ינואר 2022
Re: ינואר 2022
אלונה בחיים לא תחזיר את גוס. ואני לא מבין מה גורם לכם לחזור אחורה ושוב לרסק את חדר ההלבשה אחרי ההפסד הכואב אתמול?
אגב בקשר לפורטוגלי מקווה שאחרי ההפסד אתמול יעצרו את החתימה שלו
אגב בקשר לפורטוגלי מקווה שאחרי ההפסד אתמול יעצרו את החתימה שלו
קודם משחרר את יחזקאל, אני התייאשתי מהבחור . גם אנסה צריך ךהיות מושאל חזרה לאיזה הפועל חיפה או קרית שמונה
המועדון קודם צריך להחליט על דרך ומתווה.
איזה כדורגל רוצים לראות פה ובאיזה מערך בסיסי עם גמישות למעבר למערכים נוספים רלוונטיים.
לקבוצה שרוצה לקחת אליפות ולהיות דומיננטית מערך הבסיס צריך להיות 4-3-3 כשמערך עם שלושה בלמים צריך להיות מערך משני למשחקים מסוימים ויריבויות מסוימות.
השלושה בלמים האלה היה פתרון מאולתר בעקבות סגל שנבנה עקום ורץ טוב אז זה נמשך ונמשך, זה לא פתרון לאורך זמן.
בהנחה שאלונה מכוונת לאן שאני חושב שהיא מכוונת - הייתי מתרכז בלהביא שחקני אגף שיודעים לייצר.
פעם היו פה וואקמה, בוזגלו ומליקסון לסירוגין.
לחיפה יש אצילי חזיזה ושרי לסירוגין.
עם כל הכבוד והאהבה אנסה זה לא זה, יחזקאל לא שחקן אגף ודנילו אולי עוד יכול להתגלות כהצלחה אבל צריך לתת לו לרוץ.
אחרי שהחתימו קשר אמצע הייתי שם את הזיטונים על ציבוטה ו/או זר לאגף שיהיה שובר שוויון.
איזה כדורגל רוצים לראות פה ובאיזה מערך בסיסי עם גמישות למעבר למערכים נוספים רלוונטיים.
לקבוצה שרוצה לקחת אליפות ולהיות דומיננטית מערך הבסיס צריך להיות 4-3-3 כשמערך עם שלושה בלמים צריך להיות מערך משני למשחקים מסוימים ויריבויות מסוימות.
השלושה בלמים האלה היה פתרון מאולתר בעקבות סגל שנבנה עקום ורץ טוב אז זה נמשך ונמשך, זה לא פתרון לאורך זמן.
בהנחה שאלונה מכוונת לאן שאני חושב שהיא מכוונת - הייתי מתרכז בלהביא שחקני אגף שיודעים לייצר.
עם כל הכבוד והאהבה אנסה זה לא זה, יחזקאל לא שחקן אגף ודנילו אולי עוד יכול להתגלות כהצלחה אבל צריך לתת לו לרוץ.
אחרי שהחתימו קשר אמצע הייתי שם את הזיטונים על ציבוטה ו/או זר לאגף שיהיה שובר שוויון.
גם עם טוני זה יראה אותו דבר. כשהכל מבולגן, שום שחקן לא יעזור.ForeverRed כתב: ↑09 ינואר 2022, 19:28לפני שפוזלים החוצה ושופכים עוד ועוד ארגזים של כסף, מוטב שינסו לפחות להפיק יותר מהחומר הקיים.
חלוץ שני שמרווח לאגף, פיזי, מהיר עם ארסנל התקפי קצת יותר מגוון מהגוויות שמשחקות לפניו.
קוראים לו דנילו, הוא תנין, והמאמן המקובע עד כאב שלו הפך אותו למגן ימני.
מתי נסגר חלון העברות?
אולי השכנוע של ברדה לשחק 3 בלמים זה מה שרוצים לראות בעתיד( מנהל מקצועי וזה)oranu כתב: ↑10 ינואר 2022, 01:18המועדון קודם צריך להחליט על דרך ומתווה.
אם ככה חייבים בצדדים שחקנים יצירתיים מאוד ( כמובן גם שני קשרים חזקים באמצע ושני יצירתיים שישחקו לפני החלוץ)
בכל מקרה מסכים מאוד שחייבים להבין מה רוצים ואז לבנות לפי זה וגם להתאים את המאמן
3-5-2 הוא מאוד נישתי ובעיקר טוב בלהראות דומיננטיות מול קבוצות חלשות ולפצח בונקרים (יובה של קונטה ואיטליה ביורו 12 לעיתים די הביאו את המערך הזה בחזרה לתודעה)
באירופה אני לא רואה את המערך הזה עובד.
לדעתי צריך לחזור לקו 4, בשביל זה הביאו את מרטינס לצד באריירו, ספורי בשמאל, מיכה באמצע, אספריה בימין וניקיטה בחוד. נשמע חלומי נכון? למה זה לא קרה עד כה אז? אה נכון, כי אלחמיד צריך להיות מגן ימני.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
חושב שאספריה טוב בשמאל ולא ימין. חוץ מזה גם אני חושב שכדאי לחזור לקו 4shovalb9 כתב: ↑12 ינואר 2022, 13:273-5-2 הוא מאוד נישתי ובעיקר טוב בלהראות דומיננטיות מול קבוצות חלשות ולפצח בונקרים (יובה של קונטה ואיטליה ביורו 12 לעיתים די הביאו את המערך הזה בחזרה לתודעה)
באירופה אני לא רואה את המערך הזה עובד.
לדעתי צריך לחזור לקו 4, בשביל זה הביאו את מרטינס לצד באריירו, ספורי בשמאל, מיכה באמצע, אספריה בימין וניקיטה בחוד. נשמע חלומי נכון? למה זה לא קרה עד כה אז? אה נכון, כי אלחמיד צריך להיות מגן ימני.
השחקן של קרית שמונה
פרייר .
מה דעתכם עליו
פרייר .
מה דעתכם עליו
אופתע אם גורדנה ואנסה יסיימו את החלון. לוי מייבש אותם בתקופה האחרונה וכשהם כבר פותחים הם כמעט תמיד מוחלפים מהר מאוד.
נראה שהוא פשוט לא סומך עליהם. אולי אנסה לא ימהר לעזוב, לגורדנה אני מניח שהדלת תמיד פתוחה באשדוד.
גם קלטינס, סולומון וחטואל יעזבו. נקווה שיגיע מגן שמאלי, אולי גרופר שמסיים חוזה.
נראה שהוא פשוט לא סומך עליהם. אולי אנסה לא ימהר לעזוב, לגורדנה אני מניח שהדלת תמיד פתוחה באשדוד.
- dardasmiley
נראה כמו ניסיון להתדיק את העזיבה שלהם בפני המעסיקים שלוהפועלעולה כתב: ↑12 ינואר 2022, 22:20אופתע אם גורדנה ואנסה יסיימו את החלון. לוי מייבש אותם בתקופה האחרונה וכשהם כבר פותחים הם כמעט תמיד מוחלפים מהר מאוד.
- ForeverRed
לא חושב שאנסה ישוחרר כל כך מהר.
אשמח לטעות.
אשמח לטעות.