אירוע מהאימון היום
Re: אירוע מהאימון היום
במקום לגנות את אותם חיות שירקו לו על האוטו אתם מנסים לחמם פה את הקהל על אצבע משולשת שעשה כביכול ?
כמה קטנים אפשר להיות ?
אתם נותנים לתקשורת סיבות טובות לחזק את הסטיגמה שיש עלינו.
תתביישו !
תמחו באופן ספורטיבי , תשירו לו שיתפטר מהדקה הראשונה ( למרות שגם על זה אני חולק משום שזה פוגע בקבוצה ) אבל אל תגיעו למקומות אלימים !
תנו לו כבוד כבן אדם !
כמה קטנים אפשר להיות ?
תתביישו !
תמחו באופן ספורטיבי , תשירו לו שיתפטר מהדקה הראשונה ( למרות שגם על זה אני חולק משום שזה פוגע בקבוצה ) אבל אל תגיעו למקומות אלימים !
תנו לו כבוד כבן אדם !
[align=center]
GIFSoup[/align]

לא היה צריך לירוק לו על האוטו לעשות מחאה זה לגיטימי לקלל זה גם לגיטימי לדעתי אבל עד יריקות ואלימות פיזית זה כבר עובר את הגבול
זה שי !
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אביב כתב:במקום לגנות את אותם חיות שירקו לו על האוטו אתם מנסים לחמם פה את הקהל על אצבע משולשת שעשה כביכול ?
כמה קטנים אפשר להיות ?
תתביישו !
תנו לו כבוד כבן אדם !
והכי חמור שזה בא גם מבעלי חזות של "בחורים טובים" שבנוסף גם נהמו כמו קופים בספארי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. הסיבה המרכזית שלא באתי להפגנה היום היא כי לא ידעתי מה בדיוק הולך להיות שם.
פחדתי מאוד מהפגנה שתצא מגבול הטעם הטוב ותחזיר את "האש" לקהל ולא למאמן הכושל.
לצערי זה בדיוק מה שקרה. עכשיו במקום שהתקשורת תתעסק בכך שאוהדים שהמצב כואב להם באו ודרשו את פיטורי עזורי היא תתעסק באיך האוהדים הברברים של באר שבע ירקו על האוטו של עזורי ואיחלו לו דברים כאלה ואחרים. חבל.
2. אם אכן השחקנים התבטאו כפי שהם התבטאו ראוי להביא את הדברים לאלונה. לא כדי לפגוע באותם שחקנים (אפשר למסור לה את הדברים בעילום שם של השחקנים) אלא כדי להראות לה שגיא עזורי איבד את האמון של השחקנים וזה הדבר הכי חמור שיכול להתרחש בקבוצת כדורגל.
לצערי זה בדיוק מה שקרה. עכשיו במקום שהתקשורת תתעסק בכך שאוהדים שהמצב כואב להם באו ודרשו את פיטורי עזורי היא תתעסק באיך האוהדים הברברים של באר שבע ירקו על האוטו של עזורי ואיחלו לו דברים כאלה ואחרים. חבל.
2. אם אכן השחקנים התבטאו כפי שהם התבטאו ראוי להביא את הדברים לאלונה. לא כדי לפגוע באותם שחקנים (אפשר למסור לה את הדברים בעילום שם של השחקנים) אלא כדי להראות לה שגיא עזורי איבד את האמון של השחקנים וזה הדבר הכי חמור שיכול להתרחש בקבוצת כדורגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ההתנהגות של הקהל היום באימון לא חדשה לאף אחד מאיתנו.
ברור לכולם שהמפסידים העיקריים מאותה התנהגות זה רק אנחנו האוהדים והמרוויח העיקרי זה אדון עזורי.
הגיע הזמן שיהיה ארגון אוהדים אחד וחזק, שיכול לארגן מחאות אפקטיביות ושידאג שכאשר אוהד עולה
לשידור זה יהיה אוהד נורמלי שיכול לבטא את מה שאנחנו רוצים שצורה יעילה ומתורבתת, ועד שזה יקרה
(אם בכלל) אף אחד לא יקח אותנו ברצינות.
