אני במקום אלונה או שנשאר עם לוי ולא מביא לו כלום
או (האופציה המועדפת) שעכשיו מעיף אותו לעזאזל ונותן למאמן החדש לעשות שניים-שלושה שינויים. ברור לכולם שכלום לא יצא לנו מהלמך הזה, שלא יגע יותר בסגל.
הייתי קודם מנסה למצוא קבוצה לפטרוצי,אנסה,חטואל,קלטיס,וגורדנה
אחרי זה מנסה להביא את שועה וזרגרי בגרושים,ומשאיר קצת אקשן ליום האחרון של החלון כמו שאלונה אוהבת ואולי ננחית איזה שחקן אחד שובר שוויון
הייתי קודם מנסה למצוא קבוצה לפטרוצי,אנסה,חטואל,קלטיס,וגורדנה
אחרי זה מנסה להביא את שועה וזרגרי בגרושים,ומשאיר קצת אקשן ליום האחרון של החלון כמו שאלונה אוהבת ואולי ננחית איזה שחקן אחד שובר שוויון
את גורדנה לא הייתי משחרר והייתי מביא את זרגרי לפניי שמשחרר את קלטינס וקשר אגף זר.
אחר כך לשחרר את אנסה וקלטינס ואם מוצאים קבוצה גם את פטרוצי למרות שהאחרון יכול להיות זר שישי.
את גורדנה לא הייתי משחרר והייתי מביא את זרגרי לפניי שמשחרר את קלטינס וקשר אגף זר.
אחר כך לשחרר את אנסה וקלטינס ואם מוצאים קבוצה גם את פטרוצי למרות שהאחרון יכול להיות זר שישי.
חייבים להפסיק עם "לשחרר את..."
ולתת רשימה של 4-5 שחקנים עם חוזים מכובדים שאף אחד בליגה לא יקלוט בקלות.
זה לא מנג'ר.
לדעתי לגורדנה יש דרישה באשדוד והם יסכימו לקחת על עצמם את החוזה במקסימום עם השתתפות קטנה מאוד מצד אלונה.
כל היתר (פטרוצי, חטואל וקלטינס), די ברור שזה לא באמת שחרור, אלא במקום לשלם לבית"ר כסף על שועה/זרגרי פשוט נמשיך לשלם להם את השכר גם כשישחקו בבית"ר.
מי שחושב שתבוא איזה קבוצה ותקח על עצמה את החוזים המלאים (למעט גורדנה ואולי חטואל שמרוויח שכר נמוך שקבוצות כן יכולות לשלם), זה לא יקרה כמובן (כמו שלא קרה עם בן ביטון ורוסה שהלכו להפועל).