למה אתה חושב שאם אני יעשה בלגן ויפוצץ אימונים זה יעזור?
למה לא כל הקהל של באר שבע יקום ויעשה משהו נגד ההתנהלות השכונתית שיש במועדון
הנהלת הפועל באר שבע= ביזיון
Re: הנהלת הפועל באר שבע= ביזיון
כי הרוב השפוי יודע שבכל מקום עושים טעויות.רונן כהן כתב:למה אתה חושב שאם אני יעשה בלגן ויפוצץ אימונים זה יעזור?
למה לא כל הקהל של באר שבע יקום ויעשה משהו נגד ההתנהלות השכונתית שיש במועדון
גם ליעקב שחר לקח 4 שנים כדי להבין מה הולך בכדורגל הישראלי.
רונן אח שלי
אתה לא רואה עם מי אתה מתמודד כאן...
האוהדים האלו הם בלוף אחד גדול......
זה מתחיל ממישל (שכרגע מאוהב ואי אפשר לדבר איתו)
אתה לא רואה עם מי אתה מתמודד כאן...
האוהדים האלו הם בלוף אחד גדול......
זה מתחיל ממישל (שכרגע מאוהב ואי אפשר לדבר איתו)
[glow=red]גיא עזורי אתה כישלון.....לך הביתה[/glow]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
למה אתה שולח את רונן כהן לפוצץ אימונים? אם אתה רוצה לעשות משהו תעשה אותו בעצמך, זה באמת חוכמה גדולה להפיל הכל על אנשים אחרים.נתנאל10 כתב:אז תתחיל לפוצץ אימונים ותעשה בלאגן זה אולי יעזור הפסד לנתיבות לא יעזור
ולא, לפוצץ אימונים זה לא הדרך. רונן אמר שהוא הולך להיפגש עם ההנהלה ולהראות להם את העצומה, אני מקווה שזה יעזור, ואם זה לא יעזור אז לדעתי ולצערי התוצאה בקריית אליעזר תעשה את העבודה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה,ככל שהזמן עובר,אני חושש שהתחת של עזורי יעזור לו בקרית אליעזר והוא יצליח לצאת עם הפסד
מינימלי (2-3 שערים) שלא יזעזע את המערכת.
תצפה למערך של עם 5 שחקני הגנה ועוד 3 קשרים אחוריים כשמלאכת ההתקפה כולה על כתפו של מליקסון נטו.
תצפה למערך של עם 5 שחקני הגנה ועוד 3 קשרים אחוריים כשמלאכת ההתקפה כולה על כתפו של מליקסון נטו.
- Sir Alex Ferguson
הכל תלוי במכבי חיפה. אם היא תבוא במצב רוח לדרוס, אז היא תדרוס. זה לא משנה מי יעלה בהרכב ההגנתי של עזורי, בגלל החוסר בשיטה, בגלל החוסר בטקטיקה, בגלל המקומות השמורים בהרכב, בגלל ניהול המשחק הכושל, חיפה תדרוס אם היא רק תרצה.messiah כתב:משה,ככל שהזמן עובר,אני חושש שהתחת של עזורי יעזור לו בקרית אליעזר והוא יצליח לצאת עם הפסד
בניגוד לטדי, לא חושב ששחקנים כמו מדרשוילי וארבייטמן יחמיצו פעם אחרי פעם. בניגוד לטדי, לא בטוח בכלל שקאלה יתפוס עוד יום עם הצלות גדולות. בניגוד לטדי, חיפה תעניש אותנו על כל טעות שנעשה.
התקווה היחידה של עזורי היא שחיפה לא תבוא במצב רוח של דריסה. אם אחרי שהיא תכבוש היא תחליט להעביר את הזמן עד לסיום כמו שהיא עשתה בוסרמיל כשביתרון 3-1 קטן היה פעמיים אחד על אחד מול קאלה והתחיל להשתעשע בניסיונות להקפיץ מעליו או לתת לו בין הרגליים במקום פשוט לכבוש.
אז הכל תלוי בהאם חיפה תסתפק בניצחון או שהיא תבוא במטרה לדרוס. כל דבר מעבר לכך יהיה עבורי סנסציה.