ברור לכולם שהמפסידים העיקריים מאותה התנהגות זה רק אנחנו האוהדים והמרוויח העיקרי זה אדון עזורי.
הגיע הזמן שיהיה ארגון אוהדים אחד וחזק, שיכול לארגן מחאות אפקטיביות ושידאג שכאשר אוהד עולה
לשידור זה יהיה אוהד נורמלי שיכול לבטא את מה שאנחנו רוצים שצורה יעילה ומתורבתת, ועד שזה יקרה
(אם בכלל) אף אחד לא יקח אותנו ברצינות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הייתי שם.
כולם יודעים שאני לא בוחר בדרך האלימות...
אבל, להגיד את האמת?
אני מבין את האוהדים ואפילו מסכים עם דעתם.
מישהו בדרג המקצועי/ניהולי צריך לתת את הדעת ובגלל שהאוהדים מרגישים שכולם מתעלמים, הם לוקחים את היוזמה.
האוהדים התקבצו בחוץ וחיכו שעזורי ייצא.
עזורי לא יצא כל-כך מהר ובין לבין הגיעה ניידת שעזבה את המקום בגלל שהאוהדים הנהו בסדר גמור.
כשיצא עזורי, האוהדים החלו בקריאות ובשירה והתקבצו סביב מכוניתו.
הם דרשו הסברים וקראו לעזורי להתפטר.
היריקות הגיעו לאחר שלטענת האוהדים עזורי הרים אצבע משולשת.
מה קדם למה ומי היה ראשון זה ממש לא העניין אבל אל לכם לשפוט שעזורי הוא השה התמים במשוואה...
כולם יודעים שאני לא בוחר בדרך האלימות...
אבל, להגיד את האמת?
אני מבין את האוהדים ואפילו מסכים עם דעתם.
מישהו בדרג המקצועי/ניהולי צריך לתת את הדעת ובגלל שהאוהדים מרגישים שכולם מתעלמים, הם לוקחים את היוזמה.
האוהדים התקבצו בחוץ וחיכו שעזורי ייצא.
עזורי לא יצא כל-כך מהר ובין לבין הגיעה ניידת שעזבה את המקום בגלל שהאוהדים הנהו בסדר גמור.
כשיצא עזורי, האוהדים החלו בקריאות ובשירה והתקבצו סביב מכוניתו.
הם דרשו הסברים וקראו לעזורי להתפטר.
היריקות הגיעו לאחר שלטענת האוהדים עזורי הרים אצבע משולשת.
מה קדם למה ומי היה ראשון זה ממש לא העניין אבל אל לכם לשפוט שעזורי הוא השה התמים במשוואה...
1. כל עוד לא שמענו הקלטה לא מאמין לשום "ציטוט" כזה.משה אוחיון כתב: 2. אם אכן השחקנים התבטאו כפי שהם התבטאו ראוי להביא את הדברים לאלונה. לא כדי לפגוע באותם שחקנים (אפשר למסור לה את הדברים בעילום שם של השחקנים) אלא כדי להראות לה שגיא עזורי איבד את האמון של השחקנים וזה הדבר הכי חמור שיכול להתרחש בקבוצת כדורגל.
2. זה ידוע שעזורי לא גאון הדור.
3. למרות זאת, אם הדברים כן נאמרו, שוב מראה את הסמרטוטיות של הכדורגלן הישראלי. סמוך ובטוח שמי שכן אמר את זה הוא לא מהמזיעים במגרש. זה ממש גבורה גדולה להוציא את עצמך ע"י לכלוך על המאמן המושמץ.
אביב כתב:במקום לגנות את אותם חיות שירקו לו על האוטו אתם מנסים לחמם פה את הקהל על אצבע משולשת שעשה כביכול ?
כמה קטנים אפשר להיות ?
תתביישו !
תנו לו כבוד כבן אדם !
פעם הבאה אני אביא מהגן הזאולגי אלפקות שירקו עליו, לא מגנה את זה ולא כלום כל עוד לא ירקו עליו ורק על הרכב זה בסדר, אני מבין את האוהדים.
אדומה דרומית אין לך זכות דיבור כל עוד הבטחת שאת עושה קלטת עליה ולא עשית אז אני לא מתייחס אלייך.
