הפועל באר שבע- בני סכנין, ראשון, 20:15, טרנר
הפועל באר שבע- בני סכנין, ראשון, 20:15, טרנר
משחק מול סכנין בטרנר, אני חוזר, משחק בית מול סכנין בטרנר.
יאללה הפועל!
יאללה הפועל!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: הפועל באר שבע- בני סכנין, ראשון, 20:15, טרנר
אין דבר כזה שלא מנצחים קבוצה של מימר בבית.
גלזר,טיבי,ויטור,אלחמיד,לופס,אספרייה,באריירו,פטרוצ׳י,ספורי,
מיכה ורוקאביצה.
בפעם ה-70, רצוי לראות במהרה שילוב של מיכה עם ספורי ויתרה מכך רצוי קישור יותר מעובה על מנת לשמור על איזון מול כיאל וגנאים.
גלזר,טיבי,ויטור,אלחמיד,לופס,אספרייה,באריירו,פטרוצ׳י,ספורי,
מיכה ורוקאביצה.
בפעם ה-70, רצוי לראות במהרה שילוב של מיכה עם ספורי ויתרה מכך רצוי קישור יותר מעובה על מנת לשמור על איזון מול כיאל וגנאים.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 28 דצמבר 2021, 21:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
הסתיימה לי השנה של האבל על אבא שלי, כל כך רוצה לבוא כבר למשחק... אבל יום ראשון זה התאריך המשוער של אשתי ללדת (בפעם רביעית בע"ה), אז יש מצב שזה ידחה.
לא הייתי כמעט שנתיים במשחק. מאז שהתחילה הקורונה, וכשהחזירו את הקהל למגרשים אבא שלי נפטר.
רק שאני לא יביא לנו את הנאחס
לא הייתי כמעט שנתיים במשחק. מאז שהתחילה הקורונה, וכשהחזירו את הקהל למגרשים אבא שלי נפטר.
רק שאני לא יביא לנו את הנאחס
שינוי אחד משבוע שעבר, אלחמיד במקום אבו עביד ולופס מגן שמאלי
אלחמיד, לופס ופטרוצ'י בהרכב במקום עביד ויוספי.
אפשר גם לשקול דדיה להרכב ודנילו במקום יחזקאל למרות שהאחרון מתחיל להיכנס יפה לעניינים.
אפשר גם לשקול דדיה להרכב ודנילו במקום יחזקאל למרות שהאחרון מתחיל להיכנס יפה לעניינים.
בילד רביעי כבר מותר לך להחמיץ לידה בשביל משחק. תסביר לה שמיגל עם ארבעה צהובים וזה חשובשמעון א כתב: ↑28 דצמבר 2021, 21:53הסתיימה לי השנה של האבל על אבא שלי, כל כך רוצה לבוא כבר למשחק... אבל יום ראשון זה התאריך המשוער של אשתי ללדת (בפעם רביעית בע"ה), אז יש מצב שזה ידחה.
רק שאני לא יביא לנו את הנאחס![]()
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
קצת שינויים בהרכב:
גלזר
אלחמיד ויטור טיבי
לופס בריירו פטרוצי מיכה
ספורי
רוקאביציה דנילו
גלזר
אלחמיד ויטור טיבי
לופס בריירו פטרוצי מיכה
ספורי
רוקאביציה דנילו
רק שמחות איש יקר!שמעון א כתב: ↑28 דצמבר 2021, 21:53הסתיימה לי השנה של האבל על אבא שלי, כל כך רוצה לבוא כבר למשחק... אבל יום ראשון זה התאריך המשוער של אשתי ללדת (בפעם רביעית בע"ה), אז יש מצב שזה ידחה.
רק שאני לא יביא לנו את הנאחס![]()
- RedOverMyHead
- Title: CrazyRed
זה ההרכב שלי:
גלזר
דדיה, אבואביד, ויטור, טיבי, לופז
בריירו, אלחמיד
מיכה, ספורי
רוקביצה.
לתת לשלושת הקדמיים לעשות לחץ מסיבי(בתקווה) על הבלמים של סכנין,שתי הקשרים הדפינסיבים בתפקידי הגרזן עם הוראה לאלחמיד בהתקפות שלנו לצאת קדימה,
לתת לאספריה קצת מנוחה ולהכניס אותו במחצית אם לא הולך... כמובן שהכל בגדר משאלת לב
גלזר
דדיה, אבואביד, ויטור, טיבי, לופז
בריירו, אלחמיד
מיכה, ספורי
רוקביצה.
לתת לשלושת הקדמיים לעשות לחץ מסיבי(בתקווה) על הבלמים של סכנין,שתי הקשרים הדפינסיבים בתפקידי הגרזן עם הוראה לאלחמיד בהתקפות שלנו לצאת קדימה,
לתת לאספריה קצת מנוחה ולהכניס אותו במחצית אם לא הולך... כמובן שהכל בגדר משאלת לב
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
צריך להזהר ממוגרבי
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אם ניצחנו את מכבי חיפה אחד הפרש וחיפה ניצחו אותם 6 הפרש, זה אומר שצריך להגמר 7 לנו? 

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מלבד העונה בה סכנין הייתה בלאומית לא ניצחנו אותם מ-2018…
הגיע הזמן.
הגיע הזמן.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
מזכיר לי שלפני שנים מכבי חיפה ניצחו את מנצ'סטר יונייטד 3:0, והפסידו בבית לקרית גת 4:0. יצא שקרית גת מועמדת לאליפות הפרמייר-ליג. בסוף ירדו ליגה.אורי אדום בנשמה כתב: ↑30 דצמבר 2021, 10:30אם ניצחנו את מכבי חיפה אחד הפרש וחיפה ניצחו אותם 6 הפרש, זה אומר שצריך להגמר 7 לנו?![]()
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אוהד הצלחות כתב: ↑30 דצמבר 2021, 14:44מזכיר לי שלפני שנים מכבי חיפה ניצחו את מנצ'סטר יונייטד 3:0, והפסידו בבית לקרית גת 4:0. יצא שקרית גת מועמדת לאליפות הפרמייר-ליג. בסוף ירדו ליגה.
מצטער להרוס לך את התיזה, המשחקים שציינת היו בעונות שונות...

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר