לקראת משחק: הפועל רמת-גן - הפועל באר-שבע
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לקראת משחק: הפועל רמת-גן - הפועל באר-שבע
[align=center][/align]
מידע כללי:
מחזור: 5.
יום: שישי ה-03.10.08.
שעה: 16:00
שופט ראשי: איתן שמואלביץ'.
כוונים: עוזי בסון ורועי חסן.
שופטת רביעית: רחל כהן.
איצטדיון: "המכתש", בורוכוב 56, גבעתיים.
שידור בטלויזיה: ספורט 5.
רדיו: https://www.kol-rega.co.il/index.phtml
כרטיסים:
בוגר - 50 ש"ח.
ילד/נוער/חייל/סטודנט/נשים - 25 ש"ח
שחקנים שלא ישחקו:
הפועל רמת-גן - סורס וויליאם - כרטיס אדום, קובי שריקי - כרטיס אדום, רוני אוחנה - עונש הרחקה.
[highlight=#FF0000]הפועל באר-שבע[/highlight] - אופיר חיים - מחלים מהניתוח, זוהר חוגג - פציעה.
הרכבים משוערים:
הפועל רמת גן - רפי כהן, אבי סופר, אלי לוי, קובי מוסא, תמיר בן-עמי, משה אבוטבול, שי חדד/מור גולן, שי רביבו, קובי חסן, ג'ורג' דאטורו, רוברטו סאנצ'ז.
[highlight=#FF0000]הפועל "מתן" באר-שבע[/highlight] - אסי רחמים, יניב אלול, נדב קידר, דנדי אוקאגו, אביתר אילוז, ז'סטין זולו, לירון זרקו, אלעד בונפלד, מאור מליקסון, אוהד קדוסי/חנן פדידה, לאנדרו סימיוני.
4 מחזורים אחרונים:
[align=center][/align]
שחקנים בולטים:
הפועל רמת-גן - ג'ורג' דאטורו, מור גולן ורוברטו סאנצ'ז - שלושתם עם 2 שערים כל אחד.
[highlight=#FF0000]הפועל באר-שבע[/highlight]- את זה אתם בטוח יודעים .
מיקום בליגה:
הפועל רמת-גן - מקום 2, 12 נק', הפרש שערים 6+.
[highlight=#FF0000]הפועל "מתן" באר-שבע[/highlight] - מקום 4, 7 נק', הפרש שערים 2+.
טבלת הליגה:
[align=center][/align]
הסעות:
הסעות ייצאו מרחבת האיצטדיון בשעה 13:30.
בנוהל, הכרטיסים יימכרו במכירה מוקדמת במחיר של 25 ש"ח.
המועדון מבקש להדגיש כי יש לשריין מקום מראש בשל החג שבא על כולנו לטובה.
מפה למגיעים ברכב:
[align=center][/align]
[align=center]אז בואו בהמוניכם ויאללה הפועל!!![/align]
[align=center][/align]
עוד על היריבה מפיו של "אוהד מרחוק" https://www.crazyred.co.il/forum/viewtopic.php?f=2&t=74
מידע כללי:
מחזור: 5.
יום: שישי ה-03.10.08.
שעה: 16:00
שופט ראשי: איתן שמואלביץ'.
כוונים: עוזי בסון ורועי חסן.
שופטת רביעית: רחל כהן.
איצטדיון: "המכתש", בורוכוב 56, גבעתיים.
שידור בטלויזיה: ספורט 5.
רדיו: https://www.kol-rega.co.il/index.phtml
כרטיסים:
בוגר - 50 ש"ח.
ילד/נוער/חייל/סטודנט/נשים - 25 ש"ח
שחקנים שלא ישחקו:
הפועל רמת-גן - סורס וויליאם - כרטיס אדום, קובי שריקי - כרטיס אדום, רוני אוחנה - עונש הרחקה.
[highlight=#FF0000]הפועל באר-שבע[/highlight] - אופיר חיים - מחלים מהניתוח, זוהר חוגג - פציעה.