אורי, עזורי עשה אצבע משולשת בצורה אלגנטית הוא לא הוציא אצבע במכה אחת הוא עשה את זה לאט שרק האוהד בהיה לו על הרכב יבין אני הייתי ממש לידו.
אני רוצה להודות לקהל שהגיע היום לא האמנתי שתגיע כמות כזאת אני מקווה שלפחות פעם בשבוע עזורי יצא מהאימון עם ניידת משטרה עד שיתפטר
נערך לאחרונה על ידי גל סרוסי ב 07 פברואר 2010, 23:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אדומה דרומית
צודק לגבי סעיף 1. ברור שעזורי לא שה תמים, אבל גם לא האוהדים שלנו, שכולנו ראינו למה הם מסוגלים שנה שעברהמשה אוחיון כתב:1. הסיבה המרכזית שלא באתי להפגנה היום היא כי לא ידעתי מה בדיוק הולך להיות שם.
טועה לגבי סעיף 2. - השחקנים כבר מהשבוע הראשון דיברו ככה, אני יודעת את זה באופן אישי כי אני שאלתי והם ענו.
לא מדובר בשמועות.
מהחודש הראשון דיווחו שהמצב החברתי גרוע, אין חיבור, שהאימונים קטסטרופה, אין שיטה, אין דרך, אין רמת אימון בסיסית.
"המאמן הכי גרוע שאימן אותי" היה אחד המשפטים שחזרו על עצמם, "אין לו מושג" היה בראש המצעד.
"זה לא הולך ומשתפר אבל נקווה לטוב" - זה היה אחרי ההפסד למכבי הצהובה בבית.
ידידאל לי אתה מאמין שזה מה שהם אומרים כבר חודשים?
תמשיך לחיות בסרט הקלטות הקלטות היום אני שמעתי מ3 שחקנים בכירים שפותחים בהרכב דברים מזעזעים על עזורי, הם אומרים אין שיטה אין דרך והכי חשוב אין מאמןyedidel כתב:
1. כל עוד לא שמענו הקלטה לא מאמין לשום "ציטוט" כזה.
2. זה ידוע שעזורי לא גאון הדור.
3. למרות זאת, אם הדברים כן נאמרו, שוב מראה את הסמרטוטיות של הכדורגלן הישראלי. סמוך ובטוח שמי שכן אמר את זה הוא לא מהמזיעים במגרש. זה ממש גבורה גדולה להוציא את עצמך ע"י לכלוך על המאמן המושמץ.
- אדומה דרומית
[quote="גל סרוסי"][/quote]
אני נורא מצטערת שחליתי בתום העונה (יום אחרי המשחק האחרון) במחלה שאין לה מרפא (שבגללה אני גם לא יכולה לבוא למשחקים) והייתי מרותקת למיטה במשך חצי שנה בהם טיפלו בי כבתינוק (לא יכולתי לעשות כלום בכוחות עצמי) וכמעט מתתי מתת משקל. מחלה שלא מאפשרת לי ללכת יותר מכמה דקות, לרקוד, להתכופף, לעבוד, לשבת או לעמוד יותר מדי, לעלות ולרדת מדרגות, לכתוב, לבשל וכל דבר בעצם שדורש מאמץ מינימאלי כמו לחתוך תפוח אדמה.
מחלה שבעיקר דואגת שאני אהיה בכאבים 24 שעות ביממה, ולא לוקחת הפסקה בשבת.
אז באמת שאני ממש מצטערת שעוד לא יצא הסרט שאני עובדת עליו בכל רגע פנוי שיש לי, בין טיפולים לבין לימודים אקדמיים.
עמך הסליחה.
כן ירבו אוהדים כמוך גל
אני נורא מצטערת שחליתי בתום העונה (יום אחרי המשחק האחרון) במחלה שאין לה מרפא (שבגללה אני גם לא יכולה לבוא למשחקים) והייתי מרותקת למיטה במשך חצי שנה בהם טיפלו בי כבתינוק (לא יכולתי לעשות כלום בכוחות עצמי) וכמעט מתתי מתת משקל. מחלה שלא מאפשרת לי ללכת יותר מכמה דקות, לרקוד, להתכופף, לעבוד, לשבת או לעמוד יותר מדי, לעלות ולרדת מדרגות, לכתוב, לבשל וכל דבר בעצם שדורש מאמץ מינימאלי כמו לחתוך תפוח אדמה.
