גיל, פוטנציאל, מקצוענות, צניעות ובערך כל פרמטר שקשור לכדורגל.
יש פה עוד אנשים שמחכים שיחזקאל "ימצה את הפוטנציאל"?
שאלה של יריבות ודקות משחק. מול באר שבע מתגוננים ומול ק״ש משחקים פתוח יותר, שבירו עם עונה מלאה כשחקן הרכב וכמה דקות על הדשא יש ליחזקאל?
הפשוט והחרוץ לא צריך להיות נגר ושבירו עם כל האהבה חלוץ מאוד נגרי וזה ניכר מכל פעולה שלו. אתמול ראיתי את המשחק שלהם מול ביתר, מעבר לשער (היפה יש לומר) שכבש אתה רואה שאין שינוי משמעותי ביטול. הכללית ושום מחשבה מאחורי הפעולות שלו עם הכדור.CrazyRed7 כתב: ↑15 מאי 2022, 13:16אם כך למה יחזקאל לא חורר רשתות באשדוד?הוא לא הגיע לדו ספרתי ואפילו לא קרוב. יש לו מספרים של קשר.
שבירו כבש 7 שערים בליגה הסדירה - 4 מהם נגד קבוצות הפלייאוף העליון(ביניהן הפועל ב"ש, מכבי חיפה ומכבי תל אביב).
3 נוספים מול הפועל חיפה. לא מנמושות הליגה.
כשהוא כובש נגד הגדולות זה כי יש לו שטחים.
כשהוא כובש נגד הקטנות זה כי הן גרועות.
נו באמת. תהיו קצת הגונים.
והעניין זה לא שבירו. העניין פה זה הבחירות השגויות שלנו פעם אחר פעם - מעדיפים את הפוזה והדריבל החסר תועלת על פני הפשוט והחרוץ.
לא יודע עד כמה זה צעד נכון מבחינת מכבי, אין ספק שזהבי זה סמל עבורם ויש לו עוד שנה-שנתיים טובות לתת בטח בליגת הכלום שלנו אך להגיד שזה מצדיק את השכר המטורף שיציעו לו? לדעתי לא. נוסיף לכך שיש להם כבר שני חלוצים זרים ברמה גבוהה. אני מקווה שהם ימשיכו לזרוק מיליונים על שחקני התקפה כשזה בערך הבעיה האחרונה שלהם, במקומם הייתי מתמקד קודם כל בהבאת לפחות 4-5 שחקני רכש לחוליית ההגנה והקישור בנוסף לחיפוש מאמן רציני.שמעון א כתב: ↑15 מאי 2022, 17:00רץ בוואטסאפ:
"מיליון דולר מענק חתימה, בגלל שהוא חופשי.
שכר 1.2 מיליון דולר לעונה, למשך שנתיים שלאחר מכן יהפוך למנהל המקצועי של הקבוצה.
לא כולל מענקי אליפות/ העפלה ללגית האלופות.
כל החולצות 7 שנמכרות עבור המועדון מתחלקות 50 אחוז ברווחים.
הודעה לתקשורת יום שלישי"
שובו של פיו-פיו לליגת העל![]()
כוסאמק לראות אותו בטרנר
על מה אתה מדבר? זה ה-רכש שיחזיר להם את התואר, הוא הרבה הרבה מעבר לשחקן מעולה מקצועית בשביל מכבי. בעניין החוזה- עוד כשהוא עזב הוא עבר את המיליון יורו לעונה, עכשיו גם איתו שאר הסגל שלהם הרבה יותר זול מבחינת החוזים, שחקני קצה ספסל הרוויחו שם 300 כמו כלום בזמנו. תוסיף את העובדה שהם כפול במנויים מהימים ההם ושהחתמה כזאת כנראה תבטיח להם סולד אאוט של בערך 23 אלף מנויים ואין להם דאגת פייר פליי על הראשItay כתב: ↑15 מאי 2022, 17:08לא יודע עד כמה זה צעד נכון מבחינת מכבי, אין ספק שזהבי זה סמל עבורם ויש לו עוד שנה-שנתיים טובות לתת בטח בליגת הכלום שלנו אך להגיד שזה מצדיק את השכר המטורף שיציעו לו? לדעתי לא. נוסיף לכך שיש להם כבר שני חלוצים זרים ברמה גבוהה. אני מקווה שהם ימשיכו לזרוק מיליונים על שחקני התקפה כשזה בערך הבעיה האחרונה שלהם, במקומם הייתי מתמקד קודם כל בהבאת לפחות 4-5 שחקני רכש לחוליית ההגנה והקישור בנוסף לחיפוש מאמן רציני.