הפועל ת"א-הפועל באר-שבע 1:4 בסיום - טופיק תגובות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
tomerno
Title: יאללה ב"ש!

Re: הפועל ת"א-הפועל באר-שבע 1:4 בסיום - טופיק תגובות

שליחה על ידי tomerno »

דורון כהן כתב:
למה אתה נגד המאמן??? הוא לא טוב??? אם שער 5 מוחאים לו כפיים סימן שיש בו משהו........
משחק חלש ונרפה??? משחק גרוע ומבזה!!! אלו המילים המתאימות.
אפשר להפסיד בכדורגל זה באמת לא בושה , אולי זה לא כבוד גדול אבל לבטח זה לא בושה.
אבל אם כבר מפסידים לפחות שנראה נורמלי , אבל גם זאת משימה גדולה על המאמן הליצן שיש לנו , תראו את שלומי דורה מהפועל חיפה , הוא עלה לדרבי בידיעה שהוא נחות משמעותית ממכבי חיפה , אבל החניכים שלו בעזרת משחק הקרבה אדיר הוציאו למכבי חיפה את הנשמה עד שנכנעו, השחקנים של מכבי חיפה עד עכשיו מלקקים את הפצעים ומחזירים את העצמות השבורות למקום... אצלנו???? בקושי יכולים לחסל זבוב שהגיע בטעות לוסרמיל.
עצוב לראות קבוצה עם תקציב של 25 מיליון שקלים שבלי שחקן אחד (מליקסון) אין לה מה למכור במגרש בצד ההתקפי.
מה שעצוב עוד יותר שקאלה היה ביום טוב ומנע 3 גולים בטוחים , בנוסף הפועל תל אביב הייתה ביום בינוני, מפחיד לחשוב מה הייתה התוצאה אם הפועל תל אביב היו ביום גדול או קאלה היה תופס יום רע , בכלל ההגנה שלנו זה בדיחה, עוד מעט יכניסו את הדמות של שמעון הרוש לבזוקה.....
אבל זה בסדר , אצל שער 5 הכל בסדר , עסקים כרגיל , גוזרים קונפטי ומחכים בנרות למשחק הבא , לפי איך שאנחנו נראים , לאור היכולת של מכבי פתח תקווה בשבועות האחרונים, אני חושב שהסופר פארם הסמוך לאיצטדיון צריך לחדש את מלאי הממחטות שלו, הלוואי שאני אתבדה אבל אני לא צופה גדולות בשבוע הבא , בשקט בשקט הבלוף של גיא עזורי מתחיל להתגלות, בסוף גם שער 5 יבינו את זה .
אתה רוצה טישו?
זה היה מרגש עד דמעות...
תבין שאף אחד לא רוצה את עזורי,גם לא שער 5 אבל קללות זאת הדרך הכי פחות טובה להשיג את מבוקשנו...
ועם כל הכבוד אנחנו מבחינת פציעות לא במצב שאפשר להאשים רק את המאמן...
אי מודה שאלה היו הבחירות שלו בתחילת השנה אבל רוב הבחירות העיקריות שלו פצועות ואני מקווה שנראה שינוי כשחלק יחזרו

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

tomerno כתב:
אתה רוצה טישו?
זה היה מרגש עד דמעות...
תבין שאף אחד לא רוצה את עזורי,גם לא שער 5 אבל קללות זאת הדרך הכי פחות טובה להשיג את מבוקשנו...
ועם כל הכבוד אנחנו מבחינת פציעות לא במצב שאפשר להאשים רק את המאמן...
אי מודה שאלה היו הבחירות שלו בתחילת השנה אבל רוב הבחירות העיקריות שלו פצועות ואני מקווה שנראה שינוי כשחלק יחזרו
נעזוב כרגע עיניינים כמו פציעות סבבה?? מי הביא את הזרים??? אני??
קח ציטוט מעיתון "ישראל היום" (עמוד 33)

"אחר כך הרחיקו לבאר שבע עוד זר מוזר בשם אדמו מוחמד , מאיפה גיא עזורי מביא אותם???
ממתקן הכליאה של יחידת עוז??)

נו תגיד לי אתה הזרים האלה זה לא בדיחה?? המאמן הזה גרם לכך שהקבוצה שלנו זה הבדיחה של הליגה, מיותר לציין מה חושבים הפרשנים על ההגנה , עכשיו באמת צריך טישו....