הרכבים משוערים:
הפועל רמת גן - רפי כהן, אבי סופר, אלי לוי, קובי מוסא, תמיר בן-עמי, משה אבוטבול, שי חדד/מור גולן, שי רביבו, קובי חסן, ג'ורג' דאטורו, רוברטו סאנצ'ז.
[highlight=#FF0000]הפועל "מתן" באר-שבע[/highlight] - אסי רחמים, יניב אלול, נדב קידר, דנדי אוקאגו, אביתר אילוז, ז'סטין זולו, לירון זרקו, אלעד בונפלד, מאור מליקסון, אוהד קדוסי/חנן פדידה, לאנדרו סימיוני.
4 מחזורים אחרונים:
[align=center][/align]
שחקנים בולטים:
הפועל רמת-גן - ג'ורג' דאטורו, מור גולן ורוברטו סאנצ'ז - שלושתם עם 2 שערים כל אחד.
[highlight=#FF0000]הפועל באר-שבע[/highlight]- את זה אתם בטוח יודעים .
מיקום בליגה:
הפועל רמת-גן - מקום 2, 12 נק', הפרש שערים 6+.
[highlight=#FF0000]הפועל "מתן" באר-שבע[/highlight] - מקום 4, 7 נק', הפרש שערים 2+.
טבלת הליגה:
[align=center][/align]
הסעות:
הסעות ייצאו מרחבת האיצטדיון בשעה 13:30.
בנוהל, הכרטיסים יימכרו במכירה מוקדמת במחיר של 25 ש"ח.
המועדון מבקש להדגיש כי יש לשריין מקום מראש בשל החג שבא על כולנו לטובה.
מפה למגיעים ברכב:
[align=center][/align]
[align=center]אז בואו בהמוניכם ויאללה הפועל!!![/align]
[align=center][/align]
עוד על היריבה מפיו של "אוהד מרחוק" https://www.crazyred.co.il/forum/viewtopic.php?f=2&t=74
Re: לקראת משחק: הפועל רמת-גן - הפועל באר-שבע
תודה רבה על המידע אביאל (:
מגיע .
מגיע .
איזה טופיק מושקע .
שיהיה לנו בהצלחה.
שיהיה לנו בהצלחה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
תודה על המידע
סחטיין על ההשקעה
סחטיין על ההשקעה
תודה על המידע~!
שיהיה בהצלחה לאדומים שלנו.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
יפה אביאל איזה השקעה
תודה על הסקירה
בהצלחה להפועל באר שבע!!
תודה על הסקירה
בהצלחה להפועל באר שבע!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מי מלך? מי?
אדיר אתה.
הגיע הזמן לנצח במכתש!
אדיר אתה.
הגיע הזמן לנצח במכתש!
- אריאל - R.E.L
- Title: תנו לצה"ל לכסח !
משחק קשה מאוד - רמת גן בפורמה אחרי 4 משחקים.
אם אני גיא לוי אני מראה להם את ההפסד מגמר הגביע האחרון שלנו - לזכור ולא לשכוח ולנקום !
אם אני גיא לוי אני מראה להם את ההפסד מגמר הגביע האחרון שלנו - לזכור ולא לשכוח ולנקום !
- אוהד מרחוק
לפני תחילת המשחק יש לנו כבר יתרון אחד:
וויליאם סוארז ייעדר.
מדובר בקשר אחורי שהיה באולימפית של ברזיל, והוא השחקן המצטיין והיציב ביותר שלהם העונה.
הוא ומשה אבוטבול מחזיקים את האמצע, מה שמאפשר לאבוטבול ללכת יותר קדימה, לבשל ולכבוש.
היעדרותו היא מכה קשה לר"ג, ותוסיפו את העובדה שהקישור האחורי שלנו מתחיל להתייצב עם זרקו וזולו והנה לכם שליטה בטוחה במרכז המגרש.
