רותם חטואל חתם
Re: רותם חטואל חתם
היו גם שני מתפרצות שלו ושל ספורי עם חצי מגרש להשכרה והוא כמובן איבד ברשלנות.
מעבר למספרים היפים שלו שזה שערים ובישולים , יש לו גם לט מעט מספרים שליליים שפשוט אנשים שאוהבים אותן נוטים לשכוח.
מעבר למספרים היפים שלו שזה שערים ובישולים , יש לו גם לט מעט מספרים שליליים שפשוט אנשים שאוהבים אותן נוטים לשכוח.
כר הדשא אתמול היה מזעזע, מה שפגע בכל שחקן טכני
- ForeverRed
רקדן טוב אומר הרצפה עקומה
מדובר באחד השחקנים הטיפשים בליגה, בנוסף לחוסר פיזיות משווע, שיילך כבר לחדר כושר.
קיצר, שחקן לקבוצה תחתית.
קיצר, שחקן לקבוצה תחתית.
שמקן מחליף לא יותר מזה. המספרים שלו בהחלט משוגעים ביחס לאיכות המשחק שלו, אבל לא לשכוח גם אנסה וגם אקלוטסה באירופה נתנו לנו מספרים.
אין ספק שצריך עוד קשר זר לשמאל.
הבעיה היא שגם צריך זר כמגן ימני.
אין ספק שצריך עוד קשר זר לשמאל.
הבעיה היא שגם צריך זר כמגן ימני.
בכזה ביטחון להגיד את זה שלא ראינו פעולה טכנית טובה כמעט מאף שחקן
מחזק את הדעה שהוא סופר סאב די טוב נכון להיום ותו לא.
כל הכבוד לו על המספרים אך גם לזה אני מאמין שתהיה תוחלת לא מאוד ארוכה, מבלי לעבוד על דברים מאוד קריטיים כמו בניית מסת שריר וראיית משחק יהיה לו מאוד קשה לעשות את הקפיצת מדרגה.
כל הכבוד לו על המספרים אך גם לזה אני מאמין שתהיה תוחלת לא מאוד ארוכה, מבלי לעבוד על דברים מאוד קריטיים כמו בניית מסת שריר וראיית משחק יהיה לו מאוד קשה לעשות את הקפיצת מדרגה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
איזה קפיצת מדרגה? צריך להגיד תודה כל יום שלובש את החולצה שלנו.
המקסימום שהוא יכול להיות זה אורן סגרון מודל 97 רק בשנת 2022…
המקסימום שהוא יכול להיות זה אורן סגרון מודל 97 רק בשנת 2022…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני רק אומר שלא קשור למציאות להשתלח בו כשהוא מהדברים היחידים שאשכרה עובדים פה. אני מסכים בגדול עם הדעה שבקבוצה אידיאלית הוא לא יותר משחקן ספסל, ההבדל בינינו הוא שאני מבין כמה אנחנו רחוקים מאידיאלית ואני מרים לאלו שכן נותנים עבודה.
כנ״ל ספורי אגב. לא אוהב אותו, ממש לא חושב שהוא כוכב בקבוצה אידיאלית וחשבתי שהוא תופס למיכה את המקום שנה שעברה. כיום כשמיכה גם עם קרדיט לא נראה כמו שחקן כדורגל ורמזי הסתגל גם לברדה כשהוא לא באנקר באותה צורה ועדיין תורם מעצמו מספרית אני חושב היום שהמקום 100 אחוז שלו והוא מהעמדות האחרונות שהייתי משנה בהן
- ForeverRed
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כמחליף הוא עושה עבודה טובה.
בניגוד לאחרים לא מתחבא, כל הזמן רוצה את הכדור, והכי חשוב משחק כדורגל מאוד ישיר. מחפש תמיד לתקוף את שחקני ההגנה, מחפש ישר דריבל לעומק, נכנס המון מאחור או מהאגף פנימה ובגלל זה גם הרבה פעמים נמצא לבד לנגיחה.
אין לו אוויר ל-90 דקות, הוא גם אגואיסט ולא מבין מספיק את המשחק, אבל כמחליף הוא קלאסי, כל מה שאתה רוצה ממחליף, חוצפה, ניסיון כל הזמן ליזום ולייצר, רצון כל הזמן להשפיע על המשחק, הוא תמיד יעשה בלאגן ויגרום לדברים לקרות, גם אם בחלק מהזמן ההחלטות שלו יהיו טיפשיות, מספיקה החלטה אחת טובה שתוביל לשער/בישול והוא עשה את שלו כמחליף.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!