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

הלוואי שהיית רבע אוהד מכמה אנשים יקרים שנמצאים בשער 5, אל תחפש להסית ולעורר מהומות שלא קיימות.

לגבי המשחק אתמול, הבושה נמשכת.
לא מבין את המתחזה למאמן הזה.
דקה 60 חטפת את השלישי? מה אתה מרים דגל לבן ונכנס עוד יותר לבונקר?
ריבונו של עולם יש עוד 30 (!!!!!) דקות לשחק - מה אתה מתקפל ועוד מוציא את החלוץ היחיד שלך???
ועד מתי תתן לשקחנים כמו דוד "האפס" רביבו או כלומשטיין לפתוח בהרכב על חשבונם של נאסר ואלקיים??
זה פשוט זועק לשמיים החוסר ידע והחוסר מקצועיות שלך!! שים את המפתחות ולך הביתה כבר!!
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

שמתם לב למשהו
לפחות היה לנו 1מ1 בעטנו פעם אחת לשער והבקענו גול או שאולי פעם אחת עברנו את החצי והבקענו איזה ביזיון
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ז אחרי שראיתי שוב את המשחק ובחנתי לעומק...
קאלה לא(!!) היה ביום גדול, הוא לקח אמנם מצב אחד (של נאתכו באחד על אחד בחצי הראשון) אבל כל שאר המצבים שציינת אליק אלה מצבים ששוער ברמתו חייב לקחת.

למי שלא שם לב, התפקיד של בלומשטיין ופדידה היה להיצמד למגינים של הפועל ת"א (בונדר ובן דיין)...
מכאן שהשער הראשון שקודם כל היה באשמת קאלה, היה גם באשמתו של פדידה שלא סגר את השחקן שלו.
הפנדל למי שהיה ספק הוא פנדל מארץ הפנדלים ולא היה שום פאול על אופיר, הבחור פשוט חוצפן.
השער השלישי הוא באשמתם הישירה והבלעדית של שן ומוריירה.
והשער הרביעי באשמתם הישירה של משה אסולין וקידר.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ניצן - אתה פשוט יכול לסכם את זה כך:
כל השערים הם באשמת גיא עזורע.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

nitsande כתב:ז אחרי שראיתי שוב את המשחק ובחנתי לעומק...
קאלה לא(!!) היה ביום גדול, הוא לקח אמנם מצב אחד (של נאתכו באחד על אחד בחצי הראשון) אבל כל שאר המצבים שציינת אליק אלה מצבים ששוער ברמתו חייב לקחת.

למי שלא שם לב, התפקיד של בלומשטיין ופדידה היה להיצמד למגינים של הפועל ת"א (בונדר ובן דיין)...
מכאן שהשער הראשון שקודם כל היה באשמת קאלה, היה גם באשמתו של פדידה שלא סגר את השחקן שלו.
הפנדל למי שהיה ספק הוא פנדל מארץ הפנדלים ולא היה שום פאול על אופיר, הבחור פשוט חוצפן.
השער השלישי הוא באשמתם הישירה והבלעדית של שן ומוריירה.
והשער הרביעי באשמתם הישירה של משה אסולין וקידר.

ושוב פעם חוזר הניגון פדידה חלוץ בלומשטין חלוץ הוא לא מגן התפקיד שלו זה לשחקן קדימה ולא אחורה התפקיד שלהם הוא לשיים גולים בשביל מה לתת להם לרוץ ולעשות עבודה שהם לא טובים בה
מה עזורי חושב שיש לו איזה אסיין בולט שיכול לרדת ולעשות הגנה או שמשחקים מאחורה או שמשחקים מקדימה הרי זה ברור שבסביבות הדקה ה30 40 יגמר לפדידה ולבלומשטין האוויר
בלי קאלה ניצן ההית יורד מובס וזה שוב מחזיר אותי למה שאמרתי לך כבר אתה תחפש אותו בכל דבר נכון שהשער הראשון באשמתו אבל את הכדורים שצינת שכל שוער היה לוקח אסי לא היה לוקח ואני חותם לך על זה
מהיום אני קורא לאדון נדב קידר נדב חייזר כי אין לו מושג מה זה להיות בלם הבחור לא קורא את המשחק
דרך אגב היה פאול על אופיר אבל הוא יצא חמור שהריים ידיים בשביל מה תיפול וזהו מה אתה מריים ידיים ברחבה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
daler
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי daler »

תגידו השחקן החד גיימס ביסו הוא בסגל?
אם כן למה לא להכניס אותו?
תמונה

שלח תגובה