חבל . פשוט חבל . כמה פעמים נתפוס מכבי תל אביב כל כך רעה בבלומפילד ? הייתה פה הזדמנות אולי לעזור ולזרוק אותם מהפלייאוף העליון . היינו צריכים בסך הכל להיות קצת יותר טובים ואפילו את זה לא עשינו . אני לא חושב שנפלנו מנטלית או שאין לנו אופי . כבר ניצחנו אותם העונה . רוב הסגל מנוסה . אני חושב על מספר בעיות :
1. כואב לרשום אבל שחקני הבית שלנו לא מספיק טובים כדי לקחת אליפות . אם במועדון התקבלה החלטה שהולכים על כל התארים - אז אין מקום לטעויות .
2. רוני לוי - יקירי , אתה אחראי על ההרכב והחילופים ועל המוטיבציה והגישה והאגרסיביות . אם 5000 באר-שבעים !!! הגיעו כדי לתת גב לקבוצה , אין סרט בעולם שהקבוצה עולה כזאת אנמית . אין . ולא משנה כמה יכתבו אחר כך בתקשורת שכעסת עליהם במחצית . תכעס על עצמך קודם שהם עלו ככה . דקה 30 כבר היה צריך להערך חילוף כפול ואני בכוונה לא נכנס כאן לשמות . להוציא את ספורי שהוא היחיד שמהמעט שהיה לו ייצר משהו ? השתגעת ? וואלה כל גרם עצבים שלו על החילוף היה ברור . אני מקווה שרוני יפתיע את כולנו ויראה שתקרת הזכוכית שלו גבוהה ממה שכולם חושבים .
3. היה נראה שכולם יותר מרוכזים באיך להימנע מצהוב חמישי . הצהובים השנה זה מכה רוני !!!! ממוצע של 3.1 צהובים למשחק ! זה מטורף וזה לא נגמר , כל מחזור בנוהל 3 צהובים . מי אחראי לדבר הזה בקבוצה ? מישהו מתריע ? מישהו מעניש על צהובים מטופשים ?
ספורי , אלחמיד , שכטר , דדיה - כולם היו אתמול בסכנת הרחקה מהמשחק מול מכבי חיפה בגלל צהובים , לא פלא שכולם היו זהירים ? מצד אחד חששו מצהוב ומצד שני חששו לטעות וזה מתכון למשחק זהיר .
בגדול - לא קרה שום אסון . הפסד מאכזב ומרגיז ועדיין הפסד ראשון אחרי 17 משחקים . הקבוצה שיחקה את אותו משחק בערך ממחזור 4-5 אז אין מה להלין על השיטה . אולי על הרצון והאכזבה של כל מי שהגיע לתמוך . אתמול - באמת שהקהל היה נק' האור היחידה במשחק . גם לקהל של מכבי תל אביב מגיעה מילה טובה על שכיבדו את שחקני העבר שלהם בניגוד להנהלה הנפוחה והמנותקת שלהם .
יאללה לתקן את הרושם בנתניה - זו התרופה הכי טובה !