דנילו אספרייה
Re: דנילו אספרייה
דנילו השחקן הכי חשוב, סתם לא
אבל בין החשובים
אבל בין החשובים
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מהיחידים על הדשא, כמובן שלוי יעניש אותו עם אבו עביד כמגן, אנחנו נגיעה מפברואר והמתחזה הזה עדיין לא קולט שהוא לא מגן. אוהב את דנילו מאוד, מחוייב ביותר.
- ForeverRed
אחרי חצי עונה אני יכול להגיד בפה מלא - הוא שחקן שחקן.
מפיקים ממנו את המינימום האפשרי.
הכי טוב היום.
+1ForeverRed כתב: ↑29 ינואר 2022, 17:11אחרי חצי עונה אני יכול להגיד בפה מלא - הוא שחקן שחקן.
אם נדע להשתמש בו הוא שחקן מעל הליגה, מאמין שגם יביא מספרים בקבוצה שמשחקת כדורבל ולא פוטבול
מצחיק, אבל הוא השחקן האחרון שמסתכלים אליו בהתקפה. רמזי לא מוסר לו, יוספי לא מוסר לו.
שהוא המטרה החמישית בהתקפה (ויש רק שלושה שחקני התקפה) אז איך תנצל אותו? אפילו חתואל מקבל יותר כדורים ממנו.
זה הכשלון הכי גדול של הצוות המקצועי שלא מצא תבנית התקפה שתשחרר אותו לשטח, שתעשה איתו דאבל פס של תן ולך לשטח. במקום זה שרפנו סיבוב שלם אותו בתור מגן ימני.
שהוא המטרה החמישית בהתקפה (ויש רק שלושה שחקני התקפה) אז איך תנצל אותו? אפילו חתואל מקבל יותר כדורים ממנו.
זה הכשלון הכי גדול של הצוות המקצועי שלא מצא תבנית התקפה שתשחרר אותו לשטח, שתעשה איתו דאבל פס של תן ולך לשטח. במקום זה שרפנו סיבוב שלם אותו בתור מגן ימני.
אני מסכים שהוא לא מנוצל כמו שצריך, אבל מזכיר שרובכם היללתם את ההסבה למגן ימני וזה גם עבד לא רע בכמה משחקים .
אני לא חושב שהיה לזה מקום מעבר לגימיק למספר מחזורים.
וכן, הוא השחקן הכי מסוכן אצלנו בחלק הקדמי ומקבל הכי מעט כדורים ואפילו ׳הורחק׳ מאיזור הסכנה לעמדת ווינגבק, מצחיק.
זה רק מעצים את העובדה שרק ׳חיפשו׳ איפה לתקוע אותו ולא לעבוד על רעיונות לשחרר אותו באגף.
תבניות התקפה רבות יכולות לבוא בחשבון לעזור לדנילו להראות טפח מיכולותיו.
העברות צדדים מהירות, דאבל פס באגף, מסירות ארוכות לשטח, תנועה ללא כדור.
ואפילו אין לי פרו.
הוא שחקן טוב, אבל קשה שלא לשים לב שבאזור הרחבה הוא פשוט לוקה.
אולי זה גם באשמת הקבוצה. קשה לשחק כדורגל בקבוצה שבנויה על נייחים והתקפות מקריות.
אולי זה גם באשמת הקבוצה. קשה לשחק כדורגל בקבוצה שבנויה על נייחים והתקפות מקריות.