אחרי השיחה עם עזורי היום הבנתי שאין לנו מאמן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
avibs

אחרי השיחה עם עזורי היום הבנתי שאין לנו מאמן

שליחה על ידי avibs »

פשוט אין לי מילים יצאתי מהחדר של עזורי עוד יותר עצבני ממה שהייתי,הבן אדם כל כך מאמין בדרך שלו שפשוט לפעמים התשובות שלו נשמעות הזויות כאילו אין לו קשר לכדורגל.דיברתי איתו מיקצועית נטווו על כל הבעיות הידועות של הקבוצה ועל כל הטעויות שהוא עשה מתחילת השנה והוא ממשיך לדבוק בתרוצים של ליאור אסולין וארז מסיקה פשוט לא נתפס אני שואל אותו על א הוא עונה ת מתחמק מתשובות ופשוט לא רוצה להודות בכישלון.חלק מהשאלות ששאלתי היו למה הוא לא פותח עם קדוסי?ומה הוא עונה לי?שקדוסי לא עושה הגנה אתם מבינים איזה תרוץ עלוב?
חלוץ כמו קדוסי לא פותח כי הוא לא עושה הגנה,וגם הוא לא פותח כי הוא לא יכול לשחק ביחד עם רביבו ומליקסון נו יש דברים כאלה?
זאת תשובה של מאמן כדורגל?
שאלתי אותו גם למה הוא פותח עם 3 קשרים אחוריים ועדיין כל קבוצה שבאה לפה מחזיקה בכדור בערך 60 70 אחוז? התשובה שקיבלתי לשאלה הזאת היתה שוב ליאור אסולין וארז מסיקה תרוצים חוזרים שלו מתחילת העונה.הוא טוען שהכל השערים שספגנו נבעו בעיקר משני שחקנים בקבוצה שהוא לא ציין את שמם שפשוט לא עושים הגנה( הכוונה כמובן לרביבו מליקסון)עניתי לו שהוא מרכיב את אותם שחקנים והוא הביא אותם והיה צריך לקחת את זה בחששבון ואם הוא קורא לעצמו מאמן בעל סמכות אז שיעניש אותם או יצעק עליהם לא יודע שיעשה משהו הרי הוא המאמן לא?
שאלתי אותו לגבי השחרור של אלול כי כבר חודשיים הוא עושה נסיונות בצד ימין ועוד פעם קיבלתי תשובה שמעלה את הסעיף הוא עונה לי ואני מצטט "יניב אלול לא מגן הוא בלם" נו זה לא צחוק מעבודה? בטח אייל שן זה דני אלבס ויוסי אופיר זה סרחיו ראמוס פשוט לא יאומן איזה תשובות
לסיכו חברה אחרי השיחה הבנתי שאין לנו עם מי לדבר, הכל דווקא הוא עושה ונצטרך לסבול אותו עד סוף העונה אין ברירה והכי מצחיק ששאלתי אותו אם הוא נישאר עד סוף העונה הוא אומר לי ואני שוב מצטט "בטח שנישאר ואולי גם שנה הבאה" פשוט בדיחהההההההההההה

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: אחרי השיחה עם עזורי היום הבנתי שאין לנו מאמן

שליחה על ידי bs war »

קדוסי לא עושה הגנה? קדוסי עושה קילומטראז' יותר גבוה מחצי מהשחקנים ביחד.

סמל אישי של משתמש
נאור ר

גיא עזורי הוכיח סופית שאין לו יותר מה לתרום להפועל באר שבע..

שליחה על ידי נאור ר »

במוצ"ש האחרון גיא עזורי הוכיח סופית שאין לו יותר מה לתרום להפועל באר שבע, ושאלונה ברקת צריכה להתחיל לחשוב על המאמן הבא שתביא בקיץ. לא, לא מדובר בבניית הסגל המרושלת, שכולה מחשבה על ההווה ובסיסה בשחקנים שנועדו לספק תוצאות של כאן ועכשיו. לא, גם לא מדובר ביכולת הנרפית מול מכבי חיפה, או בתקציב הלא ממוצה ובכמות הזרים הבלתי נגמרת. במשפט אחד בסיום המשחק מול מכבי חיפה, גיא עזורי המחיש מדוע הוא סיים את חלקו בהפועל באר שבע: "אנחנו לא מסוגלים להתמודד ברמה הזאת מול מכבי חיפה", אמר והסגיר בעצם את חוסר האונים שלו. את התלות הכמעט פטאלית שלו בשחקני רכש שיבואו לבאר שבע ויעשו בשבילו את העבודה, ואת חוסר ההבנה שהפערים בין באר שבע למכבי חיפה מחיקים גם מחיקים אם יש מאמן שיודע להעביר זאת לסגל שלו.
אבל לא רק שגיא עזורי כנראה לא מסוגל, הוא גם לא מאמין שהוא מסוגל. שזה חמור כפליים. קבוצות ישראליות התגברו על פערים גדולים יותר באירופה, וגם אם לא, לא שמעתם את המאמנים שלהן מדברים כמו בימים בהם רק חיפשו הפסדים בכבוד. להבא, מר עזורי, אל תאמר אנחנו לא מסוגלים להתמודד ברמות האלה, תאמר "אני לא מסוגל להתמודד ברמות האלו".

