טוב? כל כדור שלו אבוד ב99 אחוז
יוג'ין אנסה
Re: יוג'ין אנסה חתם ל3 שנים
יש לו מהירות פסיכית, חבל שטכניקה של שרברב. אין על הבנת מחשק אין יותר מדי מה להרחיב.
אם הייתי ברדה הייתי ממשיך להריץ אותו ואת ניקיטה עד הסוף בתקווה שיבואו חדים כמה שאפשר.
לוותר על דקות לגנאים ויחזקאל, שהשניים יחכו למשחק הזריקה נגד סכנין.
אם הייתי ברדה הייתי ממשיך להריץ אותו ואת ניקיטה עד הסוף בתקווה שיבואו חדים כמה שאפשר.
לוותר על דקות לגנאים ויחזקאל, שהשניים יחכו למשחק הזריקה נגד סכנין.
ניקיטה לא צריך לראות פה עוד דקה אחת עד לסיום העונה. גם אם הטענה שהוא עושה דווקא כי הוא רוצה חיפה נשמעת בדיחה שפת הגוף שלו כל כך מזלזלת על המגרש, עושה טובה שהוא רץ בכלל
הוא היה ככה גם בחיפה.
עדיין הוא השחקן היחיד בקבוצה עם פיניש נורמלי. ובהתקפה המזעזעת שלנו זה לא משהו שאפשר לוותר עליו.
בלתי נסבל…
מצד אחד אין חלוצים בכושר נורמלי בסגל ומצד שני יש את אנסה שעוד יחסית בכושר אך מחמיץ הזדמנויות שמביאות חשק להעיף עליו כיסא. כרגע בלית ברירה הייתי ממשיך איתו (מצב עגום) אבל אוי לנו אם עונה הבאה הוא לא חוזר על טיל לאיזי.
מצד אחד אין חלוצים בכושר נורמלי בסגל ומצד שני יש את אנסה שעוד יחסית בכושר אך מחמיץ הזדמנויות שמביאות חשק להעיף עליו כיסא. כרגע בלית ברירה הייתי ממשיך איתו (מצב עגום) אבל אוי לנו אם עונה הבאה הוא לא חוזר על טיל לאיזי.
משחק נהדר, גם אם לא בשערים ובישולים. הרוויח מצבים, המון לחץ (איך אתם לא מציינים את זה?), ניצח מאבקים חשובים ופשוט מטרד להגנה של היריב.
מצפה לראות המשכיות גם במשחק הבא לפני שנדבר על עונה הבאה.
העונה הנוכחית ממש לא נגמרה ואל תספידו אף שחקן בבקשה.
מצפה לראות המשכיות גם במשחק הבא לפני שנדבר על עונה הבאה.
העונה הנוכחית ממש לא נגמרה ואל תספידו אף שחקן בבקשה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מסכים לגבי המצבים והלחץ וכמעט כל מאבק בגובה הוא לקח לבלם שהיה עליו ויודע לשמור על הכדור עם הגב ושם את הלב על השולחן אתמול . עד כאן בסדר . השאלה מה קורה אחר כך - המאבק המוצלח בגובה לא יצר המשכיות בצורה של כדור שהגיע לשחקן אחר שלנו , שמירת הכדור עם הגב גררה בדרך כלל ניסיון להוביל כדור שלא צלח , המהירות הפסיכית שלו שמביאה אותו למצבים נגמרת עם סטטיסטיקה של בן שהר כלומר 1 מ-10 וזה כאילו ליכולות הפיזיות יש מוח אחד ולקבלת ההחלטות מוח אחר ( אם יש מנתח מוח בפורום פה אתה מוזמן להסביר את הסיטואציה ) . זה טוב לק"ש . לא יודע אם לב"ש . בטח לא זר . בטח לא עם 2 גולים ו-2 בישולים בליגה העונה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מלבד וואקמה איזה זר מהליגה הצליח פה?4 לב אדום כתב: ↑08 מאי 2022, 05:53מסכים לגבי המצבים והלחץ וכמעט כל מאבק בגובה הוא לקח לבלם שהיה עליו ויודע לשמור על הכדור עם הגב ושם את הלב על השולחן אתמול . עד כאן בסדר . השאלה מה קורה אחר כך - המאבק המוצלח בגובה לא יצר המשכיות בצורה של כדור שהגיע לשחקן אחר שלנו , שמירת הכדור עם הגב גררה בדרך כלל ניסיון להוביל כדור שלא צלח , המהירות הפסיכית שלו שמביאה אותו למצבים נגמרת עם סטטיסטיקה של בן שהר כלומר 1 מ-10 וזה כאילו ליכולות הפיזיות יש מוח אחד ולקבלת ההחלטות מוח אחר ( אם יש מנתח מוח בפורום פה אתה מוזמן להסביר את הסיטואציה ) . זה טוב לק"ש . לא יודע אם לב"ש . בטח לא זר . בטח לא עם 2 גולים ו-2 בישולים בליגה העונה .
