עמה יעמיק, הלוואי תיקו.... הפסד וודאי
עונת 2021/2022- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2021/2022- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
הייתי בטוח שהם יחרבנו את זה. כמעט הצליחו.
הפרחים לשהר.
הפרחים לשהר.
אוי פלאניץ׳ אני מובך בשביל ויטור שיש כאלה שמרשים לעצמם להשוות ביניהם ועוד להגיד שפלאניץ׳ יותר טוב… לא תגיע לרמת הקלאס של ויטור.
הזדמנות לתקן ולמחוק את מה שחיפה השיגה בטרנר, אבל כרגיל חוץ מלזרוק כדורים לא נמכור מחר כלום בחסות הצנון שעל הקווים, נקווה שהחולשה של פ״ת תימשך גם מחר.
הזדמנות לתקן ולמחוק את מה שחיפה השיגה בטרנר, אבל כרגיל חוץ מלזרוק כדורים לא נמכור מחר כלום בחסות הצנון שעל הקווים, נקווה שהחולשה של פ״ת תימשך גם מחר.
איזה קלאס ואיזה נעליים. שבוע שעבר איך שנשמעה השריקה לסיום נתן גליץ' לכיוון הדרומי.Itay כתב: ↑22 ינואר 2022, 21:57אוי פלאניץ׳ אני מובך בשביל ויטור שיש כאלה שמרשים לעצמם להשוות ביניהם ועוד להגיד שפלאניץ׳ יותר טוב… לא תגיע לרמת הקלאס של ויטור.
לא מאוחר מידי לפטר את רוני הלילה ולעלות מחר עם דחליל? חבל יש הזדמנות לחזור לעיניינים
צריך להקרין לכל מאמני הליגה את המשחק היום.
כדי לעצור את חיפה פשוט צריך להיות לא עצלן.
לחץ לאורך 90 דקות, הנעת כדור.
כדי לעצור את חיפה פשוט צריך להיות לא עצלן.
לחץ לאורך 90 דקות, הנעת כדור.
נערך לאחרונה על ידי oshri26 ב 22 ינואר 2022, 22:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
התוצאה הערב לא רלוונטית. גם לא היכולת של חיפה.
הם אחרי 10 ניצחונות רצופים להזכירכם.
כל עוד אנחנו לא נראים כמו קבוצת כדורגל אין מה להתעסק בהם.
הם אחרי 10 ניצחונות רצופים להזכירכם.
כל עוד אנחנו לא נראים כמו קבוצת כדורגל אין מה להתעסק בהם.
חבל שיש לנו מורה לספורט על הקווים.
ההפסד למכבי מביך, לא לנצל כשהיריב שלך נותן לך גול מתנה (ג'וש כהן) ועוד מחצית שלמה ב10 שחקנים זה פספוס עצום.
אנחנו עם אחוזי הצלחה שלא תואמים את היכולת, אבל עדיין עם קצת יותר יכולת אימון היינו בעמדה לתת פייט לצלחת.
ההפסד למכבי מביך, לא לנצל כשהיריב שלך נותן לך גול מתנה (ג'וש כהן) ועוד מחצית שלמה ב10 שחקנים זה פספוס עצום.
אנחנו עם אחוזי הצלחה שלא תואמים את היכולת, אבל עדיין עם קצת יותר יכולת אימון היינו בעמדה לתת פייט לצלחת.
איזה כיף 5 הפרש
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
חוצפה שאין לתאר. על מה באים בטענות לשופט? הציל אותם מהפסד עם הגול החוקי שנפסל לאגאדה, ועוד נתן להם 8 דקות תוספת שלא בצדק.
רץ סרטון של אצילי צורח על השופט, ואפשר לקרוא לו שפתיים " תן לי כבוד !!!!!!"
קבוצה דוחה.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
השתן עלה לראש של שחקני חיפה מזמן וכבר החל לזלוג מהאוזניים מרוב שכמותו גדולה. הם מרגישים שהכל מגיע להם וכולם צריכים לפעול לפי הרצונות שלהם, הם הרי המאמי הלאומית החדשה. ברקוביץ׳ אמר אתמול אמנם בצורה מופרזת אבל הסכמתי איתו חלקית ״אבו פאני חושב שהוא אינייסטה מנחם חושב שהוא מאלדיני דוד חושב שהוא רונאלדו… מציע להם לנחות מהר לקרקע״. חזיזה,מנחם,אצילי,אבו פאני,פלאניץ׳… הגועל בהתגלמותואוהד הצלחות כתב: ↑23 ינואר 2022, 08:50חוצפה שאין לתאר. על מה באים בטענות לשופט? הציל אותם מהפסד עם הגול החוקי שנפסל לאגאדה, ועוד נתן להם 8 דקות תוספת שלא בצדק.
רץ סרטון של אצילי צורח על השופט, ואפשר לקרוא לו שפתיים " תן לי כבוד !!!!!!"
קבוצה דוחה.