הנהלת הפועל באר שבע= ביזיון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
רונן כהן
Title: שער 2

הנהלת הפועל באר שבע= ביזיון

שליחה על ידי רונן כהן »

בפעם הראשונה מזה 3 שנים אני ירשום משהו נגד ההתנהלות של הפועל באר שבע מהבעלים אלונה ברקת ועד אחרון העובדים במועדון.
אז ככה אני לא מבין,לא מקבל ולא יסלח על שיחרורו של יוסי אלקיים,מה אתה לא רואים?
גיא עזורי פירק את כל הקבוצה ואתם בתור הנהלה נותנים לו,אתם חושבים שכל מה שתעשו מותר לכם,אז זהו שלא,ההנהלה של הפועל באר שבע מתישהו תתפרק ואנחנו נישאר אם הנזקים שאתם עושים לנו.
כנראה שאתם בתור הנהלה לא מבינים בכדורגל בכלל ונותנים למאמן שאולי יכול לאמן נוער את כל המושכות של המועדון ומה איתנו האוהדים אין לנו מילה? אין לנו רגש?
אני לא מבין את זה מי אתם בכלל? לא מתאים לכם לנהל מועדון כדורגל,אתם הולכים נגד דעת הקהל כל הזמן,אתם כנראה חושבים שאם הבעלים היא אלונה והאוהדים רוכשים לה כבוד אז הם יעבירו כל דבר בנשיכת שפתיים,מה אני יגיד לכם יש לכם טעות,לא נעבור בשתיקה על כל מה שאתם עושים,כנראה ששתקנו יותר מדי ואז אתם חושבים שאנחנו לא קיימים,אז תנחשו מה אנחנו קיימים והפעם אני נשבע שאתם תשמעו אותנו.
דבר אחרון שאני יגיד עד היום נתתי כבוד לכל הנהלת הפועל באר שבע אז מהיום אל תתנו לי כבוד ואני לא ייתן לכם כבוד,נגמרו כל השיחות,נגמרו כל הדיבורים,מהיום אני יעשה מה שנראה לי ובאמת שלא מעניין אותי מה בהנהלת באר שבע יחשבו.
אתם הנהלה חובבנית ששומעת רק מה שהחברים במרכז אומרים.
אתם חושבים שאתם המצאתם את מועדון הפועל באר שבע,היינו פה לפניכם ואני מבטיח שנהיה פה הרבה אחריכם.
נתראה באימונים,במשחקים ובכל מקום שהפועל תיהיה אנחנו נבוא.
תמונה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

Re: הנהלת הפועל באר שבע= ביזיון

שליחה על ידי messiah »

זה מה שמפריע לך בהתנהלות? ההשאלה של יוסי אלקיים למכבי ב"ש כדי שיתבשל שם?

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

תפסיק לבלבל את המוח,כל מה שההנהלה עושה אתם תומכים כמו עיוורים,למה מי הם?
להתבשל במכבי באר שבע? קודם שבלומשטיין,בדש,יוסי אופיר,אייל שן,מורירה,נדב קידר,הרוש הלכו להתבשל במקום אחר,לא אחד משלנו שעולה ב10 דרגות על כל ה"שחקנים" האלה
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

רונן אני מסכים שיש בעיה בהתנהלות ובעיקר בכך שהמועדון מתאים עצמו לדרך של המאמנים
ולא ההיפך. הסיטואציה עם יוסי אלקיים היא בעייתית כי מצד אחד ההנהלה לא יכולה להתערב
למאמן ולהחליט בשבילו מי יהיה בהרכב ומי לא, ומצד שני היא סירבה לשחרר אותו עד היום.
נוצר מצב שהשחקן נפגע הכי הרבה כי הוא רוצה לשחק, המאמן לא נותן לו וההנהלה לא נתנה
לו ללכת, כלומר אמרו לו במילים אחרות "אתה תישאר כאן אבל לא תראה דשא".
יוסי אלקיים מבין שבגילו דקות משחק זה הכי חשוב וברגע שהבין שמעזורי לא תבוא הישועה
הוא נלחם כדי לקבל שחרור ולצבור דקות במקום אחר. ברור לכולם שסדר העדיפויות של אדון
עזורי הוא שערורייתי אבל דווקא במקרה הזה אני חושב שההנהלה באה לקראת השחקן
במטרה להרוויח אותו בעונה הבאה, שם כבר עזורי לא יהיה כדי להפריע.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מה שאריק אמר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

