18 דקות או 34?
18 דקות או 34?
האמת היא שהבעיה העיקרית של האוהדים היא שלא הצליחו להעביר לתקשורת ולקהל בארץ על מה הכעס שלנו כלפי עזורי.ההצעה שלי היא שאסור לקלל כי זה משרת את אלה שחושבים שאנחנו לא צודקים בכעס כלפי המאמן.
2 הצעות למחאה שתגיע לעיתונות ולקהל בארץ!!!
1 במשחק הבית הקרוב שותקים ולא מעודדים 18 דקות על 18 שחקני רכש.
2שותקים 34 דקות כנגד 34 שערים שחטפה הקבוצה.
לאורך כל המשחק לא מקללים בכלל!!!!
Re: 18 דקות או 34?
לא היינו בסרט הזה של המחאה לפני שבועיים???אדומתוק כתב:האמת היא שהבעיה העיקרית של האוהדים היא שלא הצליחו להעביר לתקשורת ולקהל בארץ על מה הכעס שלנו כלפי עזורי.ההצעה שלי היא שאסור לקלל כי זה משרת את אלה שחושבים שאנחנו לא צודקים בכעס כלפי המאמן.
גם אז הציע מישהו מחאה בלי קללות, רק הבעיה שאצל שער 5 זה דיבורים חול ואין מה לאכול.
אז עכשיו כולם יתמכו בך, ברגע האמת מנהיגי האוהדים יקבלו "רגליים קרות", בסוף חוזר תמיד אותו ניגון
"מחאה לא תורמת דבר" "השחקנים צריכים עידוד" , אתה חי בסרט יקירי אם אתה חושב שאתה יכול להרים מהלך מסוג זה בשיתוף פעולה עם כולם.
לא, בוא נקלל כמו מפגרים כל המשחק - זה בטוח יעזור.דורון כהן כתב:
לא היינו בסרט הזה של המחאה לפני שבועיים???
גם אז הציע מישהו מחאה בלי קללות, רק הבעיה שאצל שער 5 זה דיבורים חול ואין מה לאכול.
אז עכשיו כולם יתמכו בך, ברגע האמת מנהיגי האוהדים יקבלו "רגליים קרות", בסוף חוזר תמיד אותו ניגון
"מחאה לא תורמת דבר" "השחקנים צריכים עידוד" , אתה חי בסרט יקירי אם אתה חושב שאתה יכול להרים מהלך מסוג זה בשיתוף פעולה עם כולם.
הפועל אני כבר משתגע
- dardasmiley
אתה יודע מה אז בוא נשפיל את עצמנו ונצא סמרטוטים ונשיר "אימפריה" כשאנחנו בפיגור 3-1... זה בטוח יגרום לעזורי להתפטר...
תצחק תצחק חחחחחחח אבל זה מה שהם שרו חחחחחחחחdardasmiley כתב:אתה יודע מה אז בוא נשפיל את עצמנו ונצא סמרטוטים ונשיר "אימפריה" כשאנחנו בפיגור 3-1... זה בטוח יגרום לעזורי להתפטר...
ששמעתי את זה אני וחברים שלי פשוט נקרענו עליהם מצחוק עושים לנו פדיחות
זה שי !

יש שמועות שאוהדי ליברפול עדיין שרים שהם אימפריה. עושים פדיחות?זה שי ! כתב:
תצחק תצחק חחחחחחח אבל זה מה שהם שרו חחחחחחחח
ששמעתי את זה אני וחברים שלי פשוט נקרענו עליהם מצחוק עושים לנו פדיחות
זה שי !
יש שמעות שלליברפול יש 18 אליפיות אנגליה 7 גביע אנגלי ועוד 6 גביעי ליגהyedidel כתב:
יש שמועות שאוהדי ליברפול עדיין שרים שהם אימפריה. עושים פדיחות?
תוסיף לזה 5 גביעי ליגת האלופות
פלוס שלוש זכיות בגביע ואפה ו3 זכיות בסופר קאפ האירופי פלוס סופר קאפ עולמי 1 וזה עוד בלי לספור את מגני הקהילה שהם לקחו
שנגיע ל0.1 ממה שהם השיגו אני ישיר איתך אימפריה כמה שבא לך !
חחחח אתם מצחקים אותי
זה שי !

