רוני לוי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: רוני לוי

שליחה על ידי ForeverRed »

xboy כתב:
28 ינואר 2022, 11:49
שולח לך 10,000 לייקים בביט.
תכפיל גם בשבילי.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

רן תביא משהו עסיסי יותר
רוני פח ומיושן וזה לא ישתנה, מיהבא בתור ?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לפעמים אני לא מצליח להבין מאמנים.
מה הקטע? מה אתה כל כך מקובע? מה אתה כל כך מפחד לספוג?
אם היה מאמן בכל קבוצה אחרת הייתי אומר וואלה מפחד על הפרנסה עם כל הבעלי בית הפסיכיים האלה.
אבל כאן אצלנו עם אחת כמו אלונה ממה יש לו לפחד?
אשכרה כורתים את הענף שהם יושבים עליו ואחרי זה באים בטענות על מעמד המאמן.
אלי גוטמן הגורו בנה כאן דור של מאמנים פחדנים שכולם משום מה מנסים לחקות אותו והכדורגל העלוב שלו.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אין לי מושג מי יהיה פה שנה הבאה אבל רוני לוי בוודאות לא יהיה פה.
במפגש אוהדים שאלתי את פרימור אם יש לנו את הכלים להביא צוות זר, מבחינת הידע שלנו והיכולת לסגור עם צוות כזה כמו שמכבי עושה,
אצלם יש מנכ"ל שמעורבב גם בכדורגל האירופי, אבל הכל התחיל עוד בימי ג'ורדי ומכבי הפכה לשם דבר גם באירופה עבור מאמנים זרים.
מאמנים מסתכלים עליהם כמקום שממנו אפשר להגיע לקבוצות גדולות יותר כמו שעשו אוסקר גרסיה, פאקו, סוזה ואיביץ'.
התשובה של פרימור הייתה שחד משמעית יש לנו את היכולות, הידע והכלים להביא צוות זר, שגם הוא מעורבב מאוד באירופה בגלל עברו כסוכן ואפילו לברדה יש את היכולות לעזור בזה, אבל כרגע הם לא ממש בכיוון הזה, זה היה נכון ללפני חודשיים-שלושה בפגישה.
נכון להיום אחרי שמבינים שאין אף מאמן נורמלי בארץ שיכול לעשות את מה שאנחנו רוצים חוץ מבכר, אני מאמין או רוצה להאמין שיתחילו לפזול גם החוצה.
לא יודע למה אין פה מאמנים, אולי פשוט כי רוב המאמנים פה מיושנים, אולי גם לא מספיק חכמים. מגיע אחד כמו בכר, עם קצת שכל על הכתפיים ועושה לכולם בית ספר.
הבנאדם פריק, חרשן, לומד כל דבר שזז, רואה כדורגל אירופאי, חוקר והתוצאות על הדשא. בנוסף הוא נותן לצוות סביבו מטלות ברורות שאף אחד לא יכול לפספס אותם על המגרש כמו ויזינגר והנייחים.
מקווה מאוד שיתחיל לצמוח פה דור חדש של מאמנים כי זה כבר חוסר אונים שאין אף מאמן נורמלי בקנה. כולם חושבים שרן בן שמעון זה המורה הגדול של בכר אבל זה ממש לא יהיה ורוד כמו שאתם חושבים.
מקווה מאוד שהוא לא יגיע לכאן, הקהל פה לא יסבול אותו, הוא שחצן גדול ולא הצליח באף קבוצה גדולה והוא ממש לא בכר. הספיקה לי נסיעה אחת עם הקבוצה נגד ת'ון לראות את כל השחקנים בדיוטי ואת ברק עם המחשב והתוכנות כדי להמשיך לחקור עד הדקה האחרונה כדי להבין מקצוענות מהי. לעומתו באים לפה מאמנים כמו אבוקסיס שביטל אנשי צוות שהגישו לו וידאו על היריבות כאילו אנחנו בשנות ה-90 או רוני לוי שחשב שהוא הגאון הגדול שמכיר את אנרתוזיס ולא רצה להקשיב לאף אחד עליה רק כי אימן שם לפני 3 שנים (קבוצה חדשה לגמריי). אתם מתארים לכם מאמן כמו בכר מבטל את אחד העוזרים שלו שבא לו עם נתונים או מידע על הפועל ב"ש שאותה בכר אימן? להיפך, הוא יקשיב לו ואם יקח ממנו אפילו משהו הכי קטן כל הקבוצה הרוויחה. אבל ככה זה שיש מאמן שחצן ומאמן גבר על. יהיה מאוד מעניין לראות מי יהיה פה אחרי רוני לוי, צומת דרכים מאוד קריטי למועדון לדעתי.