אריק תבין הנהלה מסודרת לא היתה נותנת לשום מאמן להחליט כמו שהמאמן הנפל הזה מחליט.
הנהלה שקצת אכפת לה מהאוהדים שלה לא הייתה מעיזה לשחרר שחקן בית בעונה שכמעט ואין שום שחקן בית בסגל.
אז כנראה שההנהלה שלנו לא מעניין אותה כלום,אז סבבה זה הדדי
תמונה

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

למה כל הנפלים של גיא עזורי יקבלו את חולצת ההרכב והשחקנים שלנו לא רוצים לתת להם דקות משחק?
הנהלה נורמלית הייתה מעיפה את המאמן הזה מזמן אבל אמרו לא תנו לו זמן. כמה זמן?
הנהלה שקצת מבינה בכדורגל,קצת לא הרבה הייתה רואה שהמאמן צוחק על כולם,אל תמכרו לי סיפורים או עדיף להישאר איתו עד סוף העונה,מספיק תתחילו להיות אמיתיים אם עצמכם,כי אם היה יושב ראש אחר הייתם ממררים לו את החיים.
אני לא אומר שצריך לקלל את אלונה אבל גם אלונה צריכה להבין שאנחנו לא נכנסנו אתמול לכדורגל וגם לנו יש דברים שאנחנו מאמינים בהם
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

רונן כהן כתב:למה כל הנפלים של גיא עזורי יקבלו את חולצת ההרכב והשחקנים שלנו לא רוצים לתת להם דקות משחק?
הנהלה נורמלית הייתה מעיפה את המאמן הזה מזמן אבל אמרו לא תנו לו זמן. כמה זמן?
הנהלה שקצת מבינה בכדורגל,קצת לא הרבה הייתה רואה שהמאמן צוחק על כולם,אל תמכרו לי סיפורים או עדיף להישאר איתו עד סוף העונה,מספיק תתחילו להיות אמיתיים אם עצמכם,כי אם היה יושב ראש אחר הייתם ממררים לו את החיים.
אני לא אומר שצריך לקלל את אלונה אבל גם אלונה צריכה להבין שאנחנו לא נכנסנו אתמול לכדורגל וגם לנו יש דברים שאנחנו מאמינים בהם
מה היית מעדיף? שהוא היה נשאר ולא משחק דקה השנה?

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

רונן כהן כתב:אריק תבין הנהלה מסודרת לא היתה נותנת לשום מאמן להחליט כמו שהמאמן הנפל הזה מחליט.
הנהלה שקצת אכפת לה מהאוהדים שלה לא הייתה מעיזה לשחרר שחקן בית בעונה שכמעט ואין שום שחקן בית בסגל.
אז כנראה שההנהלה שלנו לא מעניין אותה כלום,אז סבבה זה הדדי
מסכים עם החלק הראשון בתגובה שלך וזה מחזיר אותי לזה שהמועדון צריך לקבוע את הדרך וכל מאמן שעובר
כאן צריך להתאים עצמו למועדון ולא להיפך. חלק מהדרך זה שילוב וקידום שחקנים צעירים ובין היתר גם שחקני
בית. ברגע שהדבר לא נעשה בתחילת הדרך אל תצפה שזה יקרה באמצע הדרך.

