עדכנתי. צודק.
אור דדיה
Re: אור דדיה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
923 למול 1020, עדכנתי כשרשמתי לך בתגובה של הסטטיסטיקה.
אתה צודק שצריך לציין שדדיה שיחק במערך של 3 בלמים, לכן ניתנת לו האפשרות לפרוץ, בעוד אבועביד שיחק לרוב ברביעיה הגנתית/כבלם.
בכל אופן, מאבועביד צריך לדרוש לפרוץ יותר, ולהכניס, גם אם בכח יותר כדורי רוחב כי האגף שלו לרוב מת התקפית. הוא גם כן צריך להעיז יותר במסירות שלו.
דדיה צריך לשפר את ההתנהלות שלו עם הכדור מבחינת איבודים ודריבלים לא מחייבים, וגם לשפר את נושא המאבקים והתיקולים שלו שזה פשוט גם ניכר במגרש.
מרגיש לי ששניהם יכולים להתקדם, ושניהם שחקנים שעובדים קשה על המגרש אז אני ממש מקווה שיעשו את הקפיצה הנוספת בכדי להיות שחקני הרכב לגיטימיים לרמה של המועדון.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מוזר מאוד הנתון של 83% מהמסירות המדויקות מקדמות .
דדיה מוסר אחורה או לרוחב יותר מ-40% קל .
דדיה מוסר אחורה או לרוחב יותר מ-40% קל .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מוישה,
קרוב ברמה של יצירת מתווה?
- Sir Alex Ferguson
מנסים להשתמש בעניין בו כדי להחזיר את זוסואה, אבל בניגוד אליהם החלון כאן אוטוטו נסגר, לא בטוח שימנעו מדדיה להתקדם גם אם זוסואה לא יצא לפועל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בסוף לגיה יעשו לנו מה שPSG עשו לברצלונה ויגנבו לנו חצי קבוצה על זה שהעזנו לפנות לכוכב שלהם.
אם הוא מחר יפתח אז כנראה שהוא לא קרוב ולא נעליים, אם הוא לא ישחק אז כנראה שיש דברים בגו.
אין לי שום בעיה לוותר על דדיה כמו שלא הייתה לי בעיה כזו בקיץ אבל לעשות את זה באמצע העונה כשהאלטרנטיבה היא עביד ואין ישראלי באופק זה מופרך מאוד.
אם הוא מחר יפתח אז כנראה שהוא לא קרוב ולא נעליים, אם הוא לא ישחק אז כנראה שיש דברים בגו.
אין לי שום בעיה לוותר על דדיה כמו שלא הייתה לי בעיה כזו בקיץ אבל לעשות את זה באמצע העונה כשהאלטרנטיבה היא עביד ואין ישראלי באופק זה מופרך מאוד.
ידוע כמה במועדון דורשים עליו?
- Sir Alex Ferguson
לא.הפועלעולה כתב: ↑01 פברואר 2022, 00:20בסוף לגיה יעשו לנו מה שPSG עשו לברצלונה ויגנבו לנו חצי קבוצה על זה שהעזנו לפנות לכוכב שלהם.
ידוע כמה במועדון דורשים עליו?
רק יודע שהקשרים מצוינים והסוכן הפורטוגולי מהסוכנות של מיגל וזוסואה ביחסים טובים עם שתי הקבוצות ולכן יש בשני המקרים מגשר באמצע.
- ForeverRed
כמו עם ספורי, משחרר בשמחה.
כל זמן שהוא כאן לא יגיע מגן ימני רציני.
תודה רבה איש יקרSir Alex Ferguson כתב: ↑01 פברואר 2022, 00:19מנסים להשתמש בעניין בו כדי להחזיר את זוסואה, אבל בניגוד אליהם החלון כאן אוטוטו נסגר, לא בטוח שימנעו מדדיה להתקדם גם אם זוסואה לא יצא לפועל.
- Sir Alex Ferguson
מי כבר יגיע יומיים לסוף החלון?ForeverRed כתב: ↑01 פברואר 2022, 00:23כמו עם ספורי, משחרר בשמחה.
רוב הסיכויים שתקבל אבו עביד מגן קבוע עם הסטה מידי פעם של אספרייה לשם או קלטינס.
הייתי מהמר על הרמן של בית"ר.
אהל גם קלטינס יכול לעשות את העבודה.
אהל גם קלטינס יכול לעשות את העבודה.
- ForeverRed
ימצאו פלסטר עד סוף העונה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑01 פברואר 2022, 00:25מי כבר יגיע יומיים לסוף החלון?
רוב הסיכויים שתקבל אבו עביד מגן קבוע עם הסטה מידי פעם של אספרייה לשם או קלטינס.
גם קלטינס זה אחלה. דדיה בעונה לא טובה.
בקיץ שיביאו מגן ימני נורמלי.
1+ForeverRed כתב: ↑01 פברואר 2022, 00:23כמו עם ספורי, משחרר בשמחה.
מה שכן אם הוא אכן יעבור לשם וז׳וס לא יעשה את הדרך ההפוכה יצאנו פיתה, אחלה מתווה דדיה ואולי עוד כמה דולרים על ז׳וס. נסחוב עם קלטינס/אבו עביד/אספרייה/אלחמיד… גם ככה דדיה לא מצליח לתפוס מקום קבע אצלנו.