הפועל באר שבע- מכבי תל אביב, ראשון, 20:30, טרנר
הפועל באר שבע- מכבי תל אביב, ראשון, 20:30, טרנר

21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: הפועל באר שבע- מכבי תל אביב, ראשון, 20:30, טרנר
מקווה שמרמנטיני, יוספי וטיבי יהיו ביציע במשחק הזה.
אנסה (צהובים) יעדר. אספרייה חוזר.
גלזר
לופס, אלחמיד, ויטור, קלטינס
מרטינש, גורדנה, באריירו
חטואל, ספורי, מיכה
אנסה (צהובים) יעדר. אספרייה חוזר.
גלזר
לופס, אלחמיד, ויטור, קלטינס
מרטינש, גורדנה, באריירו
חטואל, ספורי, מיכה
לפתוח עם נועם שחר שיראה לכל הגלוךים מאיפה משתין הדג
שבוע משמעותי לפנינו, מאבק עם הצהבת על מקום שני וכרטיס לגמר.
שני הצדדים לדעתי ככל שיעבור הזמן ישמרו כוחות ליום רביעי, נצטרך להיות מאוד יעילים במחצית הראשונה.
גלזר,ויטור,אבו עביד,לופס,אלחמיד,באריירו,מרטינס,ספורי,אספרייה,
מיכה וחטואל.
הייתי עולה כביכול בלי חלוץ כאשר גם ספורי וגם מיכה סביב עמדת ה-10 כשספורי משחק מעט יותר גבוה אולי כמעין חלוץ מדומה, בכל מקרה לא להרוג אותו או את מיכה בכנף. נהיה חייבים להיות בעלי הבית במרכז השדה.
שני הצדדים לדעתי ככל שיעבור הזמן ישמרו כוחות ליום רביעי, נצטרך להיות מאוד יעילים במחצית הראשונה.
גלזר,ויטור,אבו עביד,לופס,אלחמיד,באריירו,מרטינס,ספורי,אספרייה,
מיכה וחטואל.
הייתי עולה כביכול בלי חלוץ כאשר גם ספורי וגם מיכה סביב עמדת ה-10 כשספורי משחק מעט יותר גבוה אולי כמעין חלוץ מדומה, בכל מקרה לא להרוג אותו או את מיכה בכנף. נהיה חייבים להיות בעלי הבית במרכז השדה.
נוסע לאנפילד לראות את המשחק נגד יונייטד , הזדמנות חד פעמית מבחינת התאריכים והגשמת חלום. לא אהיה בשני המשחקים נגד מכבי וזה לא פשוט....המנויים למשחק והכרטיסים לגביע הועברו לידיים הנכונות!
אני הייתי עולה עם גאנם כחלוץ, שלדעתי לא היה רע נגד הפועל תל אביב, חוץ מזה שכמעט ירדתי אל הדשא להרביץ לו כשהרשה לעצמו להיות כמעט מורחק .
מבטיח להניף בגאווה את הצעיף של הפועל באר שבע בזמן שירת " לעולם לא תצעדי לבד".
אני הייתי עולה עם גאנם כחלוץ, שלדעתי לא היה רע נגד הפועל תל אביב, חוץ מזה שכמעט ירדתי אל הדשא להרביץ לו כשהרשה לעצמו להיות כמעט מורחק .
תעשה חיים, חוויה מיוחדת מאוד!סימיוני כתב: ↑12 אפריל 2022, 13:08נוסע לאנפילד לראות את המשחק נגד יונייטד , הזדמנות חד פעמית מבחינת התאריכים והגשמת חלום. לא אהיה בשני המשחקים נגד מכבי וזה לא פשוט....המנויים למשחק והכרטיסים לגביע הועברו לידיים הנכונות!
תבוא מוקדם לפני המשחק.
כדאי מאוד גם לבקר במוזיאון + בחנות.
למיטב זיכרוני המוזיאון והסיור באיצטדיון לא פעילים ביום המשחק . תנסה יום או יומיים לפני או אחרי . הכל רשום באתר שלהם .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
האישה הפתיעה בחופשה לדובאי לכבוד יום ההולדת שלי, היא לא יכלה לפתוח לוח משחקים לפני ההזמנה ולראות שיש מכבי? 

פעם ראשונה שאין טירוף בעיר לקראת המשחק הזה
כולם הרימו ידיים
עוד עונה הולכת להתבזבז (וכן גם בגביע נעוף ברביעי)
כולם הרימו ידיים
עוד עונה הולכת להתבזבז (וכן גם בגביע נעוף ברביעי)
בראשון ישפוט דוד פוקסמן
וברביעי רועי ריינשרייבר.
בשבוע אחד פעמיים נגד מכבי, מעניין מה נקבל קודם אדום או פנדל.
דרך אגב שיפוט, באורח פלא ובמקריות מוחלטת תובע ההתאחדות נדבק בקורונה ולכן מכבי לא נשפטה על אירועי הדרבי ולכן עשויה להינצל מסגירת יציעים.
וברביעי רועי ריינשרייבר.
בשבוע אחד פעמיים נגד מכבי, מעניין מה נקבל קודם אדום או פנדל.
דרך אגב שיפוט, באורח פלא ובמקריות מוחלטת תובע ההתאחדות נדבק בקורונה ולכן מכבי לא נשפטה על אירועי הדרבי ולכן עשויה להינצל מסגירת יציעים.