- Sir Alex Ferguson
בקשר לשחרור יוסי אלקיים -
הראייה בהפועל באר שבע חייבת להיות ראייה רחבה. דיברתי על כך כבר בעבר כשציינתי שבמקום שאלונה תכתיב את הדרך ותבנה כאן מועדון היא נותנת למאמן הזמני להכתיב כאן את הדרך ולכן במקרה הטוב בונים כאן 11 שחקנים שיעלו בהרכב בשבת ולא מועדון.
כחלק מהכתבת הדרך חייבים להיות קווים ברורים למאמן שיבוא. מספר שחקני בית בסגל, מספר שחקני בית שאמורים לעשות התקדמות במהלך השנה, איך בדיוק בוחרים את הזרים לאור החוסר במערך סקאוטינג.
יוסי אלקיים, ואמרתי את זה עוד בתחילת השנה, היה חייב לקבל השנה את המושכות. לא להיות חלק מהסגל, לא לקבל דקות מעטות כמחליף, אלא לקבל את חולצת ההרכב ב10-15 המחזורים הראשונים כדי לתת לו ביטחון וכדי לראות האם באמת מדובר בשחקן בית שיכול להתפתח להיות שחקן מוביל.
במקום זה הובאו לכאן כל מיני שחקנים כמו ארז מסיקה שתפסו ליוסי את המקום. כבר בקיץ זה נראה רע, ואם עכשיו למרות הכל עזורי מעדיף את עדר הבינונים כמו פדידה ובלומישטיין אז אולי באמת עדיף ליוסי ללכת ולקבל דקות במקום אחר.
שיהיה ליוסי הצלחה במכבי באר שבע, אני מתכוון לבוא למשחק מול בית"ר בגביע ולעקוב אחר התתפתחות של יוסי, ינון ושאר שחקני הבית הצעירים שנמצאים במכבי.
הראייה בהפועל באר שבע חייבת להיות ראייה רחבה. דיברתי על כך כבר בעבר כשציינתי שבמקום שאלונה תכתיב את הדרך ותבנה כאן מועדון היא נותנת למאמן הזמני להכתיב כאן את הדרך ולכן במקרה הטוב בונים כאן 11 שחקנים שיעלו בהרכב בשבת ולא מועדון.
כחלק מהכתבת הדרך חייבים להיות קווים ברורים למאמן שיבוא. מספר שחקני בית בסגל, מספר שחקני בית שאמורים לעשות התקדמות במהלך השנה, איך בדיוק בוחרים את הזרים לאור החוסר במערך סקאוטינג.
יוסי אלקיים, ואמרתי את זה עוד בתחילת השנה, היה חייב לקבל השנה את המושכות. לא להיות חלק מהסגל, לא לקבל דקות מעטות כמחליף, אלא לקבל את חולצת ההרכב ב10-15 המחזורים הראשונים כדי לתת לו ביטחון וכדי לראות האם באמת מדובר בשחקן בית שיכול להתפתח להיות שחקן מוביל.
במקום זה הובאו לכאן כל מיני שחקנים כמו ארז מסיקה שתפסו ליוסי את המקום. כבר בקיץ זה נראה רע, ואם עכשיו למרות הכל עזורי מעדיף את עדר הבינונים כמו פדידה ובלומישטיין אז אולי באמת עדיף ליוסי ללכת ולקבל דקות במקום אחר.
שיהיה ליוסי הצלחה במכבי באר שבע, אני מתכוון לבוא למשחק מול בית"ר בגביע ולעקוב אחר התתפתחות של יוסי, ינון ושאר שחקני הבית הצעירים שנמצאים במכבי.
בדיוק, ולמעשה אין לנו סיכוי אפילו קלוש להוציא משהו מהמשחק הזה רק בגלל הסיבה הזאת.messiah כתב:משה,ככל שהזמן עובר,אני חושש שהתחת של עזורי יעזור לו בקרית אליעזר והוא יצליח לצאת עם הפסד
משה אוחיון כתב: הכל תלוי במכבי חיפה. אם היא תבוא במצב רוח לדרוס, אז היא תדרוס. זה לא משנה מי יעלה בהרכב ההגנתי של עזורי, בגלל החוסר בשיטה, בגלל החוסר בטקטיקה, בגלל המקומות השמורים בהרכב, בגלל ניהול המשחק הכושל, חיפה תדרוס אם היא רק תרצה.
