אם אני לא טועה באותו מקרה חזיזה עף אחורה ממרפק שלא היה, אם היה אפשר לתת לחזיזה קרש בראש כל שחקן היה נותן לו במקרה הזה. שורה תחתונה מעדיף את התנין על דדיה בטח במשחק של קרב תרנגולים כפי שתמיד קורה עם מכבי, במשחק מהסוג הזה אני רוצה שחקנים שבאים לשתול את שחקני מכבי בדשא.אוהד הצלחות כתב: ↑04 ינואר 2022, 14:29מזכיר לך: בסמי עופר, מול 30,000 עוינים, מעיף את חזיזה וצורח עליו כשהוא שוכב על הרצפה.
חמום מח כן, פיק ברכיים? ממש לא.
מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שבת, 20:00, בלומפילד
Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שבת, 20:00, בלומפילד
- ForeverRed
כאב ראש בהחלט חיובי לרוני לוי, עם כל האהבה לדדיה וההתקדמות הנחמדה שהוא עושה דנילו יכול לעשות הרבה יותר צרות לשחקני מכבי בטח שיש לו את הפרסי מולו (זה יכול להיגמר בקשר כפול ברגליים של אופיר, ממש כמו סרט מצוייר).
לגבי אנסה, הבחור לא מצליח להחזיק כדור ואף לעצור אותו, הפחד מאיבוד כדור בחצי שלנו מדיר שינה מעיניי, הם עושים לחץ גבוה ואיבוד אפילו על קו מחצית המגרש יכול להיגמר כגול לחובתינו.
בשורה התחתונה,
דנילו עדיף על דדיה
לגבי יחזקאל אולי לתת צ'אנס לפתוח ואם הוא ממשיך ביכולת הזו שיהיה חילוף ראשון כבר במחצית הראשונה.
לגבי אנסה, הבחור לא מצליח להחזיק כדור ואף לעצור אותו, הפחד מאיבוד כדור בחצי שלנו מדיר שינה מעיניי, הם עושים לחץ גבוה ואיבוד אפילו על קו מחצית המגרש יכול להיגמר כגול לחובתינו.
בשורה התחתונה,
דנילו עדיף על דדיה
לגבי יחזקאל אולי לתת צ'אנס לפתוח ואם הוא ממשיך ביכולת הזו שיהיה חילוף ראשון כבר במחצית הראשונה.
למה כולם אומרים או דדיה או דנילו למה לא גם וגם
דדיה כמגן ודנילו במקום יחזקאל
דדיה כמגן ודנילו במקום יחזקאל
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
המשחק הקודם היה לפני שלושה וחצי חודשיםForeverRed כתב: ↑04 ינואר 2022, 15:07בכל אופן, במשחק הקודם דנילו ואנסה פירקו את מכבי.
אסור לעלות בלי שניהם.
אנסה היה אז שחקן כדורגל.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- ForeverRed
בגלל זה דנילו חייב להיות על הדשא.אוהד הצלחות כתב: ↑04 ינואר 2022, 15:47המשחק הקודם היה לפני שלושה וחצי חודשים
אנסה היה אז שחקן כדורגל.
חשבתי שכבר ברור שלא היה פנדל!!!
תן דוגמה אחרת, לא מה שלא היה. זה שהשופט טעה זה לא עושה אותו אשם.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לחשוב על זה שמכבי חיפה ינצחו את פ"ת ואנחנו נעשה תיקו/הפסד בבלומפילד ואז נבוא לפה לטרנר עם הלחץ 

פעם שעברה שפגשנו אותם הם באו זחוחים ויהירים אחרי ניצחון על חיפה, הפעם זו תהיה אופרה אחרת
מסכים.
אבל מצד שני... בוא אחי, הם קבוצה לא טובה מתחילת העונה. זאת לא מכבי של השנים האחרונות.
כמו שניצחנו כל קבוצה שהגיעה נגדנו שבוע אחרי שהפיסדה לחיפה, ככה זה צריך להיות גם הפעם.
אנחנו מקום ראשון, 15 נק' יותר ממכבי ת"א, אנחנו צריכים לנצח אותם. נקודה.
אני קונה הפסד מכובד 3-0 עם הזדמנויות לא יודע מה איתך
אין קשר לזחיחות, פשוט שיחקנו על הנקודות החלשות שלהם.
מה שאגב כל הליגה עושה ואפשר לראות כמה נקודות הם איבדו מתחילת העונה.
מול מכבי ת"א של העונה צריך לפתוח עם שחקנים מהירים בהתקפה, לצופף את ההגנה עד כמה שאפשר ולהעביר את הדקות הראשונות בלי ספיגה. משם אנחנו אמורים להסתדר.
כרטיסים נחטפים כמו לחמניות אחרי פסח
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
באמת? אני הופתעתי מזה שהאתר לא קרס. מה זה אומר? ששיפרו את קיבולת השרתים או שפשוט אין ביקוש כמו שחשבנו שיהיה?
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018