דנילו אספרייה
Re: דנילו אספרייה
הבחור חזר למולדתו מאוד מקווה שלא מתכוונים במועדון להשאיר אותו בעונה הבאה
כי כבר הודיעו לחלק מהם שהם לא ממשיכים ורק הוא עדין בסימן שאלה
כי כבר הודיעו לחלק מהם שהם לא ממשיכים ורק הוא עדין בסימן שאלה
הפועל בש צריכה שחקנים של אחד על אחד ואספרייה לא דומה בכלל לאחד כזה ולכן להשאיר אותו תהיה טעות.
הפספוס הכי גדול של העונה. די לראות מה חיפה שלשלו שהוא נכנס וסבסב אותם בשביל להבין שהעונה הזו שהחלה בתור מגן ימני ובלי מחנה אימונים יכולה הייתה להראות לו...
שחקן גדול, שבעונה הבאה יהיה אקס פקטור לו יהיה איתנו-הלוואי וישאירו.
גבר, נלחם, תמיד נותן הכל, לא מפחד לא מחיפה ולא ממכבי תא-תמיד שם לעבוד גם בהגנה, מפרגן ועכשיו גם למדנו שמרים נייחים יותר טוב מיוספי.
שחקן גדול, שבעונה הבאה יהיה אקס פקטור לו יהיה איתנו-הלוואי וישאירו.
גבר, נלחם, תמיד נותן הכל, לא מפחד לא מחיפה ולא ממכבי תא-תמיד שם לעבוד גם בהגנה, מפרגן ועכשיו גם למדנו שמרים נייחים יותר טוב מיוספי.
העלה סטורי עם סמל של צסקא סופיה
מפורסם ב ONE
מפורסם ב ONE
בהצלחה.
אני חושב שזאת החלטה נכונה להיפרד ממנו. הראה לא מעט איכויות אבל אם זה מתורגם לשערים אז אין מקום להשאיר.
אני חושב שזאת החלטה נכונה להיפרד ממנו. הראה לא מעט איכויות אבל אם זה מתורגם לשערים אז אין מקום להשאיר.
יש לו שם מעולה בבולגריה, נתן כמה שנים גדולות בליברץ ומשם הלך לכסף הגדול בערב הסעודית.
מרגיש שפספסנו אותו. אין ספק שבחודש האחרון של העונה הוא לגמרי איבד כיוון, לפני כן היה נראה שהוא יכול להפוך לשחקן מוביל בליגה.
לא הייתי בעיה לי שישאר כל עוד הוא באמת רוצה להוכיח את עצמו אבל כנראה שזה לא המקרה. נקווה למחליף מוצלח.
מרגיש שפספסנו אותו. אין ספק שבחודש האחרון של העונה הוא לגמרי איבד כיוון, לפני כן היה נראה שהוא יכול להפוך לשחקן מוביל בליגה.
לא הייתי בעיה לי שישאר כל עוד הוא באמת רוצה להוכיח את עצמו אבל כנראה שזה לא המקרה. נקווה למחליף מוצלח.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
״ במועדון ישאירו את דנילו אספרייה רק בתנאי שיקצץ בשכרו ויחתום על חוזה חדש. למועדון יש אופציה עליו אך בשכר גבוה מאוד והם לא צפויים להפעיל את האופציה בשכר הזה.״
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אז כסף לכאורהSir Alex Ferguson כתב: ↑29 מאי 2022, 14:30״ במועדון ישאירו את דנילו אספרייה רק בתנאי שיקצץ בשכרו ויחתום על חוזה חדש. למועדון יש אופציה עליו אך בשכר גבוה מאוד והם לא צפויים להפעיל את האופציה בשכר הזה.״
שזה בסדר כי ציפפו ליותר, אולי אם היה מספק מספרים היו מוכנים לשלם
מעניין. להשאיר גם אותו וגם את אנסה אז איפה בעצם יתבטא השיפור הנחוץ הכל כך בהתקפה?Sir Alex Ferguson כתב: ↑29 מאי 2022, 14:30״ במועדון ישאירו את דנילו אספרייה רק בתנאי שיקצץ בשכרו ויחתום על חוזה חדש. למועדון יש אופציה עליו אך בשכר גבוה מאוד והם לא צפויים להפעיל את האופציה בשכר הזה.״
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 29 מאי 2022, 15:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
מאיפה הציטוט הזה?
דנילו קיצץ המון כסף, כמעט חצי מהשכר הקודם בערב הסעודית, כי הוא רצה לחזור לשחק באירופה. לא רואה אותו עושה את זה שוב בטח אם יש לו הצעות אחרות.
בכל מקרה טוב לראות שהמועדון שמר לעצמו אופציה ברוב החוזים שנחתמו בקיץ. התנהלות חכמה ונכונה בניגוד לשנים עברו.
דנילו קיצץ המון כסף, כמעט חצי מהשכר הקודם בערב הסעודית, כי הוא רצה לחזור לשחק באירופה. לא רואה אותו עושה את זה שוב בטח אם יש לו הצעות אחרות.
בכל מקרה טוב לראות שהמועדון שמר לעצמו אופציה ברוב החוזים שנחתמו בקיץ. התנהלות חכמה ונכונה בניגוד לשנים עברו.
חצי? לדעתי השכר שלו במפרץ עמד על קרוב לשני מליון דולר/יורו. כך שהוא ויתר על החוזה שם כי רצה רק הפועל באר שבע מסיבות אישיות שלו שקשורות לתקופתו כנער בקולומביה.הפועלעולה כתב: ↑29 מאי 2022, 14:54מאיפה הציטוט הזה?
- red and white
- Title: Almog