אריאל הרוש
- ForeverRed
Re: אריאל הרוש
גלזר נורא יציב ונמצא בכושר טוב יותר מהרוש.
מה המסר שמעבירים פה אם הוא נבעט לספסל?
מה המסר שמעבירים פה אם הוא נבעט לספסל?
סך הכול גלזר יציב בלהדוף כדורים למרכז הרחבה בשביל ריבאונדים ומשחק רגל שדרוש שיפור באופן אינטנסיבי!
מנגד,
הרוש פתח את העונה בצורה טובה עם משחק רגל הרבה יותר מגלזר וכפי שנראה אמש גם משחק הראש.
לא חובה להיות אנטי על רוני לוי אם לא צריך.
הפעם לא צריך
מנגד,
הרוש פתח את העונה בצורה טובה עם משחק רגל הרבה יותר מגלזר וכפי שנראה אמש גם משחק הראש.
לא חובה להיות אנטי על רוני לוי אם לא צריך.
הפעם לא צריך
תראו מופתעיםSir Alex Ferguson כתב: ↑13 ינואר 2022, 10:38״לקראת המשחק מול מכבי חיפה שוקל רוני לוי להמשיך בין הקורות עם אריאל הרוש אחרי שמשחק החזרה שלו אתמול להרכב היה טוב מאוד״.
הרוש יצא רע לכדור וכמעט ספג מאבו אשך אז מה ההבדל כרגע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא הציל אותנו בגביע והיה טוב בליגה, כן לפעמים יש לו הדיפה לאמצע הרחבה אבל הוא בכושר טוב ועם ביטחון.
הרוש היה אתמול הססן וכמעט הדיח אותנו אתמול.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שהוא כמעט ספג
גלזר כבר הוציא לפחות 2 כדורים מהרשת על הדיפות כאלו.
נ.ב.
בטעות שהוא עשה עם אבו אלשיך הוא נתן הדיפה לא רעה בכלל.
לא טענתי שהרוש זה שמייכל וגלזר זה אנסטיס אלא, הרוש נתן משחק טוב אמש ומסכים לחלוטין שיפתח מול חיפה.
כך בחשבון שיש כבר איזה בישול אחד או שניים עם מסירת עומק.
עריכה-
הרוש גם משחרר כדור יותר מהר מגלזר ואם אתם טוענים שאתמול הוא היה הססן אז הוא יוכל לשחרר כדורים עוד יותר מהר כאשר יחזור לו הביטחון.
אסור לשכוח שחזר מפציעה
הנה דילמה של המאמן, שצריך לנהל סגל, מול "עצות" מהיציע...
לכל החלטה שלו יהיו מסנגרים ומקטרגים. במקרה הזה, צרות של עשירים.
לגבי הדילמה שלו מול יחזקאל שהגיע להרבה מצבים אבל לא פגע, נדע בקרוב אם הסבלנות שלו הייתה נכונה. אני אישית מצדיק אותו...
יחזקאל מהיר ומגיע להרבה מצבים אבל עם קבלת החלטות של ילד בגנון...
חלק מההחלטות ההזויות שלו נבעו מחלודה וחוסר בטחון. נראה בהמשך.
לכל החלטה שלו יהיו מסנגרים ומקטרגים. במקרה הזה, צרות של עשירים.
לגבי הדילמה שלו מול יחזקאל שהגיע להרבה מצבים אבל לא פגע, נדע בקרוב אם הסבלנות שלו הייתה נכונה. אני אישית מצדיק אותו...
יחזקאל מהיר ומגיע להרבה מצבים אבל עם קבלת החלטות של ילד בגנון...
חלק מההחלטות ההזויות שלו נבעו מחלודה וחוסר בטחון. נראה בהמשך.
הוא כנראה לא ימשיך פה בעונה הבאה, אבל חייב לתת מילה טובה.
לא אהבתי את ההחתמה שלו, והייתי בטוח שברגע שחזר לספסל כל הגועל הולך לצאת החוצה, אבל וואלה קיבל את זה כמו גבר.
קראתי ריאיון עם גלזר שאמר שיש מערכת יחסים מצוינת בין השוערים ושהוא עזר לו המון, אז אני בטוח שיש לו גם כן חלק בעונה המצוינת של גלזר.
לא אהבתי את ההחתמה שלו, והייתי בטוח שברגע שחזר לספסל כל הגועל הולך לצאת החוצה, אבל וואלה קיבל את זה כמו גבר.
קראתי ריאיון עם גלזר שאמר שיש מערכת יחסים מצוינת בין השוערים ושהוא עזר לו המון, אז אני בטוח שיש לו גם כן חלק בעונה המצוינת של גלזר.
+1maxkid22 כתב: ↑26 מאי 2022, 19:55הוא כנראה לא ימשיך פה בעונה הבאה, אבל חייב לתת מילה טובה.
רואים שהוא התבגר. גם בווייב בכל חימום מתחת לדרומי
מומשה עליו האופציה. צעד טוב, גלזר והרוש צמד מעולה שמאתגר אחד את השני, טוב לראות שהרוש לא מחפש את הקל ומוכן להילחם על מקומו.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 27 מאי 2022, 12:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
כמו רוקאביצה, כמו אספרייה, אם הוא רוצה להישאר בלב שלם כי הוא מאמין שהוא יכול להצליח פה - אז צריך לתת לו להמשיך.
מקווה שלא החליטו משהו נגד הרצון שלו. הוא התנהג אחלה לאורך כל העונה, צריך להחזיר לו באותו מטבע. כסף לא נרוויח עליו.
מקווה שלא החליטו משהו נגד הרצון שלו. הוא התנהג אחלה לאורך כל העונה, צריך להחזיר לו באותו מטבע. כסף לא נרוויח עליו.
- red and white
- Title: Almog
כל עוד הוא רוצה להישאר אין ספק שהוא עדיף על איתמר ניצן וכאלה.
פשוט די קשה לי להאמין שהוא רוצה להישאר.
פשוט די קשה לי להאמין שהוא רוצה להישאר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בקדנציה הזאת הופתעתי לטובה, כנראה שהוא מבין שבגילו משחק פחות חשוב והכסף יותר חשוב מה גם שהוא עדיין שוער טוב שיכול לתת פייט לגלזר, העמדה הכי בטוחה שלנו לדעתי יש לנו את שני השוערים הכי טובים בליגה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מפתיע מאוד.
לא האמנתי שימשיכו איתו.
לא האמנתי שימשיכו איתו.