רוני לוי
Re: רוני לוי
רואה את הראיון של המאמן הבא שלנו, ולפחות בחלק של הראיונות זה נשמע די דומה
אם אני אלונה האמת היה לי קשה מאוד להחליט מה לעשות - באמת שאין אלטרנטיבה מקומית נורמלית. לא ברור איך הגענו למצב בארץ שחוץ מבכר כל המאמנים הם סוג של מימר כזה או אחר
אם אני אלונה האמת היה לי קשה מאוד להחליט מה לעשות - באמת שאין אלטרנטיבה מקומית נורמלית. לא ברור איך הגענו למצב בארץ שחוץ מבכר כל המאמנים הם סוג של מימר כזה או אחר
הוא לא המאמן הבא שלנו.
מחשבה יוצרת מציאות ומגיע לנו מציאות שונה אחרי שנתיים של סבל.
מחשבה יוצרת מציאות ומגיע לנו מציאות שונה אחרי שנתיים של סבל.
לא קונה שזו הסיבה, היא עשתה כבר דברים יותר גרועים תדמיתית.
לא לא דמיינת, השמחה שלו ושל הצוות אחרי השריקה והחיוכים שהוא פיזר בריאיון היו מתאימים למאמן שקטף את הצ׳מפיונס, רק היה חסר שיפתח שמפנייה. באמת שהובכתי לראות את זה, המאמן של הקבוצה שלי בעננים אחרי שעשה תיקו נגד קבוצה בינונית ביותר, מה שכן זה לא מפתיע, עוד נגד סכנין בדוחא בסיבוב הקודם גילינו לראשונה כמה הבן אדם לא ווינר.
באמת שלא היה אתרוג תקשורתי בהיסטוריה כמו רוני לוי. "עודד את השחקנים במחצית", "החזיר אותם למשחק", "האדום שיבש לו את התכניות".
פשוט הזיה. מי ישמע ב11 שחקנים היו לו תכניות
פשוט הזיה. מי ישמע ב11 שחקנים היו לו תכניות
רוני לוי
מחבק את השחקנים, מנשק, מגבה אותם, "גאה" בהם.
בטח שהם ידברו עליו ככה בתקשורת.
טפו עליו ועליהם.
יש פה 2-3 שחקנים שחושבים שהם באו להפריח את השממה. חייבים לעוף ביחד איתו.
בטח שהם ידברו עליו ככה בתקשורת.
טפו עליו ועליהם.
יש פה 2-3 שחקנים שחושבים שהם באו להפריח את השממה. חייבים לעוף ביחד איתו.
3 חודשים בלחץ.
אל תבזבזו עצבים או אנרגיה מיותרת.
רק מקווה שהבעלים לא תבכה את חייה כשתאבד את הכרטיס לאירופה בגלל הדחליל על הקווים (ואנחנו בדרך הבטוחה לשם).
אל תבזבזו עצבים או אנרגיה מיותרת.
רק מקווה שהבעלים לא תבכה את חייה כשתאבד את הכרטיס לאירופה בגלל הדחליל על הקווים (ואנחנו בדרך הבטוחה לשם).
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הסיכוי שנאבד את הכרטיס לאירופה עם 13 פור על מקום רביעי זהה לזה שפוטין יגיד: "מצטער, טעיתי. תחי אוקראינה".
צריך פשוט לתת לשנה הזאת להיגמר ולדפדף הלאה.
כתבה מעונת האליפות השלישית בה הצגנו כדורגל מרשים לכל הדעות,
״מוליכה שולל- על רקע היכולת הבינונית של המועמדת לאליפות, הפועל ב״ש ניצלה את מעידת מכבי ת״א ועלתה על חשבונה לפסגה לאחר 1:0 דחוק על ק״ש, תומאש פקהארט כבש שער מקרי״
והכתבות כיום… פינת ליטוף אחת גדולה.
מה (או יותר נכון מי) הסיבה? כולנו יודעים.
״מוליכה שולל- על רקע היכולת הבינונית של המועמדת לאליפות, הפועל ב״ש ניצלה את מעידת מכבי ת״א ועלתה על חשבונה לפסגה לאחר 1:0 דחוק על ק״ש, תומאש פקהארט כבש שער מקרי״
אז מה המסקנה? רוני לוי?Itay כתב: ↑27 פברואר 2022, 11:37כתבה מעונת האליפות השלישית בה הצגנו כדורגל מרשים לכל הדעות,
עונת האליפות השנייה הייתה סטיית תקן, ואנחנו התמכרנו אליה.
ברור שצריך לקבל יותר מהקבותה, אבל גם אתה נופל בפח של השוואת האליפות השלישית לעונת האליפות השנייה. לא ייקרה שוב בדור הזה...
המסקנה היא שלאדון לוי יש שופרות בתקשורת שדואגות להפוך את האנטי כדורגל הזה לדבר לגיטמי שבכלל נכפה עליו.
ממה הסקת שערכתי השוואות בין עונות האליפות?
מה שבאתי לומר זה בדיוק מה שאדום זקן כתב תגובה אחת מעליי.
בהנהלת המועדון הבהירו לרוני לוי כי יש חשיבות עצומה למשחק הגביע ביום רביעי. ישנה ציפיה שהקבוצה תעבור שלב והאחריות היא על רוני. אלונה ברקת הקדימה את חזרתה לארץ בכדי להיות נוכחת במשחק.
שכה יהיה לי טוב , אני מתרגש
שכה יהיה לי טוב , אני מתרגש

כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש