חחחח ... ממש .
אבל מה אתה מתפלא ?
אחד בא לפתור בעיה ולקבל כלים להצליח ולכן לחץ להשמיש את נק' האינטרנט , השני לא ראה בכלל בעיה

חחחח ... ממש .
חד משמעית.oranu כתב: ↑06 מרץ 2022, 23:02לא רוצה להרוס את החגיגה.
אני חושב שאליניב ברדה זה הפועל באר שבע והפועל באר שבע זה אליניב ברדה.
למרות שאני חושב שהוא יכול להיות מאמן מצוין כי יש לו את כל אוסף התכונות הדרוש (מנהיג, כריזמטי, מבין כדורגל, חדשני, רוצה ללמוד ולהשתפר, מקצוען בכל רמח אבריו) אני לא רוצה שיישאר מאמן של הקבוצה.
לכל מאמן ולכל קבוצה יש מחזור חיים ובמדינת ישראל אין תרבות של פרגוסון ביונייטד.
אני רוצה לראות את אליניב חלק מהמועדון לעוד המון שנים ואני חושש שאם יישאר מאמן כשיגיעו תקופות לא טובות (והן יגיעו בסופו של דבר לא משנה מתי) הוא יקבל שריקות ובוז וכל הגועל נפש ייצא החוצה.
שיהיה פלסטר עד סוף עונה וומשיך להיות מנהל מקצועי עם סמכויות נרחבות כשמליקסון עם הנוער והכל יהיה בסדר.
לברדה לא היה שום מילה בבחירת המאמנים האחרונים, לא אבוקסיס ולא רוני לוי.
אין לי מושג מי יגיע ואני חושב שגם במועדון לא יודעים עדיין, אבל כן בארץ גם אני חושב שאין אף אחד מתאים, לכן חובה לפזול החוצה, לעקוב מספר חודשים ולהיות מוכנים לזה לקיץ או אפילו לפני.
לא חושב שמישהו פוזל לאנשהו כרגע.ran כתב: ↑08 מרץ 2022, 22:35אין לי מושג מי יגיע ואני חושב שגם במועדון לא יודעים עדיין, אבל כן בארץ גם אני חושב שאין אף אחד מתאים, לכן חובה לפזול החוצה, לעקוב מספר חודשים ולהיות מוכנים לזה לקיץ או אפילו לפני.
בפגישת אוהדים עם ברדה ופרימור הם ענו לשאלה שלי שחד משמעית יש להם יכולות להביא צוות זר, גם ברמת ההיכירות וגם ברמת זה ש"סוכנים יכולים לשים להם על השולחן 100 הצעות למאמנים מחו"ל". נחיה ונראה.
אם נביא זר זה לא בוודאות יהיה בינגו, אבל אם נביא ישראלי זה בוודאות לא יהיה בינגו.