עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
Re: עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
המאמן שלהם מזכיר לי איזה אחד שאימן אותנו ולא רק בפנים
תפרגנו, אם לא לחיפה אז לבכר הגאון...
שמישהו יבדוק לי שזה לא אנסטיס בשער,יש לי דה ז׳ה וו.
נראה כמו סבוטאז'
- ForeverRed
ובשלב הבא תחכה לה לימסול שרק החלה את ההכנות לעונה.
בקיצור, הם בפלייאוף האלופות.
בקיצור, הם בפלייאוף האלופות.
הופעה לא פחות מבזיונית של היוונים, ספק שביתה איטלקית.
אפשר גם להגיד שחיפה שיחקו אותה וגם להגיד שהייתה פה תצוגת הגנה מהגרועות שאני זוכר, זה לא סותר. השוער קיבל שלושה שערים באשמתו הישירה.
התצוגה האמיתית של בכר הוא היכולת להעלים אותם לגמרי באמצע ובהגנה, סגרו אותם פנטסטי
התצוגה האמיתית של בכר הוא היכולת להעלים אותם לגמרי באמצע ובהגנה, סגרו אותם פנטסטי
בכר באירופה זה אחת הסיבות שאני מפנטז לראות אותו מאמן את הנבחרת מתישהו
נערך לאחרונה על ידי galaaa ב 27 יולי 2022, 23:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסכים עם התגובות פה. הכנה ביזיונית של אולימפיאקוס בפעם המי יודע כמה.
גם בדקות שהם כביכול ישבו על חיפה, לא ראיתי מהם שום דבר מתוכנן. קבוצה לא מאומנת בלי יותר מדי יכולת אישית וכישרון.
ועדיין חיפה עשו את העבודה בצורה גדולה. פיירו עם הופעה מצוינת חוץ מהשערים, גם השבדי ממשיך להרשים כשהמערך החמיא לקורנו.
לא יודע מה זה אומר לגבי המשך העונה כי לא חושב שהם יפגשו שוב יריבה כל כך חלשה ובו זמנית גם כל כך יהירה.
הכסף שייכנס אליהם לקופה פחות מעניין אותי. את הכסף הזה בכר יוכל לבזבז רק על דוידות ובילואים, ביג דיל.
גם בדקות שהם כביכול ישבו על חיפה, לא ראיתי מהם שום דבר מתוכנן. קבוצה לא מאומנת בלי יותר מדי יכולת אישית וכישרון.
ועדיין חיפה עשו את העבודה בצורה גדולה. פיירו עם הופעה מצוינת חוץ מהשערים, גם השבדי ממשיך להרשים כשהמערך החמיא לקורנו.
לא יודע מה זה אומר לגבי המשך העונה כי לא חושב שהם יפגשו שוב יריבה כל כך חלשה ובו זמנית גם כל כך יהירה.
הכסף שייכנס אליהם לקופה פחות מעניין אותי. את הכסף הזה בכר יוכל לבזבז רק על דוידות ובילואים, ביג דיל.
והפרחים למגבלת הזריםהפועלעולה כתב: ↑27 יולי 2022, 23:02מסכים עם התגובות פה. הכנה ביזיונית של אולימפיאקוס בפעם המי יודע כמה.
בשבוע שעבר זלזלו פה בחיפה, היום מזלזלים באולימפיאקוס.
אבל הבדיחה האמיתית היא המומחים בעיני עצמם.
אבל הבדיחה האמיתית היא המומחים בעיני עצמם.