אירופה 22/23
Re: אירופה 22/23
ועוד פיקנטריה קטנה -
ריבאלדיניו , הבן של ריבאלדו האגדי מברצלונה שחקן מחליף בקראיובה ויתארח בטרנר עוד שבועיים . האבא יגיע לעודד את הילד ?
ריבאלדיניו , הבן של ריבאלדו האגדי מברצלונה שחקן מחליף בקראיובה ויתארח בטרנר עוד שבועיים . האבא יגיע לעודד את הילד ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
זה העתק הדבק בדיוק מהפלייאוף עונה שעברה מי שמארחת את הגומלין יש לה יתרון גדול,גם פה זה יהיה כישלון גדול אם לא נעלה וזה יהיה בעיקר כי לא הגיע רכש בזמן כמו מול אונרטיסיס
15 אלף צופים היו במשחק שלהם אתמול
בשביל להיות בדרג 2 אנחנו סך הכול צריכים שמכבי תל אביב תעוף ו 7 המדורגות באירופית ינצחו
15 אלף צופים היו במשחק שלהם אתמול
בשביל להיות בדרג 2 אנחנו סך הכול צריכים שמכבי תל אביב תעוף ו 7 המדורגות באירופית ינצחו
לא באמת נוכל לדעת איך הרומנים עד שלא נראה אותם, אם מישהו מאיתנו היה אומר שבסיכום שני המשחקים נגד לוגאנו נעבור עם תוצאה של 5-1 היינו חושבים שהוא שיכור. בסופו של דבר גם אם הם טובים וגם אם לא המטרה בסופו של דבר תהיה להעביר את ההכרעה לטרנר. נצטרך לקחת את הסגל הנוכחי לקצה גבול היכולת בשבועיים האלו, הרבה מאוד מונח על הכף ולא רק כסף. מעניין אם כמו המאמי הלאומית גם אנחנו נקבל הקלה והמשחק עם אשדוד יידחה. ניחוש שלי- לא.
עד כמה שאני יודע גם שלהם לא נדחה בסוף בגלל אי הסכמה מול המנהלת על התאריך. פספסתי משהו?Itay כתב: ↑12 אוגוסט 2022, 16:42לא באמת נוכל לדעת איך הרומנים עד שלא נראה אותם, אם מישהו מאיתנו היה אומר שבסיכום שני המשחקים נגד לוגאנו נעבור עם תוצאה של 5-1 היינו חושבים שהוא שיכור. בסופו של דבר גם אם הם טובים וגם אם לא המטרה בסופו של דבר תהיה להעביר את ההכרעה לטרנר. נצטרך לקחת את הסגל הנוכחי לקצה גבול היכולת בשבועיים האלו, הרבה מאוד מונח על הכף ולא רק כסף. מעניין אם כמו המאמי הלאומית גם אנחנו נקבל הקלה והמשחק עם אשדוד יידחה. ניחוש שלי- לא.
אתה יודע, בשביל שיידחו לך אתה צריך קודם כל לבקש, אתה רואה מישהו אצלנו עושה זאת?Itay כתב: ↑12 אוגוסט 2022, 16:42לא באמת נוכל לדעת איך הרומנים עד שלא נראה אותם, אם מישהו מאיתנו היה אומר שבסיכום שני המשחקים נגד לוגאנו נעבור עם תוצאה של 5-1 היינו חושבים שהוא שיכור. בסופו של דבר גם אם הם טובים וגם אם לא המטרה בסופו של דבר תהיה להעביר את ההכרעה לטרנר. נצטרך לקחת את הסגל הנוכחי לקצה גבול היכולת בשבועיים האלו, הרבה מאוד מונח על הכף ולא רק כסף. מעניין אם כמו המאמי הלאומית גם אנחנו נקבל הקלה והמשחק עם אשדוד יידחה. ניחוש שלי- לא.
מהון להון, אם עוברים את הסטודנטים מקראיובה, ב״ש אמורה להיות בדרג ב׳ של הבתים. זה אומר שאפשר בתיאוריה לעשות חורף ארוך.
שמעתי את הפודקאסט של בש one
אחד הכתבים שם טוען שדיבר עם הובאן
והוא אומר שלדעתו זה 50-50 התמודדות הזאת.
נקווה שנעשה תוצאה טובה בחוץ.
אחד הכתבים שם טוען שדיבר עם הובאן
והוא אומר שלדעתו זה 50-50 התמודדות הזאת.
נקווה שנעשה תוצאה טובה בחוץ.
לפי הבנתי מכבי ת"א אם יעברו את ניס יהיו מדורגים בקבוצת הדירוג הראשונה בקונפרנס , ב"ש כרגע שלישית עם אופציה לשנייה בקונפרנס , חיפה רביעית בכל טורניר ( אלופות או אירופית )
נערך לאחרונה על ידי 4 לב אדום ב 13 אוגוסט 2022, 11:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיפה באלופות או באירופית. לא תהיה בקונפרנס.
תוקן ונערך - תודה . פשוט כל כך רציתי שלא יעפילו לאלופות