בניגוד לטדי, לא חושב ששחקנים כמו מדרשוילי וארבייטמן יחמיצו פעם אחרי פעם. בניגוד לטדי, לא בטוח בכלל שקאלה יתפוס עוד יום עם הצלות גדולות. בניגוד לטדי, חיפה תעניש אותנו על כל טעות שנעשה.
התקווה היחידה של עזורי היא שחיפה לא תבוא במצב רוח של דריסה. אם אחרי שהיא תכבוש היא תחליט להעביר את הזמן עד לסיום כמו שהיא עשתה בוסרמיל כשביתרון 3-1 קטן היה פעמיים אחד על אחד מול קאלה והתחיל להשתעשע בניסיונות להקפיץ מעליו או לתת לו בין הרגליים במקום פשוט לכבוש.
אז הכל תלוי בהאם חיפה תסתפק בניצחון או שהיא תבוא במטרה לדרוס. כל דבר מעבר לכך יהיה עבורי סנסציה.
אין בכלל רלוונטיות למצב רוח של חיפה, ב"ש תעלה במערך אולטרה הגנתי ותזמין התקפות של חיפה...
ואז גם אם חיפה במצב רוח להפסיד הם ינצחו בקלות.
חשוב להגיד שלדעתי מבחינת סגל אפשר להוציא ממשחק כזה אפילו ניצחון, אבל לא עם גיא עזורי.
תנסו לדמיין מצב הפוך שבו עזורי מאמן חיפה ואלישע לוי מאמן ב"ש... מי לדעתכם מנצח?
עדיף לתת לאלונה לבחור את ה1 בצורה שרירותית, ולתת להם לשחק בלי מאמן... ככה יש יותר סיכוי.
רק אהבה תנצח...
גיאאאאאאאא עזוריייי לךך הביתתהההה נמאססס לנווו מימךךךך
נערך לאחרונה על ידי AS1 ב 03 פברואר 2010, 13:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כבד את הפורום או שלא תהיה פה.תודה
סיבה: כבד את הפורום או שלא תהיה פה.תודה
- אדומה דרומית
רונן, זה בהחלט מרגיז. אפילו מרתיח. ועובדה שאלונה הטילה וטו על העברתו, אבל היא גם ראתה שהמאמן שלה לא נותן לו לשחק. אפילו לא משחק אחד. וחבל שהוא יתייבש על הספסל בזמן. גם אני ממש נגד העברתו, אבל היא לא יכולה להכריח את המאמן לשים אותו בהרכב, ואם הוא מעדיף את כל חברי הקרקס שהביא על פניו, ועל פני קדוסי (שבאמת מזל שאסולין ומוריירה נפצעו אז הוא לא משחרר אותו) אז כנראה שאין סיכוי שהוא יראה דשא. ולטובתו עדיף לו לשחק. לא חשוב איפה, העיקר לשחק ולהשתפשף.
זה בסך הכל השאלה עד תום העונה, ואז היא תעיף את עזורי ותחזיר את יוסי.
לדעתי זה לטובתו המקצועית ואני מניחה שהוא זה שביקש להשתחרר מהברוך. המאמן לא מרכיב אותו על בסגל והמועדון מסרב להעיף אותו... יופי!
אז עדיף שיראה קצת דשא חצי עונה ויחזור שנה הבאה כשחקן הרכב לגיטימי.
יוסי שיהיה לך בהצלחה, נתראה בשנה הבאה
זה בסך הכל השאלה עד תום העונה, ואז היא תעיף את עזורי ותחזיר את יוסי.
לדעתי זה לטובתו המקצועית ואני מניחה שהוא זה שביקש להשתחרר מהברוך. המאמן לא מרכיב אותו על בסגל והמועדון מסרב להעיף אותו... יופי!
אז עדיף שיראה קצת דשא חצי עונה ויחזור שנה הבאה כשחקן הרכב לגיטימי.
יוסי שיהיה לך בהצלחה, נתראה בשנה הבאה