רוקאביצה עם רגישות בשריר. גם אנסה בספק אחרי שנפגע באימון ואולי חטואל יפתח...
מכבי נתניה- הפועל באר שבע, ג. המדינה, רביעי, 19:30, נתניה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מכבי נתניה- הפועל באר שבע, ג. המדינה, רביעי, 19:30, נתניה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
זה נראה יותר שריר החשק, ההפסד למכבי הוריד את השחקנים לקרשים ואין בהם חשק/ מעדיף לשמור את עצמו מול האקסיתSir Alex Ferguson כתב: ↑12 ינואר 2022, 10:22רוקאביצה עם רגישות בשריר. גם אנסה בספק אחרי שנפגע באימון ואולי חטואל יפתח...
- ForeverRed
המאמן הזה יעלה גם עם האפסנאי לפני דנילו בהתקפה.
לא ראיתי דבר כזה.
לא ראיתי דבר כזה.
לקח לו כמה חודשים לשנות שיטה ל3 בלמים , יקח עוד כמה חודשים שינסה את דנילו חלוץForeverRed כתב: ↑12 ינואר 2022, 10:36המאמן הזה יעלה גם עם האפסנאי לפני דנילו בהתקפה.
לא ראיתי דבר כזה.
הרכב שחקנים מצוין שילד בן 5 לקח ופשוט שם כל שחקן סתם לפי העין.Sir Alex Ferguson כתב: ↑11 ינואר 2022, 23:20ההרכב המשוער של הפועל באר שבע נגד נתניה:
אריאל הרוש,
דנילו אספרייה, דוד קלטינס (חאתם עבד אלחמיד), איתן טיבי, עיאד אבו עביד, הלדר לופס,
רועי גורדנה, מריאנו בריירו, דור מיכה,
איתי שכטר ויוג'ין אנסה
1. קלטינס רע בתור בלם, כי הוא פשוט לא, הוא מגן ימני.
2. אספרייה מבוזבז בתור מגן תוקף.לא מביא מספרים יותר משם וזה התפקיד שלו, מה גם העמידה ההגנתית שלו עם כל המחויבות המפתיעה שלו עדיין לא טוב. חייב לשחק בהתקפה, למעלה. יוצאים למתפרצת, הוא מוביל כדור או עושה תנועה לקבל אותו, הוא שחקן מדהים בקטע הזה וחבל. בחוד לבד הוא יתבזבז, גם לדעתי כחלק מ2 יהיה קל יותר לסגור אותו כי פשוט קשר אחורי במרכז נוסף עליו, ולעומת זאת באגף צריך דאבל ואז המגן שלנו פנוי. אני אגיד שכן חשבתי בזמנו שזה היה שינוי מרענן וזה כן התאים מאוד לסגל, רק שאספריה לא באמת הצליח להביא את עצמו לידי ביטוי מאז והכדורגל שלנו מאוד תלוי ברוקאביציה וספורי מבחינת מספרים.
שוב
3. מיכה כמצאלה(קשר חצי אגף באמצע) מבוזבז. הוא 10 קלאסי ורוב המשחק שלו בנוי על תנועה שהוא בורח לאגפים ומשם מייצר ייתרון מספרי וככה מנהל את המשחק. כשהוא מנהל, עם הפס והראיית משחק שלו יצאו מצבים מזה.
4. אנסה תעלומה, מצד אחד כשהוא טוב אז זה מתבטא בהמון תנועה ללא כדור ולחץ על ההגנה, ומצד שני הוא לא יודע להוביל כדור וגם העמידה ההגנתית שלו רעה. כשהוא היה טוב, זה היה בכנף שמאל, משם יש לו הרבה יותר חופש לעשות תנועה (להבדיל ממיכה שהחופש שלו לעשות תנועה הוא כאשר הוא באמצע)
5. סהכ הרוטציה בעיניי היא מבורכת כי כן הרגשתי שהקבוצה קצת התעייפה ולתת רענון קטן, במיוחד בשלב מתקדם יותר של העונה כששחקנים יותר מכירים אחד את השני רע לא יצא מזה, ולחשוב לקראת מכבי חיפה בהחלט נבון.
