אריאל הרוש
Re: אריאל הרוש
מבחינתי שיפתח מול חיפה.
ממשיך בינתיים עם גלזר,כמעט בישל גול היום
באנקר מול חיפה בהרכב מבחינתי.
מקרין ביטחון למרות הברטוז במחצית השניה.
מקרין ביטחון למרות הברטוז במחצית השניה.
- ForeverRed
גלזר יותר יציב בשער כרגע.
כל החלטה שתתקבל תהיה מובנת, הייתי נשאר עם הרוש בעיקר בגלל ההוצאות כדור המהירות והניסיונות לבשל חוץ מזה אין הבדל בינו לגלזר.
אני חושב שאתה מקטינים בחשיבות של משחק הרגל והביטחון שהוא מקרין, במיוחד בקבוצה ששואפת להיות יותר דומיננטית.
גלזר די יציב עד כה אבל כל לחץ קטן והוא מעיף את הכדור לחוץ.
גלזר די יציב עד כה אבל כל לחץ קטן והוא מעיף את הכדור לחוץ.
על אחת כמה וכמה מול חיפה.
יש לנו כמה עמדות בהם אנחנו נהיה בבעיה מול הלחץ של חיפה. דדיה/אספרייה (או שיעשה דריבל שישבור את הלחץ או דריבל לא מוצלח שיכניס אותנו לבעיה), הקשר ליד בריירו, ספורי והחלוצים.
הייתי רוצה שוער שלא יכניס אותנו לפניקה. לא סומך על גלזר בסיטואציה הזאת.
+1הפועלעולה כתב: ↑12 ינואר 2022, 22:37על אחת כמה וכמה מול חיפה.
יש לנו כמה עמדות בהם אנחנו נהיה בבעיה מול הלחץ של חיפה. דדיה/אספרייה (או שיעשה דריבל שישבור את הלחץ או דריבל לא מוצלח שיכניס אותנו לבעיה), הקשר ליד בריירו, ספורי והחלוצים.
הייתי רוצה שוער שלא יכניס אותנו לפניקה. לא סומך על גלזר בסיטואציה הזאת.
חתיכת התלבטות, בכל אופן שאלו יהיו הבעיות שלנו, להכריע בין 2 שוערים טובים.
מה נסגר עם אנשים כאן?
עזבו כרגע הכרת תודה. מיקצועית העונה, גלזר מפגין יכולת טובה ויציבה. ביחס דקות משחק לשגיאות, גלזר עולה על הרוש.
להרוש היו אתמול שני איגרופים לא טובים. באשר למשחק הרגל, העונה, זה כמעט לא פקטור לגבינו. משחק רגל יכול להיות משמעותי לקבוצה בה השוער עם שליטה מעולה בכדור, כמו נוייר.
עזבו כרגע הכרת תודה. מיקצועית העונה, גלזר מפגין יכולת טובה ויציבה. ביחס דקות משחק לשגיאות, גלזר עולה על הרוש.
להרוש היו אתמול שני איגרופים לא טובים. באשר למשחק הרגל, העונה, זה כמעט לא פקטור לגבינו. משחק רגל יכול להיות משמעותי לקבוצה בה השוער עם שליטה מעולה בכדור, כמו נוייר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מול חיפה עדיף את גלזר, הרוש נראה חסר ביטחון והדבר האחרון שאנחנו צריכים זה שוער בלי ביטחון.
גלזר גם לא גרוע במשחק הרגל להזכיר לכם שניצחנו אותם שגלזר בשער ב48 דקות שרובם היו בליץ על השער שלנו
גלזר גם לא גרוע במשחק הרגל להזכיר לכם שניצחנו אותם שגלזר בשער ב48 דקות שרובם היו בליץ על השער שלנו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
״לקראת המשחק מול מכבי חיפה שוקל רוני לוי להמשיך בין הקורות עם אריאל הרוש אחרי שמשחק החזרה שלו אתמול להרכב היה טוב מאוד״.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חושב שגלזר היה מגיע לגול שהוא ספג