מצד שני... מדובר במכתש, והנחיתות במרכז המגרש עשויה לגרום לר"ג לעשות מה שעושות קבוצות רבות בליגה הזו מול הפועל ב"ש - כדורים ארוכים וביטול למעשה של הקישור האחורי. במקרה כזה יש לר"ג חוד מהיר ומסוכן עם גולן, סאנצ'ז וכמובן דאטורו.
לא יהיה משחק קל...
וויליאם סוארז ייעדר.
מדובר בקשר אחורי שהיה באולימפית של ברזיל, והוא השחקן המצטיין והיציב ביותר שלהם העונה.
הוא ומשה אבוטבול מחזיקים את האמצע, מה שמאפשר לאבוטבול ללכת יותר קדימה, לבשל ולכבוש.
היעדרותו היא מכה קשה לר"ג, ותוסיפו את העובדה שהקישור האחורי שלנו מתחיל להתייצב עם זרקו וזולו והנה לכם שליטה בטוחה במרכז המגרש.
מצד שני... מדובר במכתש, והנחיתות במרכז המגרש עשויה לגרום לר"ג לעשות מה שעושות קבוצות רבות בליגה הזו מול הפועל ב"ש - כדורים ארוכים וביטול למעשה של הקישור האחורי. במקרה כזה יש לר"ג חוד מהיר ומסוכן עם גולן, סאנצ'ז וכמובן דאטורו.
לא יהיה משחק קל...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
קצת קשה לי לקבל את מה שאתה אומר.אריאל - R.E.L כתב:משחק קשה מאוד - רמת גן בפורמה אחרי 4 משחקים.
שום משחק ליגה נגדם, אלא אם זה ראש בראש על העלייה במחזורי הסיום, לא יהווה נקמה. הם כבר קיבלו מאיתנו רביעייה בעונה הקודמת - אבל זה רחוק מלהיות נקמה.
בבוא היום, ננקום גם ננקום.
מעבר לזה, קצת בעייתי להרעיל את השחקנים עם הגמר גביע - רק לארבעה שחקנים בסגל הנוכחי היה חלק באותו משחק...
אני פשוט נכנס לחדר הלבשה, צורח כמו משוגע...ומקווה לטוב. כנראה בגלל זה אין לי תעודת מאמן
- קובי 11 האדום
בליגה הזו כל משחק תלוי קודם כל בנו .
צריך לבוא לשחק כדורגל ולתת מלחמה ויחד עם הדחיפה שלנו האוהדים(דחיפה אמיתית גם עם לא הולך אחרי עשרים דקות)אני באמת מאמין שיהיה בסדר...
מ-ל-ח-מ-ה
צריך לבוא לשחק כדורגל ולתת מלחמה ויחד עם הדחיפה שלנו האוהדים(דחיפה אמיתית גם עם לא הולך אחרי עשרים דקות)אני באמת מאמין שיהיה בסדר...
מ-ל-ח-מ-ה
!!!!!קובי 11 האדום כתב:בליגה הזו כל משחק תלוי קודם כל בנו .
מ-ל-ח-מ-ה
אבל הבטחת לי שאתה מחליף את גיא לוי שבוע הבא!!אליק כתב:
קצת קשה לי לקבל את מה שאתה אומר.
שום משחק ליגה נגדם, אלא אם זה ראש בראש על העלייה במחזורי הסיום, לא יהווה נקמה. הם כבר קיבלו מאיתנו רביעייה בעונה הקודמת - אבל זה רחוק מלהיות נקמה.
בבוא היום, ננקום גם ננקום.
מעבר לזה, קצת בעייתי להרעיל את השחקנים עם הגמר גביע - רק לארבעה שחקנים בסגל הנוכחי היה חלק באותו משחק...
אני פשוט נכנס לחדר הלבשה, צורח כמו משוגע...ומקווה לטוב. כנראה בגלל זה אין לי תעודת מאמן
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
השקעה לא נורמלית כל הכבוד.