מנויים לעונת 22/23
Re: מנויים לעונת 22/23
אני באמת לא מבין למה אנחנו תקועים עם שפע הפקות הכושלים האלה כל כך הרבה זמן. רק בעיות יש איתם.
כמו שאמרתי על שינוי מיקום אין מה לדבר בכלל
למזלי בסוף זה תפס בדקה האחרונה וגם זה כי הייתי זריז במשרד ותפסתי לו מהראשונים עוד לפני התור. בכל אופן ממה שבדקתי כשנפתח נשארו לשלושת היציעים מאות בודדות, מאמין שכבר היום ייגמרו וייפתח שער 10
בהשפעת המשחק אתמול יהיה סולד אאוט (וזה לא מקרי, היא ביטחה את ההייפ בזה שהנחיתה חלוץ היום)
בהשפעת המשחק אתמול יהיה סולד אאוט (וזה לא מקרי, היא ביטחה את ההייפ בזה שהנחיתה חלוץ היום)
כמה מנויים זה נחשב סולד אאוט אגב?
לפי האתר נותרו בהערכה גסה:
20 לשער 1
20 שער 2
חצי מכסף עליון
5 לשער 5
30 לשער 8
בודד שער 6
סולד אאוט:
דרומי
שער 7
כסף תחתון
הסתערות שאני לא זוכר הרבה זמן
20 לשער 1
20 שער 2
חצי מכסף עליון
5 לשער 5
30 לשער 8
בודד שער 6
סולד אאוט:
דרומי
שער 7
כסף תחתון
הסתערות שאני לא זוכר הרבה זמן
קיצר, טרנר בכיף היה יכול להיות גם 20K (והיה מגדיל לנו את בסיס האוהדים)
בינתיים בגזרת המנויים: כ-11,500 מנויים נמכרו עד כה כאשר נותרו עשרות מנויים בלבד למכירה ומתקרבים לסולד אאוט.
יש לציין שסולד אאוט המנויים הוא פחות מ- 80% מתכולת האצטדיון שכן יש צורך להבטיח מכירת כרטיסים לקבוצות המתארחות בטרנר (10%) ולקהל הביתי (10%) על פי חוקי המנהלת בתוספת לחציצות.
וסרמיליה בטלגרם
יש לציין שסולד אאוט המנויים הוא פחות מ- 80% מתכולת האצטדיון שכן יש צורך להבטיח מכירת כרטיסים לקבוצות המתארחות בטרנר (10%) ולקהל הביתי (10%) על פי חוקי המנהלת בתוספת לחציצות.
וסרמיליה בטלגרם
- dardasmiley
אתמול רכשתי 3 מנויים (אחרי שבשנה החולפת לא חידשנו בגלל אילוצי משפחה), בבוקר היו כמה עשרות. כשנכנסתי בערב כבר היו ממש בודדים. לקחנו את השלישיה הצמודה האחרונה.Itay כתב: ↑18 יולי 2022, 09:57בינתיים בגזרת המנויים: כ-11,500 מנויים נמכרו עד כה כאשר נותרו עשרות מנויים בלבד למכירה ומתקרבים לסולד אאוט.
וסרמיליה בטלגרם![]()
אז או שמשחררים בטיפין טיפין כדי להגביר ביקושים או שבאמת כבר לא נותרו מנויים. כך או כך מעולה!
אולי זה רק אני אחרי שנה מהבית אבל יש הרגשה שהרעב חוזר לטרנר ביחד עם המנואלה.
שבועיים אני מחפש לילד מנוי, באיזור של הכיסא שלי. לא מוצא כלום.
התייאשתי.... כמעט קניתי לשער אחר, ואמרתי לעצמי הוא ישב לי על הברכיים, מה אני יעשה.
אתמול בערב שולח לי הודעה בפייסבוק, בחור שיושב לידי, ממש צמוד אליי... וכותב לי: "אני מוכר את המנוי שלי לעונה הקרובה במחיר עלות (בלי העברת בעלות)"
חשבתי הוא מסתלבט עליי... אבל הוא לא.
איזה כיף! איזה מזל!
בקיצור קניתי ממנו חחחח
התייאשתי.... כמעט קניתי לשער אחר, ואמרתי לעצמי הוא ישב לי על הברכיים, מה אני יעשה.
אתמול בערב שולח לי הודעה בפייסבוק, בחור שיושב לידי, ממש צמוד אליי... וכותב לי: "אני מוכר את המנוי שלי לעונה הקרובה במחיר עלות (בלי העברת בעלות)"
איזה כיף! איזה מזל!
בקיצור קניתי ממנו חחחח
איזה כיף לך הלוואי עלישמעון א כתב: ↑18 יולי 2022, 19:45שבועיים אני מחפש לילד מנוי, באיזור של הכיסא שלי. לא מוצא כלום.
איזה כיף! איזה מזל!
בקיצור קניתי ממנו חחחח