רשימת הזרים הנכשלים מהליגה ארוכה ארוכה.
יש לנו את הזרים הכי טובים/מהטופ בליגה (אלו שהגיעו מבחוץ). בואו נסמוך על צוות הסקאוטינג שלנו ובעיקר ניתן סבלנות לשחקנים להתאקלם (ע״ע לופס).
בשנה השניה הזרים טובים הרבה יותר (ע״ע באריירו).
לאנסה יש בעיה בשליטה בכדור, וקור רוח בפעולה האחרונה.
אני לא סגור על להשאיר אותו כמו על להעיף אותו. שמנו עליו כסף והוא בן 27. יש עוד 3 מחזורים וגמר גביע, זה מספיק בכדי להחליט סופית. בנתיים הוא מוכיח את עצמו כזר 6 קלאסי, כזה שיישב בספסל רוב הליגה ויהיה כשיר כשיקראו לו.
גם אספריה יכול להיות זר שישי בהינתן מחנה אימונים טוב, לא יודע כמה הפיגורה שלו תהיה טובה בספסל, וכמה כשיר יהיה אם לא נריץ אותו. מבחינת מספרים הוא גם לא זר לסמוך עליו באופן יציב.
אני לא סגור על להשאיר אותו כמו על להעיף אותו. שמנו עליו כסף והוא בן 27. יש עוד 3 מחזורים וגמר גביע, זה מספיק בכדי להחליט סופית. בנתיים הוא מוכיח את עצמו כזר 6 קלאסי, כזה שיישב בספסל רוב הליגה ויהיה כשיר כשיקראו לו.
גם אספריה יכול להיות זר שישי בהינתן מחנה אימונים טוב, לא יודע כמה הפיגורה שלו תהיה טובה בספסל, וכמה כשיר יהיה אם לא נריץ אותו. מבחינת מספרים הוא גם לא זר לסמוך עליו באופן יציב.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
משחק בארץ משנת 2017 !! הוא צריך עוד זמן להתאקלם?
קשה לי לוותר על המהירות המטורפת שלו. הבעיה שאין לי מה לעשות איתה.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
כל פעם שאני רואה את התקציר מול מכבי אני מפחד שיחמיץ
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עזבו רגע יישאר או לא, אחלה גבר.
נתן את הכל אתמול בכל שנייה במגרש. הלך לכל כדור כאילו זה הכדור האחרון בקרירה שלו, ניצח המון מאבקים נטו על נחישות ורצון, אצל שחקן מוגבל טכנית כמוהו זה חייב להיות הבסיס בכל משחק.
נתן את הכל אתמול בכל שנייה במגרש. הלך לכל כדור כאילו זה הכדור האחרון בקרירה שלו, ניצח המון מאבקים נטו על נחישות ורצון, אצל שחקן מוגבל טכנית כמוהו זה חייב להיות הבסיס בכל משחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
קורא ולא מאמין.
מי שמשאיר שחקן כזה מגיע לו שהמועדון שלו יפשוט רגל.
+1ForeverRed כתב: ↑08 מאי 2022, 11:16קורא ולא מאמין.
לא רק שהוא לא שווה זר שישי הוא אפילו לא שווה זר עשירי
Sir Alex Ferguson כתב: ↑08 מאי 2022, 10:24עזבו רגע יישאר או לא, אחלה גבר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]