אנדרה מרטינש
Re: אנדרה מרטינס - חתם לעונה וחצי
קצת מאוכזב ממנו.
מה עשה אתמול מדמון חוץ מלמסור לרוחב ואחורה שאתה אומר את זה?
החיסרון של מדמון גם מהקדנציה הקודמת שהוא לא משחק קדימה בכלל.
נכון לעכשיו אין לנו אחד שמתקרב ליכולת של מרטינש באמצע, הוא יודע להחזיק את האמצע טוב.
אתמול ספציפית הוא שיחק בעמדה אחורית יותר ואתם מצפים ממנו לספק משם כדורים לגול.
כשהוא ישחק 50 50 ובריירו מאחורה אנחנו נרגיש אותו יותר גם התקפית, בטח אם לידו יהיה שחקן שלישי בקישור שהוא התקפי יותר.
אתמול מרטינש היה מה-3 הטובים שלנו על המגרש יחד עם קלטינס ואנסה (ומיגל שהוא תמיד טוב אני לא מחשיב).
מזל שיש פה אנשים שרואים משחק.ran כתב: ↑22 יולי 2022, 12:26מה עשה אתמול מדמון חוץ מלמסור לרוחב ואחורה שאתה אומר את זה?
החיסרון של מדמון גם מהקדנציה הקודמת שהוא לא משחק קדימה בכלל.
נכון לעכשיו אין לנו אחד שמתקרב ליכולת של מרטינש באמצע, הוא יודע להחזיק את האמצע טוב.
אתמול ספציפית הוא שיחק בעמדה אחורית יותר ואתם מצפים ממנו לספק משם כדורים לגול.
כשהוא ישחק 50 50 ובריירו מאחורה אנחנו נרגיש אותו יותר גם התקפית, בטח אם לידו יהיה שחקן שלישי בקישור שהוא התקפי יותר.
אתמול מרטינש היה מה-3 הטובים שלנו על המגרש יחד עם קלטינס ואנסה (ומיגל שהוא תמיד טוב אני לא מחשיב).
מדמון לא היה טוב אתמול לדעתי.
מרטינש היה מהטובים ומי שחושב שיתן מסירה לגול מעמדת ה 6, במיוחד שלידו משחק יוספי, אז הוא טועה.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
מזל שיש אותך שתבטל ותקבע שהעינים שלך חדות יותר משל אחרים. אין פה שום הרמה של מדמון על חשבון מרטינש (מוזמן ללכת לשרשור על מדמון ולראות מה כתבתי עליו לפני שלושה שבועות), בעיני מרטינש לא קשר מספיק טוב עובדתית, בטח פחות טוב מהקשרים של היריבות הישירות שלנו. בעיני עצם האמירה שליד יוספי אי אפשר להיות קשר יוצר, עצימת עינים.
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 22 יולי 2022, 13:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
זה עדיין לא הופך את מדמון לטוב ממנו.
בעיניי הוא בכלל 6 ולא מחזיק בתכונות של 50:50.
חד משמעית מסכים, אבל אם אתם קוראים למרטינש 50:50, קטונתי…ForeverRed כתב: ↑22 יולי 2022, 13:24זה עדיין לא הופך את מדמון לטוב ממנו.
בעיניי הוא בכלל 6 ולא מחזיק בתכונות של 50:50.
- ForeverRed
יאללה בסדר. מה שתגיד.talb55 כתב: ↑22 יולי 2022, 13:19מזל שיש אותך שתבטל ותקבע שהעינים שלך חדות יותר משל אחרים. אין פה שום הרמה של מדמון על חשבון מרטינש (מוזמן ללכת לשרשור על מדמון ולראות מה כתבתי עליו לפני שלושה שבועות), בעיני מרטינש לא קשר מספיק טוב עובדתית, בטח פחות טוב מהקשרים של היריבות הישירות שלנו. בעיני עצם האמירה שליד יוספי אי אפשר להיות קשר יוצר, עצימת עינים.
50/50 כמו שרוב האוהדים מצפים פה זה משהו נדיר.
הובאן היה כזה, גולסה במכבי, ומוחמד של חיפה אבל חייב לציין שאין לו את הפס/בעיטה מסיימת אז זה קצת מוציא את העוקץ ממנו וקצת מגדיל את הפער מהובאן אליו.
מרטינס בסדר גמור, אפשר יותר אבל יהיה קשה מאוד למצוא.
בקבוצה שגם מיכה נראה כמו הצל של עצמו מראה שלשחקנים החכמים חסרים שחקנים חכמים לידם כדי לנפק את הערך מוסף שלהם.
בגלל זה אני חושב שעם 2 קיצונים חכמים יותר וסטויאנוב בהרכב זה אמור להיראות יותר טוב וגם מהם נראה יותר.
הובאן היה כזה, גולסה במכבי, ומוחמד של חיפה אבל חייב לציין שאין לו את הפס/בעיטה מסיימת אז זה קצת מוציא את העוקץ ממנו וקצת מגדיל את הפער מהובאן אליו.
מרטינס בסדר גמור, אפשר יותר אבל יהיה קשה מאוד למצוא.
בקבוצה שגם מיכה נראה כמו הצל של עצמו מראה שלשחקנים החכמים חסרים שחקנים חכמים לידם כדי לנפק את הערך מוסף שלהם.
בגלל זה אני חושב שעם 2 קיצונים חכמים יותר וסטויאנוב בהרכב זה אמור להיראות יותר טוב וגם מהם נראה יותר.
הרבה אנשים דאגו מאיך מיכה ישתלב עם ספורי.
צריך לדאוג שמיכה יעבוד עם מרטינש.
צריך לדאוג שמיכה יעבוד עם מרטינש.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
Re: אנדרה מרטינש
יותר פרווה מדוד הוברט.
שחקן מזעזע 0 תרומה למשחק.
שחקן מזעזע 0 תרומה למשחק.
- ForeverRed
אני אגיד משהו לא פופלרי וכנראה שגם לא מעשי.
אם לאלונה יש כוונות אמיתיות לרוץ חזק בכל החזיתות היא צריכה להחליף אותו בקשר שישדרג את הקבוצה עוד בקיץ הנוכחי.
אין לנו כלום מהקישור ומעלה.
אם לאלונה יש כוונות אמיתיות לרוץ חזק בכל החזיתות היא צריכה להחליף אותו בקשר שישדרג את הקבוצה עוד בקיץ הנוכחי.
עזוב חבל על האנרגיה . לא יקרהForeverRed כתב: ↑11 אוגוסט 2022, 21:25אני אגיד משהו לא פופלרי וכנראה שגם לא מעשי.