מחלה שבעיקר דואגת שאני אהיה בכאבים 24 שעות ביממה, ולא לוקחת הפסקה בשבת.
אז באמת שאני ממש מצטערת שעוד לא יצא הסרט שאני עובדת עליו בכל רגע פנוי שיש לי, בין טיפולים לבין לימודים אקדמיים.
עמך הסליחה.
כן ירבו אוהדים כמוך גל
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אביאל כתב:היריקות הגיעו לאחר שלטענת האוהדים עזורי הרים אצבע משולשת.
טעות בידך.
הרבה לפני..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אלו שירקו על האוטו של גיא עזורי הם לא אוהדים של הפועל ב"ש,הם אנשים אחראיים ומיוחסים אך ורק לעצמם אישית.
לא מוכן ש40 אוהדים ייצגו קהל שלם. כשאני מדבר עם אנשים מבחוץ והדבר הראשון שעולה להם בראש כשהם שומעים "אוהדי הפועל ב"ש"
זה "זריקות אבנים,יריקות על מאמנים ומכות"
כשלעצמו,הגיע הזמן להביע מחאה ולהראות לאנשים שיושבים למעלה שהקהל שלנו מודה לאלונה אבל מטומטם הוא לא.
לא ייתכן שהמאמן הזה מוביל קבוצה עם תקציב 25 מיליון שקל לכזה אין-כדורגל-שיטה-רצון-עתיד וההנהלה ממשיכה לתת לו קרדיט
במקום להעיף אותו ואפילו למנות מאמן מקומי צעיר וזול עד לסוף העונה.
עזורי כנראה צריך שמישהו יטלטל אותו והאוהדים הם אלו שצריכים לעשות את זה,שוב,אך ורק באמצעים לגיטימיים וחוקיים שלא פוגעים בכבוד
האדם בצורה אישית מדי.
לא מוכן ש40 אוהדים ייצגו קהל שלם. כשאני מדבר עם אנשים מבחוץ והדבר הראשון שעולה להם בראש כשהם שומעים "אוהדי הפועל ב"ש"
זה "זריקות אבנים,יריקות על מאמנים ומכות"
כשלעצמו,הגיע הזמן להביע מחאה ולהראות לאנשים שיושבים למעלה שהקהל שלנו מודה לאלונה אבל מטומטם הוא לא.
לא ייתכן שהמאמן הזה מוביל קבוצה עם תקציב 25 מיליון שקל לכזה אין-כדורגל-שיטה-רצון-עתיד וההנהלה ממשיכה לתת לו קרדיט
במקום להעיף אותו ואפילו למנות מאמן מקומי צעיר וזול עד לסוף העונה.
עזורי כנראה צריך שמישהו יטלטל אותו והאוהדים הם אלו שצריכים לעשות את זה,שוב,אך ורק באמצעים לגיטימיים וחוקיים שלא פוגעים בכבוד
האדם בצורה אישית מדי.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
יכול להיות, זה מה שאני ראיתי...אורי אדום בנשמה כתב:
טעות בידך.
הרבה לפני..
כמו שהצגתי את האצבע המשלושת כדבר שקרה לכאורה...
בכל מקרה, לא מצדיק אף אחד מהצדדים..
זה שי ! כתב:לא היה צריך לירוק לו על האוטו לעשות מחאה זה לגיטימי לקלל זה גם לגיטימי לדעתי אבל עד יריקות ואלימות פיזית זה כבר עובר את הגבול
זה שי !
גיאאאאאאאאאאאאא עזוווורייי לך הביתההההההההההה נמאסססס לנוווו מימךךךךךךךךך
נערך לאחרונה על ידי AS1 ב 08 פברואר 2010, 13:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: מילים כאלה לא אצלנו.תרגיע
סיבה: מילים כאלה לא אצלנו.תרגיע