מה מביך פה? מי מהשחקנים שהיו היום על הדשא יכולים לחזק את מכבי פ"ת?
כל היוספים, חטואלים והגורדנות למינהם הם לא שחקני ליגת על לגיטימים.
מה מביך פה? מי מהשחקנים שהיו היום על הדשא יכולים לחזק את מכבי פ"ת?
על מה אתה מדבר?הפועלעולה כתב: ↑01 פברואר 2022, 22:27ממה הדרמות? תסתכלו על ההרכבים, איפה אנחנו יותר טובים ממכבי פ"ת?
בקבוצה הזאת יש 4 שחקנים בערך שיכולים לכבוש. ספורי, רוקאביצה, ויטור ובריירו. כולם לא פתחו היום.
מי שחושב שחטואל, אנסה, קלטינס ושאר הכוכבים יותר טובים מהמקבילים להם במכבי פ"ת כנראה חי בלה לה לנד.
ההנהלה עם התנהלות אפורה בדיוק כמו היכולת של הקבוצה, לא מראים שום רצון להדליק את הקהל ולהעניק לסגל את העומק ההתקפי שכ"כ חסר. שלא יתלוננו על הקהל אחרי זה
סלח לי אבל אין שום קשר.הפועלעולה כתב: ↑01 פברואר 2022, 22:27ממה הדרמות? תסתכלו על ההרכבים, איפה אנחנו יותר טובים ממכבי פ"ת?
בקבוצה הזאת יש 4 שחקנים בערך שיכולים לכבוש. ספורי, רוקאביצה, ויטור ובריירו. כולם לא פתחו היום.
מי שחושב שחטואל, אנסה, קלטינס ושאר הכוכבים יותר טובים מהמקבילים להם במכבי פ"ת כנראה חי בלה לה לנד.
ההנהלה עם התנהלות אפורה בדיוק כמו היכולת של הקבוצה, לא מראים שום רצון להדליק את הקהל ולהעניק לסגל את העומק ההתקפי שכ"כ חסר. שלא יתלוננו על הקהל אחרי זה
+1אדום זקן כתב: ↑01 פברואר 2022, 22:30סלח לי אבל אין שום קשר.
מה הקשר בין מי שעלה לזה שמשחקים בהליכה?
משחקים לרוחב,לא יודעים בכלל מה לעשות עם הכדור.
לא מרווחים משחק,לא מבצעים חפיפות,משחקים על כדורים ארוכים ולא מגיעים למצב אחד!!!
אני זוכר תקופות ששיחקנו עם הרכב שלישי אצל בכר עם זריהן ושות,האיכות הייתה הרבה פחות טובה אבל השחקנים ידעו מה לעשות.
אני לא חולק עליך, הכל נכון. מבחינתי כבר אין טעם לדבר על רוני לוי. ויתרתי עליו מזמן.אדום זקן כתב: ↑01 פברואר 2022, 22:30סלח לי אבל אין שום קשר.
מה הקשר בין מי שעלה לזה שמשחקים בהליכה?
משחקים לרוחב,לא יודעים בכלל מה לעשות עם הכדור.
לא מרווחים משחק,לא מבצעים חפיפות,משחקים על כדורים ארוכים ולא מגיעים למצב אחד!!!
אני זוכר תקופות ששיחקנו עם הרכב שלישי אצל בכר עם זריהן ושות,האיכות הייתה הרבה פחות טובה אבל השחקנים ידעו מה לעשות.
גם ז'וסואה לא היה עוזר היום
לא יודע מה הציפיה מהחלון הזה - יש פה ליגה פח אשפה השנה,אם אי אפשר להזיז את המאמן הזה מסיבות ניראות איזה סיבה יש להוציא עוד כסף? מקום שני (או שלישי) שלך בטוח, אליפות לא תיקח ... אז למה עוד שחקנים?
לפני מיכה אני מפטר את רוניclark kent כתב: ↑01 פברואר 2022, 22:40משחק יהיר של הקבוצה, שאננות ברמות הגבוהות ביותר, עלו למגרש כדי להעביר 90 דקות כי יש עוד משחק.
לא רואה אותנו עולים לשלב הבא.
מיכה חייב לקבל הודעת פיטורים סטייל ביתר
שמע,שיש תבנית התקפית ברורה זה לא משנה מי עולה בהרכב.