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

חס וחלילה,הוא היה חייב להישאר והיה חייב גם לשחק,המאמן הנפל הזה לא יכול לעשות מה שבא לו.
הנהלת הפועל באר שבע הייתה חייבת להתערב בסוגיה הזאת ולא לתת למאמן להרגיש שהוא בעל הבית,מילא היה לו תוצאות חיוביות על מה שהוא עושה,אז הייתי שותק אבל כל מה שהמאמן עשה הוא נכשל אז לבוא ולתת לו להרוס עוד?
תמונה

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

אריק כתב:
מסכים עם החלק הראשון בתגובה שלך וזה מחזיר אותי לזה שהמועדון צריך לקבוע את הדרך וכל מאמן שעובר
כאן צריך להתאים עצמו למועדון ולא להיפך. חלק מהדרך זה שילוב וקידום שחקנים צעירים ובין היתר גם שחקני
בית. ברגע שהדבר לא נעשה בתחילת הדרך אל תצפה שזה יקרה באמצע הדרך.

בתחילת הדרך אפשר ורצוי לעשות טעויות אבל גם בהמשך לעשות את אותה טעות זה מראה על התנהלות לא נכונה.
צריך ללמוד את הטעות ולא לחזור עליה
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

רונן כהן כתב:חס וחלילה,הוא היה חייב להישאר והיה חייב גם לשחק,המאמן הנפל הזה לא יכול לעשות מה שבא לו.
הנהלת הפועל באר שבע הייתה חייבת להתערב בסוגיה הזאת ולא לתת למאמן להרגיש שהוא בעל הבית,מילא היה לו תוצאות חיוביות על מה שהוא עושה,אז הייתי שותק אבל כל מה שהמאמן עשה הוא נכשל אז לבוא ולתת לו להרוס עוד?
ברגע שהוחלט לא לפטר את המאמן אי אפשר לבוא ולכפות עליו את ההרכב. אין פה שם נזק תמידי כי אלקיים הושאל ולא נמכר, יקבל דקות ויחזור לפה שנה הבאה, כמו עמוס, אמזלג ועוד שחקנים שהשהות במכבי ב"ש עושה להם רק טוב.

עם כל החובבנות של עזורי אני עדיין מאמין שהגישה של לתת למאמן עונה עוד תוכיח את עצמה. אז השנה סבלנו מאמן גרוע אבל בסופו של דבר המאמנים האיכותיים יראו שבניגוד לשאר הקבוצות אצלנו הם יכולים ליישם את הדרך המקצועית שלהם לטווח הארוך ויגיעו.

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

yedidel כתב:
ברגע שהוחלט לא לפטר את המאמן אי אפשר לבוא ולכפות עליו את ההרכב. אין פה שם נזק תמידי כי אלקיים הושאל ולא נמכר, יקבל דקות ויחזור לפה שנה הבאה, כמו עמוס, אמזלג ועוד שחקנים שהשהות במכבי ב"ש עושה להם רק טוב.

עם כל החובבנות של עזורי אני עדיין מאמין שהגישה של לתת למאמן עונה עוד תוכיח את עצמה. אז השנה סבלנו מאמן גרוע אבל בסופו של דבר המאמנים האיכותיים יראו שבניגוד לשאר הקבוצות אצלנו הם יכולים ליישם את הדרך המקצועית שלהם לטווח הארוך ויגיעו.
לא מסכים איתך אחי,המאמן עוד לא פוטר וזה נכון אבל מי אמר שהוא לא יפוטר?
יש לנו משחק נגד נתיבות שתאמין לי שאל תהיה כל כך בטוח בנצחון שלנו,נניח ונפסיד אז מה תגיד אז? הוא בטוח יפוטר לא?
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

רונן כהן כתב: לא מסכים איתך אחי,המאמן עוד לא פוטר וזה נכון אבל מי אמר שהוא לא יפוטר?
יש לנו משחק נגד נתיבות שתאמין לי שאל תהיה כל כך בטוח בנצחון שלנו,נניח ונפסיד אז מה תגיד אז? הוא בטוח יפוטר לא?
לא.

סמל אישי של משתמש
נתנאל10

שליחה על ידי נתנאל10 »

אז תתחיל לפוצץ אימונים ותעשה בלאגן זה אולי יעזור הפסד לנתיבות לא יעזור

שלח תגובה