יוסי מדינה, זמן, תוצאה.

Itay כתב: ↑22 מאי 2022, 01:20ההגרלה של שלב המוקדמות השני בקונפרנס ליג תתקיים כבר ב-14 או ב-15 ביוני, מיד אחרי הגרלת שלב המוקדמות הראשון, המשחק הראשון ב-21 ביולי והגומלין שבוע לאחר מכן. הפועל ב״ש תהיה מדורגת ותרצה להימנע ממפגש מול ראקוב סגנית אלופת פולין ומלבסקי סופיה הבולגרית, ב״ש תהיה מדורגת עד הפלייאוף כאשר גם שם לא מן הנמנע שהיא תהיה מדורגת.
כמובן שיש לנו עוד שיפוצים לעבור לפני אירופה אך לאור הנקודות דירוג שאנחנו מתחילים לאבד מעונה לעונה נהיה חייבים להגיע בע״ה לכל הפחות לשלב הפלייאוף, הקונפרנס ליג הוא מתנה לישראליות המדורגות, מטיילות עד הפלייאוף וגם שם רוב הסיכויים לקבל יריבות שקולות, כמה חבל העונה שלא עשינו בתים לאחר הגרלות נוחות ביותר (ארדה-ורוצלאב-אנורתוזיס). עם הגרלה נוחה סטייל מה שאנחנו/מכבי/חיפה קיבלו בעונה הנוכחית זה פשע לא להגיע לבתים.
ההגרלות בקונפרנס הן לכל הפחות הכי נוחות שאפשר לבקש כדי להגיע לשלב בתים אירופי, אנורתוזיס לדעתי לא הייתה פייבוריטית, הפכנו אותה לכזו. הייתה הכנה לקויה ל-2 המשחקים וכמובן שלוי דאג להתקפה מסורסת, אין לי ספק שעם ברדה היינו עוברים אותם. אני מאחל לנו עוד הרבה מפגשים עם יריבות בסדר גודל של אנורתוזיס בשלבי הפלייאוף של אירופה.אורי אדום בנשמה כתב: ↑22 מאי 2022, 08:38המושג הגרלה נוחה הוא יחסי, ועם כל זה שאנורתוזיס לא מאריות היבשת היא עדיין פייברוטית מולנו. מבאס שלא התעלנו מולם, אבל פשע זה בטוח לא יהיה
+1Itay כתב: ↑22 מאי 2022, 08:47ההגרלות בקונפרנס הן לכל הפחות הכי נוחות שאפשר לבקש כדי להגיע לשלב בתים אירופי, אנורתוזיס לדעתי לא הייתה פייבוריטית, הפכנו אותה לכזו. הייתה הכנה לקויה ל-2 המשחקים וכמובן שלוי דאג להתקפה מסורסת, אין לי ספק שעם ברדה היינו עוברים אותם. אני מאחל לנו עוד הרבה מפגשים עם יריבות בסדר גודל של אנורתוזיס בשלבי הפלייאוף של אירופה.
חזלש או שעוד יש תרחיש שבו מתחילים מסיבוב שלישי?Sir Alex Ferguson כתב: ↑18 מאי 2022, 11:53אם רומא תסיים במקום השביעי באיטליה (כרגע 6, המחזור האחרון ביום ראשון, היא נקודה מעל אטאלנטה שבמקום 7 ופיורנטינה שבמקום 8) ותזכה בקונפרנס (יום רביעי הגמר מול פיינורד), מחזיקת הגביע או סגנית האלופה (במקרה ומכבי חיפה זוכה בגביע) תתחיל מהסיבוב השלישי במקום הסיבוב השני בקונפרס בעונה הבאה.
יוסי מדינה, זמן, תוצאה.
![]()