yedidel כתב:
יש שמועות שאוהדי ליברפול עדיין שרים שהם אימפריה. עושים פדיחות?
יש שמועות שאתה לא קשור לעולם הכדורגל
חלאס עם ההצעות המפגרות!!!!!!!!!!!!
אתם אוהדים של עזורי או של ב"ש?!?!?! מעודדים בשביל ב"ש לא בשביל אף אחד אחר!!! אני מוכן להתערב אתך שאם עושים את ההצעה המטומטת הזאת נצטרך להעלות ל35 דקות... לא סתם שחקנים אמרו:שמענו את הקהל כל המשחק וזה נתן לנו מטויבציה להמשיך למרות היכולת. איכזבנו אותם. נחזיר להם בוסרמיל!!!!!
אתם אוהדים של עזורי או של ב"ש?!?!?! מעודדים בשביל ב"ש לא בשביל אף אחד אחר!!! אני מוכן להתערב אתך שאם עושים את ההצעה המטומטת הזאת נצטרך להעלות ל35 דקות... לא סתם שחקנים אמרו:שמענו את הקהל כל המשחק וזה נתן לנו מטויבציה להמשיך למרות היכולת. איכזבנו אותם. נחזיר להם בוסרמיל!!!!!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ויש שמועות שקבוצת כדורגל לא מודדים ברגע אחד.שלומי כתב:
יש שמועות שאתה לא קשור לעולם הכדורגל
הפועל באר שבע היא אימפריה בקנה מידה ישראלי. לא מכיר עוד קבוצות שמביאות בגשם שהיה אתמול 2000 אוהדים לת"א.
מחאה? הצעתי לפני שבועיים, אנשים לא רצו, יש לי הרגשה שאחרי קריית אליעזר כולם כבר יצטרפו לרעיון כזה או אחר של מחאה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
תזכיר לי מחאה על מה?משה אוחיון כתב: ויש שמועות שקבוצת כדורגל לא מודדים ברגע אחד.
הפועל באר שבע היא אימפריה בקנה מידה ישראלי. לא מכיר עוד קבוצות שמביאות בגשם שהיה אתמול 2000 אוהדים לת"א.
מחאה? הצעתי לפני שבועיים, אנשים לא רצו, יש לי הרגשה שאחרי קריית אליעזר כולם כבר יצטרפו לרעיון כזה או אחר של מחאה.
- The red one
"אחרי קריית אליעזר". כאילו מישהו מצפה שנוציא משם משהו.
משחק המפתח יתקיים ביום ראשון. אם מנצחים אותו-אדרבא יש לעזורי שקט לעוד שבועיים, כי אף אחד לא יגיד כלום אחרי הפסד בקריית אליעזר ולגבי טדי-זה כבר 50-50 כי שתי הקבוצות משחקות כמו הצל של עצמן נכון לעכשיו.
ושוב-המשחק נגד פתח תקווה, אחד מהמשחקים היותר חשובים של באר שבע העונה, חייבים לאסוף את 3 הנקודות האלה כי מי יודע אם נשיג נקודות בשבועיים שלאחר מכן. וזה בכלל בכלל לא הולך להיות קל. הבושה הגדולה העונה הגיעה מהאורווה, אבל זה עוד (נגידדד) נסלח, כי בכל זאת זה היה מחזור 4 לא מי יודע מה מחוברים לא מי יודע מה מכירים אחד ת'שני.
מצד שני, בפתח תקווה השתפרו לאללה לאחרונה, הוציאו נקודה מהפועל ת"א וניצחו בטדי. אמנם לא מעט מעלים ביקורת כנגד שיטת המשחק שלהם אבל שזה עובד זה עובד ונקווה שזה ייפסק בראשון..
משחק המפתח יתקיים ביום ראשון. אם מנצחים אותו-אדרבא יש לעזורי שקט לעוד שבועיים, כי אף אחד לא יגיד כלום אחרי הפסד בקריית אליעזר ולגבי טדי-זה כבר 50-50 כי שתי הקבוצות משחקות כמו הצל של עצמן נכון לעכשיו.
ושוב-המשחק נגד פתח תקווה, אחד מהמשחקים היותר חשובים של באר שבע העונה, חייבים לאסוף את 3 הנקודות האלה כי מי יודע אם נשיג נקודות בשבועיים שלאחר מכן. וזה בכלל בכלל לא הולך להיות קל. הבושה הגדולה העונה הגיעה מהאורווה, אבל זה עוד (נגידדד) נסלח, כי בכל זאת זה היה מחזור 4 לא מי יודע מה מחוברים לא מי יודע מה מכירים אחד ת'שני.
מצד שני, בפתח תקווה השתפרו לאללה לאחרונה, הוציאו נקודה מהפועל ת"א וניצחו בטדי. אמנם לא מעט מעלים ביקורת כנגד שיטת המשחק שלהם אבל שזה עובד זה עובד ונקווה שזה ייפסק בראשון..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מחאה על כך שיש לנו מאמן שאם היה מועסק היום בחברה ציבורית מבקר המדינה היה צריך לבחון את ההתנהלות שלו.yedidel כתב:
תזכיר לי מחאה על מה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה אתה מערבב בשר וחלב עכשיו זה לא קשור מה אתם שרים אימפריה שאנחנו חוטפים 4 מהפועל ת"א שלא מתאמצת בכלל יש לנו עוד שנות אור להיות אימפריהמשה אוחיון כתב: ויש שמועות שקבוצת כדורגל לא מודדים ברגע אחד.
חוץ מהקהל שלנו שהוא אימפריה הקבוצה ממש לא
זה שי !

נו ו...? כאילו הדרישה היא לפטר אותו? הנזק כבר נגרם.משה אוחיון כתב:
מחאה על כך שיש לנו מאמן שאם היה מועסק היום בחברה ציבורית מבקר המדינה היה צריך לבחון את ההתנהלות שלו.