מר עזורי, זה לא הם, זה אתה. הם יוכלו להתמודד ברגע שיהיה מאמן שיחדיר להם את זה לראש............תתפטררררר כבררררר
[glow=red]גיא עזורי אתה כישלון.....לך הביתה[/glow]

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

בינינו אבי - אתה מופתע ממשהו?
האם עד לפגישה הזאת עוד האמנת שיש לבן אדם תובנות מקצועיות כלשהן?
אגב - יפה שקדוסי לא עושה הגנה...רק חבל שפדידה לא עושה הגנה וגם לא התקפה!!!!!!

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

זה בנאדם שפל שזר למקצוע אל תתייחס
אלונה תתעוררי
תמונה

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

הכי מצחיק פה שהוא משחק עם חלוץ אחד ואומר שהוא לא עושה הגנה למרות שקדוסי עושה הגנה יותר מכולם בחלק התקפי אבל בסדר
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני לא מבין גם אותכם ממתי חלוץ צריך לעשות הגנה חלוץ צריך ללחוץ על הבלמים של היריבה לעשות לחץ לשחק קדימה ולא אחורה לא לרדוף אחרי שחקנים המטרה שלו זה גולים נטו !
זה תשובות של ילד מפגר רק מהתשובות האלה אני מתעצבן עוד יותר
אלול שיחק את העונה הכי יפה שלו בתור מגן ימני שעלינו ליגה עם לופא !

נכון הפציעה של אסולין שיבשה קצת את המשחק של ב"ש אבל עדין גם עם חצי סגל פחות צריכים להיראות יותר טוב לא יכול להיות שקבוצה בליגת העל כבר 3 משחקים ברציפות מגיעה ל3 4 מצבים בכל ה3 משחקים על מה אתה עובד איתם באימונים גיא עזורי לקחת 25 מיליון שקל מהגברת וזרקת אותם לפח או שבעצם הבאת לפה חייזרים בשביל לסגור קופון על המעטפות שתקבל
20 שחקני רכש בעונה איפה נשמע דבר כזה שיים תמפתחות ולך הביתה !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

חבל שלא שאלת אותו לגבי התבוסתנות שהוא משדר.
אם היו רק שני שחקנים שלא עושים אז מצבנו היה מצויין הבעיה שכל שחקני ההגנה שהוא הביא גרועים ורק הורסים וכתמורה הוא לא מוציא אותם מההרכב אף פעם.

עזורי הוא שקרן!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

לקח לך כל כך הרבה סיבובים עד עכשיו בשביל להבין שאין פה מאמן? אין שום שיטה? שום גרף התקדמות? שום שיפור כל שהוא ביכולת הקבוצה..אין ספק שאסולין הוא אבידה קשה..אבל להזכיר למר עזורי שיחד עם מסיקה הקבוצה נראתה פח אשפה והובסה באורווה אצל נמושת הליגה באותה עת מכבי פתח תקווה\ הוא הוא המאמן שהביא 8 זריםן עד כה ובחר כאלה שנחותים מאלו שהוא שיחרר בתחילת העונה שחתומים למספר שנים ואמורים להוות את העתיד של הקבוצה, במקום צעירים בני 19 הוא הביא חומר גלם לשנים רבות, בלם בן 34, בלם בן 31 וכמובן מגן ימני תותח מארגנטינה שלא ראה דשא בערך משנת 2000 ומאז משמש כשומר בקניון אביה, יתרה מכך מה תפקידו של מאמן? להנחיל שיטה בשביל שהקבוצה לא תהיה תלויה בשחקן ספציפי זה או אחר, לא רק שזה לא קורה, הוא גם מתרץ את יכולת הקבוצה בפרט זה או אחר ספציפיתף רוצה לומר שזה לא ישנה אם ישב על הספסל עזורי או בטורי זה היינו הך=אין מאמן, אלונה תתעוררי-קשטן פנוי

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

sumsum כתב:לקח לך כל כך הרבה סיבובים עד עכשיו בשביל להבין שאין פה מאמן? אין שום שיטה? שום גרף התקדמות? שום שיפור כל שהוא ביכולת הקבוצה..אין ספק שאסולין הוא אבידה קשה..אבל להזכיר למר עזורי שיחד עם מסיקה הקבוצה נראתה פח אשפה והובסה באורווה אצל נמושת הליגה באותה עת מכבי פתח תקווה\ הוא הוא המאמן שהביא 8 זריםן עד כה ובחר כאלה שנחותים מאלו שהוא שיחרר בתחילת העונה שחתומים למספר שנים ואמורים להוות את העתיד של הקבוצה, במקום צעירים בני 19 הוא הביא חומר גלם לשנים רבות, בלם בן 34, בלם בן 31 וכמובן מגן ימני תותח מארגנטינה שלא ראה דשא בערך משנת 2000 ומאז משמש כשומר בקניון אביה, יתרה מכך מה תפקידו של מאמן? להנחיל שיטה בשביל שהקבוצה לא תהיה תלויה בשחקן ספציפי זה או אחר, לא רק שזה לא קורה, הוא גם מתרץ את יכולת הקבוצה בפרט זה או אחר ספציפיתף רוצה לומר שזה לא ישנה אם ישב על הספסל עזורי או בטורי זה היינו הך=אין מאמן, אלונה תתעוררי-קשטן פנוי
אלון התחלתי לאהוב אותך ..!
בעיקר בתיאורים של השומר בקניון אביה למדת משהו חחחחח
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
tal18
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי tal18 »

מצטער לשמוע שרק עכשיו אתה יודע שאין לנו מאמן ..זה לא מאמן זה מורה לספורט

שלח תגובה