הסאגה הזאת תיפתר לך בעונה הבאה כשמיגל יפרוש או יחזור לפורטוגל וגם טיבי יעזוב . תישאר עם 2 בלמים בכירים - אלחמיד ואבו-עביד . השנה אלחמיד שוב יצטרך לנשוך שפתיים כי אבו-עביד הוא בלם בלבד . למרות שנראה לי שיביאו בעונה הבאה בלם זר אז לך תדע ...
אור דדיה
Re: אור דדיה
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אם הוא לא מגן ויצטרך כל העונה להתחרות במרטינש, קלטינס, אליאס, מדמון וגורדנה, עדיף שיצא להשאלה.
בפעם היחידה שברדה השתמש בו, הוא נכנס כמגן, אס אני לא כזה בטוח כמוך.
- ForeverRed
אני רואה בו סוג של קניקובסקי.
הייתי רוצה לראות אותו באמצע כחלק משלישיית קשרים או באגף. הוא לא פחות מוכשר מהעילגים שמשחקים שם.
בדיוקForeverRed כתב: ↑05 אוגוסט 2022, 12:20אני רואה בו סוג של קניקובסקי.
הייתי רוצה לראות אותו באמצע כחלק משלישיית קשרים או באגף. הוא לא פחות מוכשר מהעילגים שמשחקים שם.
לא הייתי פוסל להביא מגן ימין וכנף שמאל ולתת לסטויאנוב את ההזדמנות ברוטציה עם אנסה בקו ימין
על עוד באיירו ומיכה/ספורי תופסים 2 מתוך 3 מקומות בקישור, יהיה לו קשה מאוד להיכנס לשם.ForeverRed כתב: ↑05 אוגוסט 2022, 12:20אני רואה בו סוג של קניקובסקי.
אם הבאת פרוספקט בגיל צעיר, עדיף שיקבל דקות במקום אחר.
- ForeverRed
- ForeverRed
- ForeverRed
זה כמו שהסוכן של אלחאמיד יגיד שהוא לא מגן ימני...
זה מעיד על הרצון של הלקוח שלו ולא על היכולת לשחק בתפקיד שהקבוצה צריכה.
דרך אגב, אני קורא יותר ויותר על זה שמגינים יכולים להיות שובריי שיוויון בכדורגל המודרני
(להבדיל אלף אלפי הבדלות, באר שבע ההסטורית הרימה את המגינים (אורי בנימין ויעקב כהן, מערך שהכריע את האליפויות)
דרך אגב, אני קורא יותר ויותר על זה שמגינים יכולים להיות שובריי שיוויון בכדורגל המודרני
(להבדיל אלף אלפי הבדלות, באר שבע ההסטורית הרימה את המגינים (אורי בנימין ויעקב כהן, מערך שהכריע את האליפויות)
2 מגינים תוקפים (+2 בלמים), מערך שהיה אז חדשני ונדיר.MikiRed כתב: ↑06 אוגוסט 2022, 13:50זה כמו שהסוכן של אלחאמיד יגיד שהוא לא מגן ימני...
האחד (אורי בנימין) נבחר לכדורגלן העונה והשני (יעקב כהן) מינף זאת לחוזה באנגליה (ברייטון) בתקופה בה לא כל זב חוטם הפך לליגיונר.