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ran כתב:
28 ינואר 2022, 16:38
במפגש אוהדים שאלתי את פרימור אם יש לנו את הכלים להביא צוות זר, מבחינת הידע שלנו והיכולת לסגור עם צוות כזה כמו שמכבי עושה,
אצלם יש מנכ"ל שמעורבב גם בכדורגל האירופי, אבל הכל התחיל עוד בימי ג'ורדי ומכבי הפכה לשם דבר גם באירופה עבור מאמנים זרים.
מאמנים מסתכלים עליהם כמקום שממנו אפשר להגיע לקבוצות גדולות יותר כמו שעשו אוסקר גרסיה, פאקו, סוזה ואיביץ'.
התשובה של פרימור הייתה שחד משמעית יש לנו את היכולות, הידע והכלים להביא צוות זר, שגם הוא מעורבב מאוד באירופה בגלל עברו כסוכן ואפילו לברדה יש את היכולות לעזור בזה, אבל כרגע הם לא ממש בכיוון הזה, זה היה נכון ללפני חודשיים-שלושה בפגישה.
נכון להיום אחרי שמבינים שאין אף מאמן נורמלי בארץ שיכול לעשות את מה שאנחנו רוצים חוץ מבכר, אני מאמין או רוצה להאמין שיתחילו לפזול גם החוצה.
לא יודע למה אין פה מאמנים, אולי פשוט כי רוב המאמנים פה מיושנים, אולי גם לא מספיק חכמים. מגיע אחד כמו בכר, עם קצת שכל על הכתפיים ועושה לכולם בית ספר.
הבנאדם פריק, חרשן, לומד כל דבר שזז, רואה כדורגל אירופאי, חוקר והתוצאות על הדשא. בנוסף הוא נותן לצוות סביבו מטלות ברורות שאף אחד לא יכול לפספס אותם על המגרש כמו ויזינגר והנייחים.
מקווה מאוד שיתחיל לצמוח פה דור חדש של מאמנים כי זה כבר חוסר אונים שאין אף מאמן נורמלי בקנה. כולם חושבים שרן בן שמעון זה המורה הגדול של בכר אבל זה ממש לא יהיה ורוד כמו שאתם חושבים.
מקווה מאוד שהוא לא יגיע לכאן, הקהל פה לא יסבול אותו, הוא שחצן גדול ולא הצליח באף קבוצה גדולה והוא ממש לא בכר. הספיקה לי נסיעה אחת עם הקבוצה נגד ת'ון לראות את כל השחקנים בדיוטי ואת ברק עם המחשב והתוכנות כדי להמשיך לחקור עד הדקה האחרונה כדי להבין מקצוענות מהי. לעומתו באים לפה מאמנים כמו אבוקסיס שביטל אנשי צוות שהגישו לו וידאו על היריבות כאילו אנחנו בשנות ה-90 או רוני לוי שחשב שהוא הגאון הגדול שמכיר את אנרתוזיס ולא רצה להקשיב לאף אחד עליה רק כי אימן שם לפני 3 שנים (קבוצה חדשה לגמריי). אתם מתארים לכם מאמן כמו בכר מבטל את אחד העוזרים שלו שבא לו עם נתונים או מידע על הפועל ב"ש שאותה בכר אימן? להיפך, הוא יקשיב לו ואם יקח ממנו אפילו משהו הכי קטן כל הקבוצה הרוויחה. אבל ככה זה שיש מאמן שחצן ומאמן גבר על. יהיה מאוד מעניין לראות מי יהיה פה אחרי רוני לוי, צומת דרכים מאוד קריטי למועדון לדעתי.
רכש...?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

