משהו מעניין לגבי חוק הכרטיסים הצהובים- ידוע לכולם שאחרי שעברת את ההרחקה של 12 הצהובים שניים נוספים מרחיקים אותך (טוטאל של 14) אבל מהצהוב ה15 אתה מקבל הרחקה על כל צהוב שתקבל.
בריירו עומד כמדומני על 13. אם הוא יקבל צהוב 14 נגד מכבי הוא יורחק מהגמר. אם יקבל צהוב 14 ביום שלישי ואת ה15 נגד מכבי הוא יורחק משני משחקים ויגמור את העונה (נגד סכנין על ה14 ובגמר על ה15). מסקנה מתבקשת- לא לשחק איתו מול מכבי בשום מחיר
מקווה מאוד שבמועדון מודעים לעניין הזה
משהו מעניין לגבי חוק הכרטיסים הצהובים- ידוע לכולם שאחרי שעברת את ההרחקה של 12 הצהובים שניים נוספים מרחיקים אותך (טוטאל של 14) אבל מהצהוב ה15 אתה מקבל הרחקה על כל צהוב שתקבל.
בריירו עומד כמדומני על 13. אם הוא יקבל צהוב 14 נגד מכבי הוא יורחק מהגמר. אם יקבל צהוב 14 ביום שלישי ואת ה15 נגד מכבי הוא יורחק משני משחקים ויגמור את העונה (נגד סכנין על ה14 ובגמר על ה15). מסקנה מתבקשת- לא לשחק איתו מול מכבי בשום מחיר
לא מבין אנשים כאן. הטעות הכי גדולה של ברדה עד היום, ובעיניי הוא מאמן טוב מאד, עם פוטנציאל למצויין, היא הציוות של סולומון במשחק מול סכנין. זו הסיבה שאנו לא 4 נקודות מול הקופים הירוקים.
אני מקווה שידידאל ומשה יגבו אותי כאן. כתבתי להם בשדה התעופה בוינה בערב המשחק מול סכנין, שכל שחקן שברדה החזיר להרכב, החזיר לו על הדשא, פרט לסולומון שעוד לפני סכניו, היה חלש מאד, גם אצל ברדה.
דיי כבר עם הידוע לכולם הזה החוק מאוד ברור מהצהוב ה9 ומעלה כל 3 צהובים הרחקה ממשחק:
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 09 מאי 2022, 06:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא, אם הוא יקבל צהוב במשחק מול הפועל תל אביב ובמשחק מול מכבי תל אביב הוא יורחק מהגמר גביע.
לכן אם יקבל צהוב מול הפועל תל אביב הייתי שומר עליו לגביע שלא יקבל צהוב 15