ניקיטה רוקאביצה
Re: ניקיטה רוקאביצה
דעה לא פופולרית , אני משאיר את רוקאביצה בעונה הבאה וגם פותח איתו מחר.
למרות ההופעות הנוראיות שלו לאחרונה זה עדיין החלוץ הכי טוב בסגל שלנו (10 שערים,מלך השערים של הקבוצה יחד עם ספורי) והוא גם לא תופס מקום של זר אז זה לא נורא
למרות ההופעות הנוראיות שלו לאחרונה זה עדיין החלוץ הכי טוב בסגל שלנו (10 שערים,מלך השערים של הקבוצה יחד עם ספורי) והוא גם לא תופס מקום של זר אז זה לא נורא
לפי איך שזה נשמע ונראה הדעה שלך לא פופולרית בעיקר אצל רוקביצה, שכנראה רוצה לחזור לחיפה
מבחינת יכולת, מסכים איתך שלמרות העונה החלשה הוא החלוץ הבכיר שלנו, ומעבר לזר דימיוני שנפגע בו בינגו אני לא רואה מחליף ראוי באופק (אולי פריצה אבל כרגע זה גם נשמע די דימיוני)
מבחינת יכולת, מסכים איתך שלמרות העונה החלשה הוא החלוץ הבכיר שלנו, ומעבר לזר דימיוני שנפגע בו בינגו אני לא רואה מחליף ראוי באופק (אולי פריצה אבל כרגע זה גם נשמע די דימיוני)
לא פותח איתו בחיים, גופה על המגרש.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חגג אתמול או שהוא נוסע לחגוג אליפות היום?
פשש מישהו ראה אותו בטדי אתמול? יאללה ביי
אף אחד לא ראה אותו אתמול
לא היה שום סטורי
יאללה לשלוח אותו
זה שי !
לא היה שום סטורי
יאללה לשלוח אותו
זה שי !
הוא חגג עם השחקנים אבל אם הוא החלוץ הבכיר וברדה הבין שהוא לא יכול לשחק אז חבל על הזמן
טס לדובאי.
לא היה בחגיגות
לא היה בחגיגות
גם אתמול בחגיגות על הדשא נראה כמו אורח על המגרש. כל כך לא מחובר.
בכר התייחס לאפשרות שרוקאביצה יחזור אליהם ואמר שהכל על השולחן. שישלמו.
בכר התייחס לאפשרות שרוקאביצה יחזור אליהם ואמר שהכל על השולחן. שישלמו.
יותר טוב. לא צריך את הפרצוף נפט שלו בחגיגות.
מקצועית זאת תהיה בעיה להשיג חלוץ ישראלי שיביא את התפוקה שלו אבל הוא המאיס את עצמו בצורה קיצונית כל כך שזה כבר לא מעניין.
חיפה בעונה הבאה עם רוקאביצה, אבו חרא, אצילי, חזיזה ושאר הזב-לים הולכת להיות הקבוצה הכי שנואה שדרכה בטרנר.
גם בכר ובטח הצוות שלו עם ההתנהגות המסריחה שלהם כבר לא יהיו חסינים.
מקצועית זאת תהיה בעיה להשיג חלוץ ישראלי שיביא את התפוקה שלו אבל הוא המאיס את עצמו בצורה קיצונית כל כך שזה כבר לא מעניין.
חיפה בעונה הבאה עם רוקאביצה, אבו חרא, אצילי, חזיזה ושאר הזב-לים הולכת להיות הקבוצה הכי שנואה שדרכה בטרנר.
שחיפה יתחזקו במבוגרים ובמקומות הלא נכונים.הפועלעולה כתב: ↑25 מאי 2022, 22:04יותר טוב. לא צריך את הפרצוף נפט שלו בחגיגות.
אני חושב ששנה הבאה נרגיש את אפקט השובע וחיפה תהיה פחות רלוונטית.
המכבי הצהובה לעומת זאת תבוא רעבה מאוד והולכת לעשות בנייה עוצמתית.
עדיין חושב שאם נבחר זרים בפינצטה אנחנו נהיה שם ראש בראש.
+1הפועלעולה כתב: ↑25 מאי 2022, 22:04יותר טוב. לא צריך את הפרצוף נפט שלו בחגיגות.
הם לאט לאט ממתגים את עצמם יפה מאוד כקבוצה של פחי *** .
הם , הקהל שלהם ובעל הבית שלהם .
הבומרנג רק חזר אליהם בשנתיים האחרונות אבל הוא ייעלם מהר כמו שהוא בא .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
עזבו אתכם מלטפח שנאה כלפי חיפה.
לא מעניינים.
רוקאביצה חלוץ מצוין שיכול לתת עוד עונה טובה. אבל מי שמראה סימני אי חשק כמוהו, שיילך לאן שרוצה. יש לו חוזה? שישימו עליו כסף. הוא מבוגר אז זה לא יהיה בשמים. לא לשחרר בחינם!
לא מעניינים.
רוקאביצה חלוץ מצוין שיכול לתת עוד עונה טובה. אבל מי שמראה סימני אי חשק כמוהו, שיילך לאן שרוצה. יש לו חוזה? שישימו עליו כסף. הוא מבוגר אז זה לא יהיה בשמים. לא לשחרר בחינם!