב גם במחצית השנייה, אבל כנראה אין להם את זה.
מגיע לינקלה שהכניס את היד עמוק לכיס והביא שחקנים שוברי שיוויון
נראה שהפער שלנו מחיפה רק עולה ועולה מעונה לעונה ושרק מכבי תל אביב יכולים להתמודד איתם
בהצלחה לנו עם שחקנים כמו יוספי ויחזקאל
נראה שהפער שלנו מחיפה רק עולה ועולה מעונה לעונה ושרק מכבי תל אביב יכולים להתמודד איתם
בהצלחה לנו עם שחקנים כמו יוספי ויחזקאל
זה בהחלט מרגיש כמו הפסד שלנו.
זו ההבנה שחיפה התקדמה ניהולית מבחינה מקצועית, ועכשיו גם תקבל בוסט כלכלי לכמה שנים טובות.
התקווה היחידה היא שזה יגרום לאלונה לרצות לצמצם פערים, ולהתקדם מקצועית.
ולא רק על ידי רכש, בעיקר אפילו בהשקעה בתהליכים המקצועיים במועדון.
מבלי לגרוע שום דבר מההשג של חיפה הפער שנפער ביננו לבינם שהולך וגדל נוצר בעיקר באשמתנו. אנחנו צריכים להתמקד בעצמנו, לעשות את הדברים נכון וככה דברים יסתדרו. להזכירכם, האליפות הראשונה שלנו נעשתה על הראש של מכבי מפלצתיתdor69 כתב: ↑23 אוגוסט 2022, 23:45הכי מבאס זה הקטע שהפועל באר שבע של בכר הייתה משלשלת מנטלית במשחקי הר געש כאלה. מרסק לראות אותם עוברים את המשחקי חוץ האלה בסטייל עם אותו צוות שהיה פה ושילשל כמעט בכל מגרש חוץ עם קהל טיפה חם, בטח בנוקאאוט.
שהיה לך שחקנים כמו נוואקמה בוזגלו מליקסון הובאן ראדי ואוגו, לא יחזקאל יוספי דדיה ואליאס.
לצערי הפער רק עולה ועולה ואנחנו בחיים לא נהיה שם באמת
איפה כל מי שאמר שבכר לא מאמן?
האליפות הראשונה שלנו יותר מהכל הייתה פרי של בנייה ממושכת ומלחמה על הטובים ביותר כל שנה עם מבחר עצום של ליגיונרים להביא. העידן הזה נגמר, כדי לגשר על הפערים הכלכליים צריך להיות פה מועדון סופר דופר מקצוען ומסודר עם מופת של מודלים מקצועיים וכלכליים שאני לא רואה איך מועדון ישראלי מיישם ובטח לא הפועל באר שבע תהיה הראשונה
שאפו ענק. לראות ולאכול את הלב.
עם כל הכבוד לאגדות שהתקשורת בנתה השבוע, אל תשווה את אצטדיון ר"ג הזה לסלטיק.dor69 כתב: ↑23 אוגוסט 2022, 23:45הכי מבאס זה הקטע שהפועל באר שבע של בכר הייתה משלשלת מנטלית במשחקי הר געש כאלה. מרסק לראות אותם עוברים את המשחקי חוץ האלה בסטייל עם אותו צוות שהיה פה ושילשל כמעט בכל מגרש חוץ עם קהל טיפה חם, בטח בנוקאאוט.
בסוף גם צריך הרבה מזל, כמו הרכב מלא. הרי אם פלאניץ או מוחמד היו נעדרים היום כמו שויטור היה חסר לנו במשחק ההוא תהיה בטוח שהם לא מעפילים
זה לא משנה, התוצאה הסופית היא שאנחנו אוכלים את הלב ויותר מזה שהם פשוט בורחים לנו.
אם היית שואל אותי לפני שנה הייתי אומר שזה גלגל ובסוף הסגל הזה והמאמן הזה ייעלמו להם והם יצטרכו לבנות מחדש, זה עדיין נכון אבל השינוי המסתמן במדיניות הפייר פליי (תקרת שכר שתלויה בהכנסות. מפספס לגמרי את הפואנטה של המילה פייר אם תשאל אותי, אי אפשר למנף כלום) הוא בבחינת מכת מוות לתחרותיות שלנו, הפער בהכנסות מהאיצטדיונים והקהל לא יאפשר לנו להדביק את הקצב ואנחנו פשוט לא נוכל להגיע לסכומים תחרותיים איתם ועם מכבי
מגיע לבכר. פעם שלישית גלידה.
מקווה שגם אנחנו יום אחד נזכה לגלידה.
מקווה שגם אנחנו יום אחד נזכה לגלידה.