אנדרה מרטינש
Re: אנדרה מרטינס - חתם לעונה וחצי
צר לי להיות המכבה אבל אנחנו יכולים לרשום הרכבים וטקטיקות עד מחר, אולי גם לוי בהמשך הדרך יאמץ את אחת הדרכים שעולות פה אך אם להיות ריאליים זה לא ישנה דבר, ללוי יש רמת אימון של יובל נעים וכל מערך שהוא ינסה אנחנו לא נראה מהקבוצה משהו אחר, אולי נהיה פה ושם קצת יותר יעילים אבל כעיקרון נהיה בדיוק אותה הגברת בשינוי אדרת. הלוואי ובחירת שחקנים או בחירת מערך הייתה הבעיה שלנו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תקשיב זה וואו. נותן תאבון ברמת הזוסוואה
אם אפשר להחזיר אותו גם אלליילי אלליי
אבל מה שדדיה עשה אחר כך כואב בעיניים
- ForeverRed
עוד מוקדם להסיק לגביו מסקנות, לטוב ולרע.
מה שכן בולט בשני המשחקים הראשונים שלו זה המשחק בנגיעה והמסירות המקדמות בשליש המרכזי.
עצוב להגיד, אבל אף "קשר" אחר בסגל לא מביא את הדברים האלה.
מה שכן בולט בשני המשחקים הראשונים שלו זה המשחק בנגיעה והמסירות המקדמות בשליש המרכזי.
הוא שחקן.ForeverRed כתב: ↑24 ינואר 2022, 00:07עוד מוקדם להסיק לגביו מסקנות, לטוב ולרע.
לא יהיה לנו אמצע גם אם ינחתו פה מחר מודריץ' וקאסמירו, בשביל אמצע איכותי צריך עבודת אימון ולא סתם הצבה של שחקנים.
מאמן נורמלי משחקנים כמו באריירו, מרטינס, מיכה, אספרייה, ספורי ויחזקאל יכל להרכיב יופי של חוליית קישור. לא בעוצמה של חיפה, אבל כן משהו עם איכות.
לצערנו זה לא יקרה.
מעבר לכדורים הנהדרים שהוא מחלק כיף לראות שהוא מבקש את הכדור, לא מפחד ממאבקים, מחלק הוראות… נראה כאילו נמצא פה הרבה יותר משבועיים. עד עכשיו כיף לעיניים.
שחקנים לא חכמים מתקשים להבין אותו.
מוסרים לו והוא מוסר לשטח קדימה והם לא רצים אלא תקועים במקום. זה קרה אתמול פעמיים לפחות כשניסינו לצאת להתקפות.
פעם אחת לופז, פעם אנסה , פעם חתואל ונדמה לי שגם ספורי.
מוסרים לו והוא מוסר לשטח קדימה והם לא רצים אלא תקועים במקום. זה קרה אתמול פעמיים לפחות כשניסינו לצאת להתקפות.
פעם אחת לופז, פעם אנסה , פעם חתואל ונדמה לי שגם ספורי.
בדומה למקרה ג׳וזואה, אם ישחק קדימה יאיים גם על השער ו׳יצוצו להם מספרים׳.
ברק בכר עשה את ג׳וזואה קשר אחורי והתלונן ש׳אין לו מספרים׳.
לעניין ׳חכמה׳ וכו׳. לא לשכוח צריך תיאום והבנה וזה לוקח זמן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מבין את המשחק, עזר המון בהנעת הכדור והכתבת הקצב, כשהוא עם הכדור אני רגוע כי רואים לפי דרך המשחק שלו שיש לו בסיס טוב מאוד של כדורגל ושקבלת ההחלטות שלו היא טובה.
הייתי רוצה לראות אותו עוד כדי לשפוט אותו מבחינה הגנתית, כי היו כמה מקרים שפתח תקווה בנו התקפות דרך האמצע שלנו והוא היה חסר לי שם באמצע מבחינה פיזית והגנתית.
הייתי רוצה לראות אותו עוד כדי לשפוט אותו מבחינה הגנתית, כי היו כמה מקרים שפתח תקווה בנו התקפות דרך האמצע שלנו והוא היה חסר לי שם באמצע מבחינה פיזית והגנתית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הוא חושב יותר מדי לעומק, עוד מעט רוני יוריד אותו לקרקע, כמו שעשה עם לופז.