רמזי ספורי
Re: רמזי ספורי
רמזי הוא אחלה,נותן עונה מצויינת ועשה מהפך גדול.
עצם העובדה שמאוכזבים מהמשחק שלו רק מראה מה רמת הציפיות ממנו העונה.
הוא לא ביקש להיות שחקן מוביל הוא פשוט נהיה כזה בעקבות עונה חושך של מיכה ועוד כמה שהיו אמורים לתת יותר.
שחקן לא הופך ביום אחד מאגואיסט חסר בטחון למוביל קבוצה לאליפות,האמת הוא גם לא בנוי לזה.
אין לי ספק שאם שנה הבאה יביאו לידו עוד שניים שיורידו ממנו את הנטל נראה שחקן אפילו טוב יותר מהעונה.
הוא לא ביקש להיות שחקן מוביל הוא פשוט נהיה כזה בעקבות עונה חושך של מיכה ועוד כמה שהיו אמורים לתת יותר.
שחקן לא הופך ביום אחד מאגואיסט חסר בטחון למוביל קבוצה לאליפות,האמת הוא גם לא בנוי לזה.
אין לי ספק שאם שנה הבאה יביאו לידו עוד שניים שיורידו ממנו את הנטל נראה שחקן אפילו טוב יותר מהעונה.
לכן גם היה מאכזב לראות שברדה הסיט אותו לכנף, אני מאמין שהשחקן הכי טוב שלך צריך לשחק בעמדה שלו ולא משנה איזה שינויים טקטיים רוצים לעשות, אני לא רואה את חיפה שמה את אצילי חלוץ או את מכבי שמה את פריצה בכנף… לא יודע אם יש לספורי משחק אחד בקריירה שהוא היה טוב בכנף לכן צריך לחדול מההצבות הטיפשיות האלו (מילא היה לצידו את מיכה בעמדת ה-10).אדום זקן כתב: ↑05 אפריל 2022, 22:22רמזי הוא אחלה,נותן עונה מצויינת ועשה מהפך גדול.
לגבי עונה הבאה, נהיה בבעיה אם תהיה בו תלות כפי שיש בו העונה, שחקן נחמד מאוד אך עדיין לא אחד שיוביל קבוצה לצלחת.
הורחק מ-2 משחקים על תנאי
אן הוא לא משחק באמצע, אין לו מה לעשות על המגרש.
ובגלל זה, לא ברור לי מה ברדה עשה.
ובגלל זה, לא ברור לי מה ברדה עשה.
- ForeverRed
הוא לא חייב להיות מולחם לאמצע.
גם משמאל עם כניסות למרכז הוא עושה מהלכים לא רעים.
לתקוע אותו על הקו זה אכן לא מועיל.
גם משמאל עם כניסות למרכז הוא עושה מהלכים לא רעים.
לתקוע אותו על הקו זה אכן לא מועיל.
אחלה רמזי! עובר שינוי מקצועי אדיר, כל הכבוד לו על עונה אדירה.
ולמרות זאת, לא שחקן A משמע כזה שיכול לסחוף קבוצה לאליפות.
יש לו הרבה נפילות, נעלם במאני טיים, לא יציב בתוך משחק וברצפים על פני כמה משחקים.
יש מצב שזו תקרת הזכוכית שלו.
אם נרצה לכוון לאליפות, נצטרך אחד טוב ממנו על העמדה שלו. הוא יכול להיות שחקן סגל וסופר סאב בקבוצה שרצה לאליפות.
זאת האמת.
ולמרות זאת, לא שחקן A משמע כזה שיכול לסחוף קבוצה לאליפות.
יש לו הרבה נפילות, נעלם במאני טיים, לא יציב בתוך משחק וברצפים על פני כמה משחקים.
יש מצב שזו תקרת הזכוכית שלו.
אם נרצה לכוון לאליפות, נצטרך אחד טוב ממנו על העמדה שלו. הוא יכול להיות שחקן סגל וסופר סאב בקבוצה שרצה לאליפות.
זאת האמת.
נצטרך לראות מה עושים איתו בעונה הבאה. מצד אחד העונה שהייתה לו מחייבת אותנו להשאיר אותו, מצד שני ברור לי שבעונה הבאה יבנו על מיכה שירים את הרמה וישתלט על העמדה ותוסיפו לזה את הדיבורים על ז׳וסואה שמרגישים לי קצת יותר מwishful thinking
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא פוסל לנסות אותו כחלוץ אם רוקאביצה לא כשיר...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
רעיל, באר שבע לפני השחקנים תמיד
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 20 אפריל 2022, 21:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
עוד שניה הלך מכות עם בריירו
חייב לעלות וועדת משמעת על ההתנהגות שלו
חייב לעלות וועדת משמעת על ההתנהגות שלו
לברדה היו 3-4 מקרים כאלו בעצמו. אמוציות של משחק, קורה, לא מעניין כל עוד השחקן ממשיך להיות מחויב על המגרש.
סומך על ברדה שיטפל בזה כמו שצריך.
סומך על ברדה שיטפל בזה כמו שצריך.