לפי ההרכב המשוער נטו הרבה יותר הגיוני לשחק, וזה גם תואם מעברים שאנחנו צריכים לשחק נגדם ולא להתפתה להיות קבוצה גדולה.
הרוש
לופז טיבי אבועביד קלטינס
גורדנה באריירו
אנסה מיכה אספריה
שכטר
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- אוהד כורסא
- Title: קרייזי-רד
נורא מציקה לי ההתעקשות על המערך של שלושת הבלמים כשלאור הפציעות והחיסורים אין אפשרות להרכיב שלושה בהרכב שהם אשכרה בלמים(קלטינס לא בלם). למה לסבך ולאלתר במקום לנסות ולשחק עם הכלים שיש לך, ובהתאם לזה ליצור את המערך שמתאים. אז סבבה עד עכשיו הצליח עם שלושה בלמים אבל זה לא אומר שזאת חייבת להיות הדרך היחידה לשחק.
לא מבין את ההתגברות של הטענה להחליף שוב מערך כאילו אנחנו באוקטובר, זה שיש לנו כלים להיות מגוונים זה ידוע וזה מבורך, יש לנו כלים ל-10 מערכים שונים השאלה היא האם יש לנו מה למכור במערכים האלו, ראינו טוב מאוד שבמערך הנוכחי שלנו אנחנו הכי מצליחים להבליט את היתרונות ולטשטש את החסרונות, לא צריך לשנות מערך ולהפוך את מה שהקבוצה רצה איתו כבר יותר מחודשיים בגלל חיסור כזה או אחר, לא על כל חיסור צריך לרוץ לשנות מערך גם במחיר של אלתור בעמדה כזו או אחרת.אוהד כורסא כתב: ↑12 ינואר 2022, 15:14נורא מציקה לי ההתעקשות על המערך של שלושת הבלמים כשלאור הפציעות והחיסורים אין אפשרות להרכיב שלושה בהרכב שהם אשכרה בלמים(קלטינס לא בלם). למה לסבך ולאלתר במקום לנסות ולשחק עם הכלים שיש לך, ובהתאם לזה ליצור את המערך שמתאים. אז סבבה עד עכשיו הצליח עם שלושה בלמים אבל זה לא אומר שזאת חייבת להיות הדרך היחידה לשחק.
אני מקווה שחוץ מלבלבל את המוח, רוב האנשים פה יהיו בנתניה היום!
משחק של "פנינו לאן"?!
ניצחון היום ישנה את כל האוירה המעצבנת מאז ההפסד בשבת .
משחק של "פנינו לאן"?!
ניצחון היום ישנה את כל האוירה המעצבנת מאז ההפסד בשבת .
הרכב רשמי: הרוש,טיבי,אבו עביד,קלטינס,אספרייה,לופס,באריירו,גורדנה,
מיכה,אנסה ושכטר

רוקאביצה וחאתם לא בסגל
מיכה,אנסה ושכטר

רוקאביצה וחאתם לא בסגל
מישהו צריך לשחרר לו בעיטה לראש, אולי הוא יצליח להפסיק את הקיבעון.
נקווה שמיכה יבוא לשחק כדורגל אחרת יהיה קשה ליצור עם הרכב כזה.
הייתי מביא את גוסואה לביקור עם מלחיות(איזה 40) אולי 3-4 לראש
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 12 ינואר 2022, 19:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפתיע(אותי בכל אופן) רוני לוי עם הרוטציה
הייתי בטוח שהוא יעשה רק 2-3 שינויים מההרכב שפתח מול מכבי
הייתי בטוח שהוא יעשה רק 2-3 שינויים מההרכב שפתח מול מכבי