לגבי הצוות של בכר מלבד וייזינגר אני לא יודע אם מישהו שם כל כך משמעותי עבורו… בכר אצלנו החליף 3-4 עוזרי מאמן (מימר,נמני,צרפתי ואולי עוד מישהו שפספסתי) שמשון מאמן כושר ברמה סבירה ביותר והפציעות מדברות בעד עצמן. דווקא בעניין הצוות המקצועי לדעתי בכר נדבק בבינוניות הישראלית, לשלוח אנשי צוות כמו קלארק הביתה זה פשע.
אך עדיין אין מישהו שמדגדג את רמת המקצוענות שלו.

כשהדור הצעיר של המאמנים הישראליים זה מאמנים כמו זיו אריה אי אפשר שלא להתחיל לחפש מאמן מעבר לים ליום בוא לוי יתקפל מפה (במהרה בימינו), אגב דווקא אנחנו כן שומעים על כך שבנאדו והס מאוד משמעותיים בצוות המקצועי, מאמין שגם בורטניק.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב:
28 ינואר 2022, 14:28
לפעמים אני לא מצליח להבין מאמנים.
מה הקטע? מה אתה כל כך מקובע? מה אתה כל כך מפחד לספוג?
אם היה מאמן בכל קבוצה אחרת הייתי אומר וואלה מפחד על הפרנסה עם כל הבעלי בית הפסיכיים האלה.
אבל כאן אצלנו עם אחת כמו אלונה ממה יש לו לפחד?
אשכרה כורתים את הענף שהם יושבים עליו ואחרי זה באים בטענות על מעמד המאמן.
אלי גוטמן הגורו בנה כאן דור של מאמנים פחדנים שכולם משום מה מנסים לחקות אותו והכדורגל העלוב שלו.
בעלי בית פסיכיים שיפטרו אותך ומיד תמצא פסיכי אחר שיקח אותך....
משחק הכסאות הזה מאוד נוח להם לדעתי. מאמן מגיע לקבוצה נותן להם כדור ויאללה תרוצו , יפטרו אותו ? ימצא משהו אחר, יצליח? יקבל חוזה בקבוצה עם שאיפות בשכר גבוה יותר ואז כשיכשל יקבל כסף +קבוצה נוספת שתקלוט אותו. מה רע?

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

ran כתב:
28 ינואר 2022, 16:38
אין מאמנים זרים גם בגלל שרמת הניהול פה בארץ ח**.
יותר מדי בעלי קבוצות מתנהלים בצורה פושעת (תרתי משמע).
מכבי תל אביב הבינו את זה שרק עם מאמן זר יוכלו להגיע לרמות הגבוהות, ולכן הם בעמדה יותר טובה מכל הקבוצות הישראליות להצליח. וזאת עובדה.
מכבי חיפה ואנחנו בדרך לשם, אבל עדיין זה לא זה.
חיפה ניסו את עניין הצוות הזר ונכשלו בגדול, ואני בטוח שאלונה ראתה וחוששת.
אני מאמין שברדה יכול להרים את העניין עם הניסיון והקשרים שלו.
ורק כשאלונה (ואלי) תהיה מוכנה לקחת את הסיכון/הזדמנות אז נוכל באמת להגיע גבוה.
עד אז נישאר להשתכשך בביוב המקומי.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לפי רן המצב תחת רוני לוי ממש על הפנים, איך מאמן שנחשב למודרני לא יודע לאמן התקפה?
פלא שאנחנו נראים כמו קבוצה חלשה עם מזל?
וכן רק ב3-4 משחקים נראנו כמו קבוצה שראויה למלחמה על התואר, כל שאר המשחקים זה היה נראה מעיקר והמון מזל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

shacharb כתב:
28 ינואר 2022, 18:10
אין מאמנים זרים גם בגלל שרמת הניהול פה בארץ ח**.
יותר מדי בעלי קבוצות מתנהלים בצורה פושעת (תרתי משמע).
מכבי תל אביב הבינו את זה שרק עם מאמן זר יוכלו להגיע לרמות הגבוהות, ולכן הם בעמדה יותר טובה מכל הקבוצות הישראליות להצליח. וזאת עובדה.
מכבי חיפה ואנחנו בדרך לשם, אבל עדיין זה לא זה.
חיפה ניסו את עניין הצוות הזר ונכשלו בגדול, ואני בטוח שאלונה ראתה וחוששת.
אני מאמין שברדה יכול להרים את העניין עם הניסיון והקשרים שלו.
ורק כשאלונה (ואלי) תהיה מוכנה לקחת את הסיכון/הזדמנות אז נוכל באמת להגיע גבוה.
עד אז נישאר להשתכשך בביוב המקומי.
חיפה לא נכשלו עם צוות זר אלא עם מאמן זר.
יש הבדל גדול בין השניים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

סניור כתב:
29 ינואר 2022, 11:24
חיפה לא נכשלו עם צוות זר אלא עם מאמן זר.
יש הבדל גדול בין השניים.
צוות זר.
ממו האלך ולפניו הנורבגי ומאמנים זרים שהם בעצמם מינו ביחד עם כלל הצוות.
אבל מכבי חיפה זה לא דוגמא,כי הם לא התכוונו לתת לזה צאנס.
זה עניין של תהליך וזמן והתעקשות והתמדה ובארץ אין את זה.
מה שקרה במכבי תא הוא נדיר ביותר שמנהל ספורטיבי הצליח כבר בשנה הראשונה ומכבי היה מועדון חולה מאוד.
הרבה זה הפרסונה ומסתבר שגורדי על אף הביקורות היה חתיכת פרסונה שהצליחה להביא מאמנים טובים וצוות מעולה.
אני בדעה שאם נותנים לברדה יד חופשית זה יהיה טוב יותר מגורדי.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

ברדה צריך להסביר לו שאם הוא ממשיך ככה הוא הולך הביתה כי אליפות בצורה שאנחנו משחקים הוא לא יקח

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

עד מתי?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

עד אמצע מאי.

סמל אישי של משתמש